• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    LIQUIDFREAK: world boss je každých 10 minut. Za 55 sekund další :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: hraju cely den, vse ok.

Lidi prosim Vas, jak budete ve hre a bude world boss, hlaste to prosim, diky :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ok asi kecam

DWAY
    DWAY --- ---
    NESS: armor je physical ne? To ti moc nepomuze proti poisonu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KVIIIK: mi ani jednou.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Nejdebilnější je, když to začne lag-portovat world bosse, nebo se to sekne během helltide. V jednu vteřinu nikde nikdo, o pět sekund později teleport přímo do hrobu. Za současnýho stavu (od včera) je to fakt nehratelný...
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Tak jenom za dnešek ta hra už 10x disconnectla a spadla. Docela to začíná být opruz :(
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DWAY: Má je na stehnech :)
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: No ja mam slusny armor a dost slusny resisty (poison na T4 50%), ale nejak nepobiram ze konkretne ashava a jeji poison to proste prekonava jak prd, fakt je ze byla lvl 90 a ja lvl 71, bud ma neco specialniho nebo tomu nerozumim, nebo oboji.

JULIAN: Jako sem si rikal ze pujdu cestou armoru, takze do sperku davam lebky, ale precejenom sem se chtel ujistit, protoze rozdil v resistech vubec nevidim :-/ jako pokdu by byl tak tam kliden dam diamanty, ale jak rikam nevidim rozdil
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ach ti amici.
    Nasili, vnitrnosti, kanibalismus, muceni? No problem
    Bradavky? Horsi nez prime evil!

BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: Kurvashad! :D koukam, ze nejsem jedinej, kdo si tam pocestuje jmena. Ted se mi vybavuje jen Lachtan, ale uz sem si jich tam par taky prejmenoval :))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KALTY: jde to v grupě, musíš dojet příběh a pak je vstup v Kurvashade v katedrále
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KALTY: me jenom nakej armor z obyc moba bych rekl
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hele ten přechod na WT3. To musím dodělat kampaň a udělat nějaký dung solo? Nebo to jde udělat ve dvou?
    Já že jedu s kámošem MQuesty a blížíme se k šestce. Už jsem 50lvl a nějak jsem to nestudoval zatím.
    KALTY
    KALTY --- ---
    BOBESH: mě taky včera padl z eventu na T1 spectral kůň a je boží!!!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    HONZA09: ja nez to vydali cetl, ze ta kontribuce armoru do nonphys damage se mela s vyssi obtiznosti snizovat - ale to se nejak nedeje, aspon v tooltipech. Resist mel byt pak dulezitejsi. Ale na zaklade tooltipu bych uplne zavery nedelal, bylo by fajn, kdyby to nekdo nejak poradne otestoval
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Vypadá to, že Armor > Elemental resist, co se týká dmg redukce.
    L4MA
    L4MA --- ---
    CUZMAN: melo by to tak bejt... .) oficialne neni podporovan.

Fullscreen (exclusive) unavailable, only windowed - #13 by Zeptinune-21119 - Technical Support - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/fullscreen-exclusive-unavailable-only-windowed/24108/13

ONDRA_PATA: jestli ho tam skutecne mas, poslal bys mi prosim tvu config na porovnani?

%USERPROFILE%\Documents\Diablo IV\LocalPrefs.txt
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    L4MA: Mam Fullscreen Windowed pardon
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam