• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: Na lvl 50 začnou padat sacred věci a na 70 ancestral. To jsou asi dva největší powerspiky.
    SITH
    SITH --- ---
    Kluci, dotaz. Jsem 45lvl, padá mi spousta legendárek, ale pořád dokola s těma stejnýma aspektama, které mám už buď z dungeonů nebo z předtím zničených legend. Bude někdy padat něco lepšího a kdy, nebo se pojede už jen s tím a jen se bude měnit item power?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    EVILMIND: já jedu podle tohohle slam druida, ale jsem zatím v sedmdesátkách https://maxroll.gg/d4/build-guides/pulverize-druid-guide

ale padly mi ty hlavy už asi 4 takže ta hra mi jasně říká, že bych měl jet tornáda, jen teda najít nějakou guide se vším všudy, protože já na to nemám mozek vymejšlet :o)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EVILMIND: Já to používám s teleport enchantem - mohu tak dávkově problikat na třikrát ( skill + 2* evade) a rád slyším, že to půjde zvednout na pět :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw by se mohlo nekomu hodit, protoze ja to treba netusil z toho wordingu - na botech implicit "+3 max evade" kupodivu znamena, ze muzete charge na mezerniku dat 4x za sebou
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: na amulet, na zbran dam attack speed
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: budeš dávat ten dire wolf na amulet či zbraň?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NAVARA: odmenu u stromu, co vybiras.
    JULIAN: mne to vychazi kazda treti cca
    EVILMIND: dpc co to ma za gear? Ma 2x tolik ap :D mazec
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne mi padla helma takze swapuju na tornada, a jen si tu odlozim tenhle build, rest in piece, snad to nebudu vracet zpatky... :) preklikal jsem ho do d4builds peclive radsi
    v podstate jsem s tim byl spokojenej, akorat v parte lidi brblaj protoze mam knockback, plus je trochu neprijemny, ze chvilema proste jen stojim a cekam na cooldown, kdyz to nesepne, sice mam dost armor/hp abych to prezil vetsinou ale je to proste voser

Diablo 4 Custom Build · D4 Builds
    https://d4builds.gg/builds/edd57ea5-b9ce-4557-a1b5-a77bbbe86752/

JULIAN
    JULIAN --- ---
    NAVARA: myslí tím že ta odměna, ta krabice, je žlutá, ne bílá

LIQUIDFREAK: tak jednou ze tří? Čtyř možná? Už se mi stalo že tam byly dvě a dokonce jsem si tak mohl vybrat. Nechápu proč nejsou vždy tři...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LIQUIDFREAK: Nemělo by to být každé dva (konkrétní - s bonusem) dungeony?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jak casto Vam z tree of the whispers pada na vyber nejaka legendarni bedna?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: preorder bonusy bejvaj casto k dispozici treba i mesic po releasu. je to takovej spis early adopter bonus, hlavne je to ale tahak na penize. nevim jak presne je to u d4 teda, ale cekal bych neco podobneho.
    K tem konikum - mam k dispozici preorder kone a armoe na nej. A to jsem to v preorderu nekupoval :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DAVIDOWITCH: ne to fakt nepotrebujes, staci proste lidi co to dokazou zabijet, v tech dungach normalne expi lidi od 60
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    taky by se mi neco takovyho hodilo. po kampani sem v patek vecer rozjel na novo toho druida.momentalne nejakej level 34 na solo. este ze uz je ten kun aspon, ale jinac to de pomalu no
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    DAVIDOWITCH: jeden stačí, jen je to pak logicky pomalejší
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: kterej dung? To jsou ty ruins of eridu ci neco jineho?
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    KVIIIK: Taky bych to vzal, a pak sem si přečetl že na to jsou třeba 3x 100lvl
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    EVILMIND: jestli to jde do hodiny, tak vyvážím zlatem, když mi někdo během dneška pomůže dostat na ten level alta :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam