• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    DAVIDOWITCH: jo, akorat bacha, ze sacred veci maj minimalni lvl 45, ancestral 60. takze driv tam lozit nema moc cenu
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Fuck Blizzard... 250 cinderu, 5 minut do konce helltide, bezim k mystery truhle, hra me vykopne tesne pred ni a kdyz se hlasim zpatky, mam queue na 3 minuty. Po loginu zjistim, ze me ten disconnect stihnul nejak 2x zabit, takze mam 50 cinderu a minutu do konce.
    Ta hra je mimo Prahu a stabilni kabelove pripojeni fakt nehratelna :(
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DAVIDOWITCH: Je. Jsou to doporučený levely pro capstone dungeony.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    HONZA09: není to vázány na WT?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: Na lvl 50 začnou padat sacred věci a na 70 ancestral. To jsou asi dva největší powerspiky.
    SITH
    SITH --- ---
    Kluci, dotaz. Jsem 45lvl, padá mi spousta legendárek, ale pořád dokola s těma stejnýma aspektama, které mám už buď z dungeonů nebo z předtím zničených legend. Bude někdy padat něco lepšího a kdy, nebo se pojede už jen s tím a jen se bude měnit item power?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    EVILMIND: já jedu podle tohohle slam druida, ale jsem zatím v sedmdesátkách https://maxroll.gg/d4/build-guides/pulverize-druid-guide

ale padly mi ty hlavy už asi 4 takže ta hra mi jasně říká, že bych měl jet tornáda, jen teda najít nějakou guide se vším všudy, protože já na to nemám mozek vymejšlet :o)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EVILMIND: Já to používám s teleport enchantem - mohu tak dávkově problikat na třikrát ( skill + 2* evade) a rád slyším, že to půjde zvednout na pět :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw by se mohlo nekomu hodit, protoze ja to treba netusil z toho wordingu - na botech implicit "+3 max evade" kupodivu znamena, ze muzete charge na mezerniku dat 4x za sebou
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: na amulet, na zbran dam attack speed
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: budeš dávat ten dire wolf na amulet či zbraň?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NAVARA: odmenu u stromu, co vybiras.
    JULIAN: mne to vychazi kazda treti cca
    EVILMIND: dpc co to ma za gear? Ma 2x tolik ap :D mazec
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne mi padla helma takze swapuju na tornada, a jen si tu odlozim tenhle build, rest in piece, snad to nebudu vracet zpatky... :) preklikal jsem ho do d4builds peclive radsi
    v podstate jsem s tim byl spokojenej, akorat v parte lidi brblaj protoze mam knockback, plus je trochu neprijemny, ze chvilema proste jen stojim a cekam na cooldown, kdyz to nesepne, sice mam dost armor/hp abych to prezil vetsinou ale je to proste voser

Diablo 4 Custom Build · D4 Builds
    https://d4builds.gg/builds/edd57ea5-b9ce-4557-a1b5-a77bbbe86752/

JULIAN
    JULIAN --- ---
    NAVARA: myslí tím že ta odměna, ta krabice, je žlutá, ne bílá

LIQUIDFREAK: tak jednou ze tří? Čtyř možná? Už se mi stalo že tam byly dvě a dokonce jsem si tak mohl vybrat. Nechápu proč nejsou vždy tři...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LIQUIDFREAK: Nemělo by to být každé dva (konkrétní - s bonusem) dungeony?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jak casto Vam z tree of the whispers pada na vyber nejaka legendarni bedna?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: preorder bonusy bejvaj casto k dispozici treba i mesic po releasu. je to takovej spis early adopter bonus, hlavne je to ale tahak na penize. nevim jak presne je to u d4 teda, ale cekal bych neco podobneho.
    K tem konikum - mam k dispozici preorder kone a armoe na nej. A to jsem to v preorderu nekupoval :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DAVIDOWITCH: ne to fakt nepotrebujes, staci proste lidi co to dokazou zabijet, v tech dungach normalne expi lidi od 60
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    taky by se mi neco takovyho hodilo. po kampani sem v patek vecer rozjel na novo toho druida.momentalne nejakej level 34 na solo. este ze uz je ten kun aspon, ale jinac to de pomalu no
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam