• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS: 100/100
    Hele ja to hral zatim jen solo a vcera teprv dojel kampan, moje zkusenost je tedy omezena.
    NESS
    NESS --- ---
    AVATAR: jaka rychlost, symetricky ? povidej :-) ja sem taky na optice a nejak mam asi smulu :-)
    Mi to na xboxu obcas lagne pri prechodu do nove zony a to jen vecer, jinak docela dobry. Dvakrat mi to spadlo po teleportu do mesta. Pokazdy jsem mel u sebe nakej quest fufnik, kterej to predtim vyhodilo a v obou pripadech jsem se pak musel dungem prosekavat znovu.

Jedu na optice, no :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mam pocit, ze to "pretizeni" serveru cejtim vic odpo a k veceru
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já měl včera normálně v open worldu místo, kde byly mobky normálně vidět, ale byly seklý v pohybu a neinteraktivní. Nedalo se na ně kliknout a nijak nereagovali ani na přejetí myší. Bylo jich tam takhle třeba 60 a vypadalo to fakt bizarně, jak to bylo na velký ploše.
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: no prave a ja si stezuju na okamzik kdy to nevykresluje, protoze to nepocita ze by tam neco bylo, napr hadi chyse, nebo obcas nejake dungy, kdy kdyz tam vlezes tak treba strop zmizi, ale problem je kdyz nezmizi, treba ty hadi chysek sem tam mel na zacatku a ted uz to je ok, tak bych rekl ze bug :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAVARA: jo neco takovyho. imho to melo neco spolecnyho s tema lagama atd.

jinak kampan dohrana. lokace na WB odkryty a stejne nikde nic. pritom ty hromadny Legion eventy se mi ukazujou
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NAVARA: me se stalo v dungu, ze cursed chest spawnula v uzkem miste, a pulka mobu z ni byla za barierou pres kterou neslo kouzlit.

BOBESH: bacha na to, ze do banky se posle jen prvnich 10 veci, co si v pame nevyzvednes (legendy, uniq, mtx). Dalsi uz proste mizi.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Někdo jiný to zabil, když jsi byl zrovna poblíž :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    je a me se vcera stalo, ze koukam po mape, kde bych si odkryl misto pro spawn WB a najednou hvezdicka! legenda! wtf?

pri jinym logu sem naopak prisel do hry a sama hra me upozornila na nevyzvedlej loot a mel sem zas jinou legendu pripravenou v truhle :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: S tím neviděním za zeď se imo počítá - je na to v nastavení i volba, kdy to vykresluje tvůj obrys i přes zeď, abys věděl, kde jsi
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Stalo se mi párkrát, že mobové a elitka byli mimo mapu - jako kdyby byly pod zemí, obyč kultisti, ne nějací burrow - viděl jsem z nich jen nameplates...
    Některými skilly jsem na ně dosáhl, jinými ne. Jestli padnul loot, tak také mimo mapu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: doporucuju zkusit vchod nejakyho dungu farmenyho pro expy, to uvidis jak vypadaji 10s lagy... :) Jinak jinde jsem se s tim nesetkal.
    NESS
    NESS --- ---
    Hele k tomu lagovani, jako nevykopava me to, ale dela to hrozny veci, obzvlast pokud se portnu zpet do "bojove zony" tak to seka frajm za frejmem ze pak se to pohne, ze to zkoci o kus a pak se ten to zase uklidni a jede to zase plynule. Coz bych chapal vic nez kdyz se mi totalne zatuhle hra kdyz vlezu ke kovari, totalni freez obrazovky, par vterinova cekacka a pak se ten screen nacte, nebo kdyz prepnu na mapu, nejlepe behem boje, ze se jen juknu a ono to cele vytuhne a ja si jen rikam, chcipnu, nebo nechcipnu, pac v podkladu ten boj bezi dal, samozrejme. Jako v samotne akce to sice obcas cukne ale nijak hrozne, legie s plnou obrazovkou bordelu pohoda klid.

Jako co me stve vic je kdyz nevidim na charaktera :-) Bugovych mist neni moc a meni se, ale jsou, kdy nekam vlezu a pres steny/strop nevidim kde vlastne jsem, jako ze dovnitr. To same ten affix mrazici vitr ? takova ta mlha ktera uplne skryje co se deje, jako to bug neni, ale ale pravidelne me to zajibi, protoze jedu boj z blizka a polohovani bohuzel potrebuju na upheaval. To same ta nekro tma taky vidim prd a je to na prd :-)
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: jo viz NESS:
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KALTY: jj, dělal jsem včera to samé jako čerstvá 59 - kdyby tam nebyli kanibalové, co skáčou z oblastí mimo obrazovku a one-shotnou, dalo by se to líp (tohle si tak trochu říká o nerf té vzdálenosti, protože na to se nedá reagovat) a boss pak už nešel, no :) těch chybějící cca 40 paragon levelů je znát
    KALTY
    KALTY --- ---
    Neporadil by mi někdo?
    Měl jsem první NM dung a byl tam ten bílý quest, ale zmizelo mi to.
    Nemůžu dělat u ocultisty nové NM sigily a v quest logu nic nemám. Nestalo se to někomu?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    SITH: Hey more tak co jeti? :-D
    NESS
    NESS --- ---
    SUNBEAM: Super mapka, funguje :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Goblin v heltide zacal davat unikatky, z 5 goblinu jsem dostal 3, nevim jestli to je jen stesti, nebo pravidlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam