• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Neporadil by mi někdo?
    Měl jsem první NM dung a byl tam ten bílý quest, ale zmizelo mi to.
    Nemůžu dělat u ocultisty nové NM sigily a v quest logu nic nemám. Nestalo se to někomu?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    SITH: Hey more tak co jeti? :-D
    NESS
    NESS --- ---
    SUNBEAM: Super mapka, funguje :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Goblin v heltide zacal davat unikatky, z 5 goblinu jsem dostal 3, nevim jestli to je jen stesti, nebo pravidlo.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak jsem si zkusil capstone na WT4 na 58lvlu.
    Bohužel boss nad moje síly zatím, ale hodinu v dungu a super!
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Diablo 4 Helltide Event Tracker and Chest Locations
    https://helltides.com/
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KVIIIK: 3 sekundy? Tomu bych teda mikrovýpadek neříkal. Za 3 sekundy jsi v high NM dungach mrtvej dvakrát. Možná i víckrat :) Jak často se ti to stává? Tam jsou jen 4 revivy za run
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: neboj se nic, mne to taky laguje jak sfin.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Problém je v jejich interním nastavení konektivity a toleranci k mikrovýpadkům. Fičím už pár měsíců přes Starlink na 180 Mbps, pařím online normálně a nikdy jsem neměl problém. Ten nastal až s D4. Když mrknu do statistik, tak chvíle, kdy mě Blizz vykopne ze hry, jsou mikrovýpadky v řádu 1-3 sekundy ztráty připojení. A ty jsou pro satelit běžné. Než začně nějaký chytrák vykládat, ať si pořídím jiný internet: bydlím v lokalitě skoro bez signálu, kde jediná jiná alternativa je 10 Mbps za 650,- Tohle by se fakt vyřešilo jen tolerantnějším nastavením na jejich starně.
    SITH
    SITH --- ---
    Já mám vesnickou wifi a disconnect jsem ještě neměl
    ENDER
    ENDER --- ---
    KVIIIK: njn, vesnicky wifi jsou zlo, ja byl ted na dovoleny a musel jsem si to zapnout na telefonu, protoze na mistni wifi od nejakyho bezdratovyho providera to byla bida a porad me to vykopavalo...

Jedine vdsl, kvalitni bezdratovy provider nebo mobilni data..
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    DAVIDOWITCH: jo, akorat bacha, ze sacred veci maj minimalni lvl 45, ancestral 60. takze driv tam lozit nema moc cenu
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Fuck Blizzard... 250 cinderu, 5 minut do konce helltide, bezim k mystery truhle, hra me vykopne tesne pred ni a kdyz se hlasim zpatky, mam queue na 3 minuty. Po loginu zjistim, ze me ten disconnect stihnul nejak 2x zabit, takze mam 50 cinderu a minutu do konce.
    Ta hra je mimo Prahu a stabilni kabelove pripojeni fakt nehratelna :(
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DAVIDOWITCH: Je. Jsou to doporučený levely pro capstone dungeony.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    HONZA09: není to vázány na WT?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: Na lvl 50 začnou padat sacred věci a na 70 ancestral. To jsou asi dva největší powerspiky.
    SITH
    SITH --- ---
    Kluci, dotaz. Jsem 45lvl, padá mi spousta legendárek, ale pořád dokola s těma stejnýma aspektama, které mám už buď z dungeonů nebo z předtím zničených legend. Bude někdy padat něco lepšího a kdy, nebo se pojede už jen s tím a jen se bude měnit item power?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    EVILMIND: já jedu podle tohohle slam druida, ale jsem zatím v sedmdesátkách https://maxroll.gg/d4/build-guides/pulverize-druid-guide

ale padly mi ty hlavy už asi 4 takže ta hra mi jasně říká, že bych měl jet tornáda, jen teda najít nějakou guide se vším všudy, protože já na to nemám mozek vymejšlet :o)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EVILMIND: Já to používám s teleport enchantem - mohu tak dávkově problikat na třikrát ( skill + 2* evade) a rád slyším, že to půjde zvednout na pět :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw by se mohlo nekomu hodit, protoze ja to treba netusil z toho wordingu - na botech implicit "+3 max evade" kupodivu znamena, ze muzete charge na mezerniku dat 4x za sebou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam