• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KVIIIK: Necro je nejhorsi? Aha, s tim jsem as usual zacala :)
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: nereknu ti presne ale posledni update jsem delal tesne pred zahajenim D4, pak uz jsem na to pekl, overim doma, diky :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: https://diablo4.life/trackers/world-bosses
    NESS: mas updatly drivery? posledni adrenaliny maj podporu d4
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    KVIIIK: jsem v Praze na kabelu a mám stejné problémy ....
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    WOLFBANE: Mam to podobne... a umirani minionu me ani netrapi, protoze mam vzdy spoustu corpsu na summon novych.
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    KVIIIK: me teda minioni umiraj max u hordy elit a to jeste kdyz maj specificky ability.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Jsem rád, že lagy nejsou jen problém Starlinku, je teda větší pravděpodobnost, že se to vyřeší a že třeba nějak fixnou i tu konectivitu, aby to nevykopávalo ze hry.

NESS: na fórech už visí modrej post, že tmu u necra a další neprůhledné efekty fixnou v nadcházejícím patchi. Zs ebe doufám, že u toho necra fixnou i statistiky je o parník po zadu za ostatníma classama co se týče hratelnosti. Na T4 je wipe-time pro všechny miniony tak cca 3 vteřiny od zahájení boje s elitou. :(
    Jinak teda jsem ready na nejaky to online farmeni, tak si me kdyztak pridejte :D
    Do Nyx Clubu jsem se vcera v noci prihlasil ;)
    Cali#1137
    NESS: 100/100
    Hele ja to hral zatim jen solo a vcera teprv dojel kampan, moje zkusenost je tedy omezena.
    NESS
    NESS --- ---
    AVATAR: jaka rychlost, symetricky ? povidej :-) ja sem taky na optice a nejak mam asi smulu :-)
    Mi to na xboxu obcas lagne pri prechodu do nove zony a to jen vecer, jinak docela dobry. Dvakrat mi to spadlo po teleportu do mesta. Pokazdy jsem mel u sebe nakej quest fufnik, kterej to predtim vyhodilo a v obou pripadech jsem se pak musel dungem prosekavat znovu.

Jedu na optice, no :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mam pocit, ze to "pretizeni" serveru cejtim vic odpo a k veceru
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já měl včera normálně v open worldu místo, kde byly mobky normálně vidět, ale byly seklý v pohybu a neinteraktivní. Nedalo se na ně kliknout a nijak nereagovali ani na přejetí myší. Bylo jich tam takhle třeba 60 a vypadalo to fakt bizarně, jak to bylo na velký ploše.
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: no prave a ja si stezuju na okamzik kdy to nevykresluje, protoze to nepocita ze by tam neco bylo, napr hadi chyse, nebo obcas nejake dungy, kdy kdyz tam vlezes tak treba strop zmizi, ale problem je kdyz nezmizi, treba ty hadi chysek sem tam mel na zacatku a ted uz to je ok, tak bych rekl ze bug :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAVARA: jo neco takovyho. imho to melo neco spolecnyho s tema lagama atd.

jinak kampan dohrana. lokace na WB odkryty a stejne nikde nic. pritom ty hromadny Legion eventy se mi ukazujou
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NAVARA: me se stalo v dungu, ze cursed chest spawnula v uzkem miste, a pulka mobu z ni byla za barierou pres kterou neslo kouzlit.

BOBESH: bacha na to, ze do banky se posle jen prvnich 10 veci, co si v pame nevyzvednes (legendy, uniq, mtx). Dalsi uz proste mizi.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Někdo jiný to zabil, když jsi byl zrovna poblíž :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    je a me se vcera stalo, ze koukam po mape, kde bych si odkryl misto pro spawn WB a najednou hvezdicka! legenda! wtf?

pri jinym logu sem naopak prisel do hry a sama hra me upozornila na nevyzvedlej loot a mel sem zas jinou legendu pripravenou v truhle :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: S tím neviděním za zeď se imo počítá - je na to v nastavení i volba, kdy to vykresluje tvůj obrys i přes zeď, abys věděl, kde jsi
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Stalo se mi párkrát, že mobové a elitka byli mimo mapu - jako kdyby byly pod zemí, obyč kultisti, ne nějací burrow - viděl jsem z nich jen nameplates...
    Některými skilly jsem na ně dosáhl, jinými ne. Jestli padnul loot, tak také mimo mapu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam