• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    umite se zabit sami? Ja teda nechapu jak je to mozny, ale v nightmare dungach se mi to stava bezne
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    WOLFBANE: pošleš prosím build? hraju klasicky blight/corpse explosion a moc to nejde :(
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Aktuální design zrzky :)

NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Mně je jasný, že mít to na stisk "N" je pohodlnější a souhlasím s tím :)

Jen říkám, že tam Blizzard nepovoluje odřádkování - takže to všechno bude jeden chumel textu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAVARA: mno tak bud ty casy wb estli sou pevny, nebo ty breakpointy. zalezi estli to nekoho vubec zajima a hodilo by se mu to.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Ono se tam nedá formátovat - všechno to namrdá do jednoho odstavce :\
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HONZA09: Level 49, Act 2 kampaně :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw me pobavilo, ze to v pvp dava tyhle odmeny :)

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    A to už všichni jak tu jste, tak máme tak vysoký level, že už jenom min maxujete gear, co už měnit nebudete? Já točim staty zatím jen jednou a když tam nepadne na první dobrou nic co chci, tak jde vzápětí na salvage, pokud tam není něco übedobrýho jako třeba + rank to Firewall. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    K0COUR: Běhat jeden dung furt dokola, v mezičase než se zrestartuje si dáš nějakej nearby event. Aspoň takhle se to dělalo v betě. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ted jak jsem to napsal tak mi doslo, ze to vlastne na tech kalhotach vylucuje, ze by tam byl nejakej fixed suffix/preffix system, musi to byt jiny mechanismus.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to jsem zkousel, mam pro svoje defenzivni tornada celkem bis kombinaci na kalhotach - 4x redukce damage. A dropnul jsem dalsi, co ale maji misto jedne redukce % armour. Coz rekneme ok, ale ze studijnich duvodu jsem se pokousel tam dostat bud uplne tu samou dalsi redukci (protoze s jistotou vim, ze to je mozne, kdyz stejny item mam), nebo pripadne treba HP. Dal jsem do toho asi 5 mega a nevidel jsem ani jedno, furt to tocilo 3 stejny staty...
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jako nevim, jako jestli tam je zavislost co za co je mozne vymenit, jestli tam je nejaky pool moznosti, kdy ty jednotile mzonosti nejsou rovnocene, nebo to je ovlivnene tim co tam uz na tom predmetu je ?
    Skoro bych rekl ze ten predmet uz ma pool moznosti dopredu dany a bylo by zajimave vzit dva identicke predmety a zkusit zmenit dva ruzne substaty a porovnat co ti to bude nabizet :-)
    Jako pak sem hod zjisteni sveho badani, protoze ja zatim ziskal jedinou jistotu ze tomu fakt nerozumim :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    GHOSTSTALKER: ja nejsem typ na pocitacni % a utoku apod :)
    hraju pro zabavu, jak pises.. ne pro nejaky vypocty :D
    tze vzdycky zacinam vsechno necrem :)
    ale zatim mi prijde nekruska ok... ale jsem rada, ze nehraju na HC :D uz jsem par IK zazila :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JANDOS: dik, rozpeti se hodi, ale jinak to je myslim lip zpracovany tady:
    Diablo 4 Gear Affixes · D4 Builds
    https://d4builds.gg/database/gear-affixes/

Ale to neni to, na co se ptam. Protoze pri enchantu se v zadnem pripade nevybira z celeho toho poolu (nebo alespon urcite ne pri zachovani stejnych vah), to by nebylo mozne, ze dostavam tolik opakovanych vysledku. Obcas to jde uhodnout, treba kdyz na amuletu mam +x k nejake pasivce, a chci jinou, tak je to zjevny cil, a dostal jsem takhle amulet co jsem chtel asi na 10 pokusu. Ale v drtive vetsine nevis proste.

NESS: no na to presne narazim, ze tech moznosti to nabizi malo... :) Jsem mel ted pri swapu buildu asi 100 mega goldu, a komplet respec stal jen 20, tak jsem pak obetoval dost k protaceni enchantu, a je to proste napadne podezrele. Premejslim vezmu nejaky laciny itemy low level a budu je tocit a sestavim si ty podmnoziny sam, jde mi vlastne jen o par konkretnich statu - tj. napriklad vedet, ze kdyz item nema na sobe snizeni cooldownu, ale ma jeden z X statu, ktere se toci ve stejnem poolu, muzu do nej zacit sypat.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No jak pise Navara https://docs.google.com/spreadsheets/d/1x2SolIWic0AQ0G0HLMq6No4iwyjPIZneMlQ7gKGx26o/edit#gid=163502043 , ale s enchantovani, ve stavu jak je ted, mam dost blbe zkusenosti, udelal jsem si pravidlo ze max 4 otoceni a konec, ten klic co ti to nabizi fakt nechapu, kdyz u prstenu by ti to melo nabidnou cca 36 moznosti, 3 tam rekneme uz mas, takze 33, predpokladam ze ti to nabizi tve klasove takze cast odpadne tak treba mas 25 moznosti a ono mi to opakovane nabidlo ty same, v extremu na jeden enchant ten samy stat ve dvou provedenich, takze je tam asi nejake prioritizace co ti to ma nabidnout, coz uvidis prave na ty 3 pokusy. Jestli nekdo ma nejakou jinou zkusenost rad si to prectu, ja sem to zkousel dost, ale vysledky dost spatne, bud to tam padne hned, nebo vubec :-) jako nerva abych v to protocil vic jak 10M na jeden predmet jsem teda nemel. :-)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    EVILMIND: https://diablo4.cc/us/Affix Klikni na afix a mas tam napsany na co se muze rollnout
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    tak vcera jsem dojel pribeh.. stylem me to pripominalo hry od Obsidianu (Kotor). toz pekne to bylo.. jaky je nej zpusob levelovani pro solo hrace? chystam se ozkouset co nejvice buildu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: me by prislo spis prakticke vedet, jake staty v ramci tech tieru jsou "pohromade" - neco jako affix/suffix v PoE. Protoze tu ocividine neco takoveho je, to je videt kdyz neco opakovane enchantujes, ze to nabizi z nejake malo podmnoziny porad stejnych statu. A tuhle informaci jsem zatim nikde nezahlednul, pritom by to bylo super uzitecne, kdyz mam treba neco, co ma 4 dobry staty, ale nema tu jednu vec co proste musim nutne mit, tak chci vedet, ktery z tech 4 statu mam zacit enchantovat, abych mel sanci to tam dostat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam