• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: Tohle budou muset nejak poladit, na jednu stranu jsem zahrnuty gemama, se kteryma nevim co mam jako delat, ale veiled crystaly musim i v T4 hlidat, protoze ta spotreba je velka, to nemluvim o Baleful Fragment/Coiling Ward/Abstruse Sigil jako nesmutnejsi je ze je mozne ze kdyz rozlozis legendarku a nevypadne ti z toho ani ten blbej Veiled Crystal. Jediny ceho mam potencionalne dost jsou Forgotten Souly, ale to jen proto ze hodne beham heltidy. Jako uplne by stacilo kdyby pri rozlozeni rera byl garantovany Veiled Crystal a pri rozlozeni legendarek to davalo vic tech dalsich strepu.
    SITH
    SITH --- ---
    u těch reroll atributů pro věci, je někde seznam toho co mi tam může rollnout, jako mělo D3?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jen mne štve požadavek na materiál na imprint legendárek per slot - chci si hodit na lepší prstýnek mana regen aspect co mám, ale nemohu to imprintnout, protože mi nepadá dost jewelry na salvage pro materiál.
    Je mi jasný, že v T3 nebudu vědět co s nimi, ale chtěl bych hrát i v kampani a ne furt dělat kolečka okolo elitek, protože čekám na manu :\
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SADAKO: sakra, takže zase jenom já mám bug? :( nečiní mě to šťastným. Legendárek mi popadalo kolem stovky a ANI JEDNA kosa nebo srp. Hlavně že padají štíty...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tohle je taky ulet s tim marketingem :))
    https://twitter.com/Diablo/status/1666166527953977345?s=20
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIQUIDFREAK: jo uz viim proc sem barba zavrhnul, nechtelo se mi resit tolik gearu! :))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    A ted si predstav, ze hrajes barbra a potrrebujes 4!!!!! slusny zbrane :D Imposibru
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    KID_MCHUTT: Padají, kosa asi 3x-4x, srpy ještě o kousek víc. Fokkin random shit, mně třeba zase velmi dlouho nepadla nikde žádná legenda a pak to začalo padat v takových WTF clusterech, že dlouho nic a pak najednou několik legend.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GHOSTSTALKER: jenom vůbec nepadají :D (teda žluté jo, ale lepší už ne)
    JENDAR
    JENDAR --- ---
    SITH: Ve meste u WP je permanenti TP na cleny party
    SITH
    SITH --- ---
    NESS: tj v party menu je nějaký "teleport to player" stejně jako v D3?
    NESS
    NESS --- ---
    Takze kdyz si odskocis do mesta, grupa se pohne nekam jinam, tak je uplne na pohodu dozenes, protoze skocis hned na ne.
    NESS
    NESS --- ---
    SITH: Jinaci, tvuj TP druhy nevidi, ale ty se muzes portnout na jeho misto, tzn on se portne kam chcete a ty se portnes na jeho pozici, ty TP na pozici tvych spolubojovniku tam jsou porad.
    SITH
    SITH --- ---
    Funguje tady ten TP trik kdy jeden udělá TP a druhý tam tím projde?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: Hele mam stejny problem s 2h swordama. Furt mi padaj topovy axe ale sword ani jeden. Nebejt NESSe tak chvili nemam cim delat dmg :D BARTUC: Ale nyx club neni pro lowky, makej woe :D
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    JULIAN: Jsou tam Scythes (srpy) a Two-Handed Scythes (kosy).
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ok tak ty helltidy fungujou, krasne jsem si stihl obehnout 4 chesty. legendarek plnej inventar (padly 4,4,3,3 plus po ceste 2 dalsi z mobu)

KVIIIK: jsou i jednorucni kosy? i kdyz to je spis srp teda, ale jmenuje se to scythe, ne?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo ja to resim kvuli matrosi! :D ale resim legendy a staty na WT1, mozna bych si to mohl nechat na vyssi tiery! :)))
    proste jedu main questy, at to doklepu a cekam na cup dung. at to muzu zvysit na tu trojku. diky kuci!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam