• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LIQUIDFREAK: už dost, stačí! :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PALEONTOLOG: Ja ji mam podle dcery souseda, za kterou chodim :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SITH: nj, vidíš, to je celkem relevantní. tak budu doufat, že ostatní mají taky dcery ;)
    SITH
    SITH --- ---
    PALEONTOLOG: co máš proti mé kouzelnici pojmenované podle mé dcery? :D
    SITH
    SITH --- ---
    já dojel A3 a začínám A4. Konečně mám mounta :) příběh zatím ok, ale nebere to tak za koule jako např v D2, kde ti akt bossové byly fakt bossové a tady jsou takový .... meh příšerky co zabiju napoprvé. Ty onanie s Durielem v A2 v D2 byla muka
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    není nějaká diagnóza pro chlapy co hrajou za ženskej charakter? :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Btw stavil sem se za lilith :D dobre mi dava :) vzal sem ji nejvic cca 10%.
    CtrlV.cz | Nejrychlejší ScreenShot a PrintScreen online
    https://ctrlv.cz/ip9T
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    umite se zabit sami? Ja teda nechapu jak je to mozny, ale v nightmare dungach se mi to stava bezne
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    WOLFBANE: pošleš prosím build? hraju klasicky blight/corpse explosion a moc to nejde :(
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Aktuální design zrzky :)

NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Mně je jasný, že mít to na stisk "N" je pohodlnější a souhlasím s tím :)

Jen říkám, že tam Blizzard nepovoluje odřádkování - takže to všechno bude jeden chumel textu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAVARA: mno tak bud ty casy wb estli sou pevny, nebo ty breakpointy. zalezi estli to nekoho vubec zajima a hodilo by se mu to.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Ono se tam nedá formátovat - všechno to namrdá do jednoho odstavce :\
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HONZA09: Level 49, Act 2 kampaně :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw me pobavilo, ze to v pvp dava tyhle odmeny :)

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    A to už všichni jak tu jste, tak máme tak vysoký level, že už jenom min maxujete gear, co už měnit nebudete? Já točim staty zatím jen jednou a když tam nepadne na první dobrou nic co chci, tak jde vzápětí na salvage, pokud tam není něco übedobrýho jako třeba + rank to Firewall. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    K0COUR: Běhat jeden dung furt dokola, v mezičase než se zrestartuje si dáš nějakej nearby event. Aspoň takhle se to dělalo v betě. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ted jak jsem to napsal tak mi doslo, ze to vlastne na tech kalhotach vylucuje, ze by tam byl nejakej fixed suffix/preffix system, musi to byt jiny mechanismus.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to jsem zkousel, mam pro svoje defenzivni tornada celkem bis kombinaci na kalhotach - 4x redukce damage. A dropnul jsem dalsi, co ale maji misto jedne redukce % armour. Coz rekneme ok, ale ze studijnich duvodu jsem se pokousel tam dostat bud uplne tu samou dalsi redukci (protoze s jistotou vim, ze to je mozne, kdyz stejny item mam), nebo pripadne treba HP. Dal jsem do toho asi 5 mega a nevidel jsem ani jedno, furt to tocilo 3 stejny staty...
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jako nevim, jako jestli tam je zavislost co za co je mozne vymenit, jestli tam je nejaky pool moznosti, kdy ty jednotile mzonosti nejsou rovnocene, nebo to je ovlivnene tim co tam uz na tom predmetu je ?
    Skoro bych rekl ze ten predmet uz ma pool moznosti dopredu dany a bylo by zajimave vzit dva identicke predmety a zkusit zmenit dva ruzne substaty a porovnat co ti to bude nabizet :-)
    Jako pak sem hod zjisteni sveho badani, protoze ja zatim ziskal jedinou jistotu ze tomu fakt nerozumim :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam