• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SITH
    SITH --- ---
    endgame si maji vzit priklad z D2, kde se prostě jely baalruny kvůli expům a dropům a uber trist kvůli unikátním torchům. Ale tady mrdat někoho pět minut nikoho bavit nebude, expy jsou tam žádný a nic jako uber trist tu není
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: jsou mimo no, trochu se bojim, kam tohle povede.
    pritom staci treba zvednout limit bonus XP za vyssi levly (ted je to +25% za 3 levly vys a dal uz to nescaluje), a razem ten pseudonahodnej system behani NM dungeonu zajisti to, ze i kdyby byl jeden dung lepsi, nez nejakej jinej, tak ho nebudes moct behat porad dokola
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: to jsem já :) rare mi padají taky, ale nic lepšího, prostě ne... skoro jako kdyby ta tabulka byla taky blbě...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dalsi den, dalsi pokus prekazit efektivni expeni

Further adjustments to elite monster density in dungeons.
    Developer Note: We are standardizing the density of elite monsters that spawn in dungeons to ensure that no particular dungeon is clearly more efficient to run through than others.

HOTFIX 9 - June 13, 2023 - 1.0.2 - PC General Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/hotfix-9-june-13-2023-102/47702

a reakce redditu me rozesmala nahlas :-)
    jinak Blizzard nepochopil vubec, ze hlavni problem je to, ze nejefektivnejsi je hrat obyc dungy, a zadnou endgame mechaniku, to je to, nad cim by meli premyslet, ne mazat dalsi a dalsi elity...

NAVARA
    NAVARA --- ---
    SUNBEAM: Salvage je univerzální :)
    NESS
    NESS --- ---
    Me pobavilo jak tu nekdo psal ze nekrum napada obouruc kosa, jako nechtel jsem prudit, ale jeden cas sem jich s barbem dostaval jak na bezicim pasu, ale to bylo asi tim ze sem mel porad nekry pri eventech kolem sebe, asi teda :-) Jako zadny unikatky ani lege, normalni rera
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    EVILMIND: Jo já ty barbarský zbraně taky už jako druid nemám kam dávat :o))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam to, ze mam jako drup tunu uniqu, co mi barbove v clanu zavidej, nebylo zamerem... :-)

Diablo 4 Druid Unique Loot Table Bugged - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/diablo-4-druid-unique-loot-table-bugged-333476
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KASUMI: Já to s necrem obvyklem dělám tak, že si stoupnu doprostřed a dokola jedu corpse explosion.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    NESS: Taky se mi zatim ten event se zachranou nepovedl :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tenhle event je debilni v tom, ze staci kdyz tam neco ma dotky apod, a proste jsi ten bonus prohral uz na zacatku
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ENDER: nejzabavnejsi cast je chodit v grupe nejaky co nejhorsi affixy, a smat se ostatnim jak umiraji... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    SITH: No nevim treba to nekomu prijde zabavne :-), bohuzel me to vetsinou odradi, proto treba ten elden ring sem postupem odlozil k ledu, protoze bullet/damage sponge fajty me nudi. Doba kdy vyssi obtiznost znamenalo ze u toho musis vic premyslet, je davno pryc :-) ted staci ze tomu das vice HP a je to ne :-)
    SITH
    SITH --- ---
    NESS: hlavně ale to rubat bosse pět minut jako .... proč?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Je to Darwin - když mají potřebu se ode mne vzdalovat, tak to holt nedají.
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: No tak to zkusim tanec a asi nasadim volnejsi tempo :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Stačí aby přežil jeden, takže si jednoho vyberu a okolo toho tančím :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ENDER: Podle mě je nejzábavnější sorcka, protože to je jediná classa, kterou jsem nějak víc hrál. ;)
    NESS
    NESS --- ---
    SITH: Tuhle filozofii bossu se nejak nepobral ani u NM dungu, kdy lecktera elita cestou je vetsi vyzva nez finalni boss na konci :-)

To mi pripomina ze nejsem schopen bezchybne splnit ten event tech 3 zranenych "lovcu", byva to jak ve sklepech tak v dungach, kdy je mas jako ochranit nez ubehne cas, jenze cim rychleji nicim potvory tak tim rychleji se respawvnovou novy silnejsi, takze vysledek je ze ty tri mrzaci tu kanonadu nedaj, asi je nejake optimalni tempo (ne)niceni a respawnu, ale ten sem nenasel :-) Ten podobny event venkovni, jak jsou pod vozama tak ty prezijou v pohode, ale tyhle druhy bohuzel ne.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Oni budou ladit postupne sezony, navic proste nemuzou zacit tam kde skoncila D3, protoze by nebylo moc kam pokracovat.
    Pro me je zatim teda dost opruz ten grind(ale co cekat od diabla) a nudny gameplay necra (akorat na lvl 30 se mi nechce zacinat novou class)...

Co je podle vas nejzabavnejsi class?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam