• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EVILMIND: A cemu rikas endgame? Ja kampan dohral tak pred 30 hodinami a stale se nenudim, prvni NM dungeon jsem hral teprve v pondeli. Tj. pro me je stav hry/endgame uspokojivy. Ani v D2 jsi tu tady chvalenou endgame nemel od zacatku. Spise vnimam jako pozitivum, ze bude pribyvat obsah v prubehu casu - ze si od D4 treba muzu dat pauzu, vratit se k nemu za 3 mesice a vyzkouset nove veci.

Takze to asi neni o tom, ze ta hra nema zadnou endgame - jen se nekomu ta endgame nelibi, coz je legitimni nazor - pak ho ale nikdo nenuti to hrat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GHOSTSTALKER: tak ono vetsinou byvalo tak nejak zvykem, ze kdyz hra vyjde, tak uz ma vsechno. I endgame. Takze mi spis prijde smutny, ze lidi jsou schopni dneska u neceho, kde si zaplatili AAA cenu, akceptovat argument jako "tam jeste nic neni ale urcite bude".
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jako mi prislo ze i pri heltidach se ta intenzita potvor snizila, bud jsou hraci efektivnejsi v cisteni, takze to zvladnou vyluxovat rychleji, nebo ten respawn je pomalejsi, pac se mi ted stava ze tam jako ocas beham po mape, hledam co kuchnout, nikde nikdo a pak cvkak a zase se urodi :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ENDER: Tak to mozna ti lide nemeli hrat zpusobem, ze se na lvl 100 dostali za 50 hodin (coz i tak mi prijde jako solidni porce zabavy za ty penize). To je jak kdyby si speedrunneri stezovali, ze Hangar v Doomovi je jen na 8 vterin hrani a pak tam neni co delat...

V lete zacnou seasons. Tipuji, ze v te hre je jeste dost obsahu, ktery ted neni dostupny (nasel uz nekdo nejaky secret level?). Ze vse neni dostupne od prvniho dne mi nevadi.
    SITH
    SITH --- ---
    JULIAN: jak je to v PoE?
    ENDER
    ENDER --- ---
    GHOSTSTALKER: tak lidi dojizdeji na 100 a zacinaji premyslet proc tu hru hrat dale..
    Je to 4. dil, tak by clovek cekal, ze po vydani bude hra dale nez ty predchozi na konci...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Lol, ta hra je venku sotva dva tydny a tady se breci, jak tam neni endgame, a srovnava se to se stavem D2 a D3 po letech od vydani... to se snad radeji vratte k tomu theorycraftingu :-).
    ENDER
    ENDER --- ---
    Prijde mi, ze v d3 byl endgame slusne zpracovany. Pokracoval bych v tom trendu d3 a trosku to vysperkoval.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SITH: spis bych si pral aby si brali priklad z PoE teda, kde ta variabilita endgamu je naaasobne vyssi. Ne z 20 let stare hry kde vrcholem gameplaye bylo teleportovat se skrz tri patra a zabijet stejnyho bose porad dokola
    SITH
    SITH --- ---
    endgame si maji vzit priklad z D2, kde se prostě jely baalruny kvůli expům a dropům a uber trist kvůli unikátním torchům. Ale tady mrdat někoho pět minut nikoho bavit nebude, expy jsou tam žádný a nic jako uber trist tu není
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: jsou mimo no, trochu se bojim, kam tohle povede.
    pritom staci treba zvednout limit bonus XP za vyssi levly (ted je to +25% za 3 levly vys a dal uz to nescaluje), a razem ten pseudonahodnej system behani NM dungeonu zajisti to, ze i kdyby byl jeden dung lepsi, nez nejakej jinej, tak ho nebudes moct behat porad dokola
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: to jsem já :) rare mi padají taky, ale nic lepšího, prostě ne... skoro jako kdyby ta tabulka byla taky blbě...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dalsi den, dalsi pokus prekazit efektivni expeni

Further adjustments to elite monster density in dungeons.
    Developer Note: We are standardizing the density of elite monsters that spawn in dungeons to ensure that no particular dungeon is clearly more efficient to run through than others.

HOTFIX 9 - June 13, 2023 - 1.0.2 - PC General Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/hotfix-9-june-13-2023-102/47702

a reakce redditu me rozesmala nahlas :-)
    jinak Blizzard nepochopil vubec, ze hlavni problem je to, ze nejefektivnejsi je hrat obyc dungy, a zadnou endgame mechaniku, to je to, nad cim by meli premyslet, ne mazat dalsi a dalsi elity...

NAVARA
    NAVARA --- ---
    SUNBEAM: Salvage je univerzální :)
    NESS
    NESS --- ---
    Me pobavilo jak tu nekdo psal ze nekrum napada obouruc kosa, jako nechtel jsem prudit, ale jeden cas sem jich s barbem dostaval jak na bezicim pasu, ale to bylo asi tim ze sem mel porad nekry pri eventech kolem sebe, asi teda :-) Jako zadny unikatky ani lege, normalni rera
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    EVILMIND: Jo já ty barbarský zbraně taky už jako druid nemám kam dávat :o))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam to, ze mam jako drup tunu uniqu, co mi barbove v clanu zavidej, nebylo zamerem... :-)

Diablo 4 Druid Unique Loot Table Bugged - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/diablo-4-druid-unique-loot-table-bugged-333476
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KASUMI: Já to s necrem obvyklem dělám tak, že si stoupnu doprostřed a dokola jedu corpse explosion.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    NESS: Taky se mi zatim ten event se zachranou nepovedl :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tenhle event je debilni v tom, ze staci kdyz tam neco ma dotky apod, a proste jsi ten bonus prohral uz na zacatku
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ENDER: nejzabavnejsi cast je chodit v grupe nejaky co nejhorsi affixy, a smat se ostatnim jak umiraji... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam