• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CUZMAN: Jj, šel jsem tam na lvl 52, protože jsem čekal, že to bude fakt těžký a ten funguje jsem prosvištěl jak nic a Curator šel taky dolu na první dobrou.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hmph Curator padl jako nikdo jiny :-D tak se tesim na nakou challenge pro muj medvedi build zatim to nevypada :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak kampan done byla to pecka a ted jen tak trajdat :-D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: je to uuuplne mimo ten balanc. Naštěstí z toho padá dost hovno, ale jako když si toho eventu všimneš, tak tam často čekáš 5+ minut na start, abys pak za minutu dvě sebral legendarku, krabici s druhou a šel zas pryč. Ashava v server slamu byla super, to to ale fakt kurva nikdo netestoval po levelu 50 tu hru???
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KASUMI: Tak ve dvou uplne na pohodu
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Sem voice fyi :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Diablo 4 - Where you can find the highest Item Power loot in the game
    https://www.youtube.com/watch?v=qZJYFfDCl5M
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KASUMI: Nojo mas recht dneska pres noc to vytahnu z 50 na 100 :-)))) ne tak kampan uz mam skoro za sebou a setrim si to vid sle tak 5-10 paragonu tomu dnes dam…
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    CUZMAN: Zrovna od tebe je to vtipny slyset
    Tys mi prisel nejvic nahajpovanej v bete ze vsech :))))
    👍
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    HONZA09: Mesic to jsi hodne velkej optimista ja hraju PoE ž let a zdaleka se nepovazuju za Guru :d

A vtom je prave ta krasa...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    HONZA09: Jo nikdo z mojich znamejch to nejak nedal :) Ale letos vychazi dvojka coz je asi idelani moznost jak do toho proniknout pro novy lidi protoze hodne tech mechanik zmenej nebo zrusej. Jako treba skilly se uz nebudou strkat do slotu v itemech a kdyz si pak vymenis rukavice tak se ti rozpadne celej build :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: V PoE je to tak, že tam je těch mechanik tolik, že to nikdo novej nechce hrát, protože by si na to musel vzít měsíc dovolenou, aby se to naučil. :)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ste blazni ta hra je pecka ale vy to moc hajpujete to chce klid :-D trochu vylyzt na slunicko :-D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SITH: mas tam sit map, tou postupne prochazis a posouvas se tak dale, ke konci je tam nekolik ruznych bossu, z kterych padaji specificke itemy, pak jsou tam dalsi bossove, pak jsou tam silenjsi uber variace bossu, k tomu je tam spousta vedlejsich mechanik z ruznych sezon. Samozrejme, kdyz chces, muzes behat stejnou mapu porad dokola i tam, ale vyzaduje to nejaky drobny effort. Pokud ale chces mit pocit, ze nekam postupujes, tak je tam toho fakt dost. ne 50 levlu grindeni a pak jedne boss kterej je skoro copy paste z kampane.

Ja uz jsem to par sezon ted zase nehral, a ano, spoustu tech mechanik nabrali tak nejak v prubehu let, pri releasu tam bylo taky hovno, ale proste diablo s tim konkuruje TED
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EVILMIND: A cemu rikas endgame? Ja kampan dohral tak pred 30 hodinami a stale se nenudim, prvni NM dungeon jsem hral teprve v pondeli. Tj. pro me je stav hry/endgame uspokojivy. Ani v D2 jsi tu tady chvalenou endgame nemel od zacatku. Spise vnimam jako pozitivum, ze bude pribyvat obsah v prubehu casu - ze si od D4 treba muzu dat pauzu, vratit se k nemu za 3 mesice a vyzkouset nove veci.

Takze to asi neni o tom, ze ta hra nema zadnou endgame - jen se nekomu ta endgame nelibi, coz je legitimni nazor - pak ho ale nikdo nenuti to hrat.
    SITH
    SITH --- ---
    JANDOS: to zní zajímavě. Takže nějaký trophy unikát end game bossové
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    SITH: V PoE jsou unikatni endgame bossove na ktery musis nagrindit a potom je jdes zabit. A po sezone si muzes rict "zabil jsem shapera, zabil jsem eldera apod. a ne zabil jsem ty stejny panacky po milionte ale s vic zivotama.

Tim nerikam ze Diablo ma byt PoE. PoE je spis pro hornich 5% ARPG no liferu a diablo je hra pristupna vsem ...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GHOSTSTALKER: tak ono vetsinou byvalo tak nejak zvykem, ze kdyz hra vyjde, tak uz ma vsechno. I endgame. Takze mi spis prijde smutny, ze lidi jsou schopni dneska u neceho, kde si zaplatili AAA cenu, akceptovat argument jako "tam jeste nic neni ale urcite bude".
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jako mi prislo ze i pri heltidach se ta intenzita potvor snizila, bud jsou hraci efektivnejsi v cisteni, takze to zvladnou vyluxovat rychleji, nebo ten respawn je pomalejsi, pac se mi ted stava ze tam jako ocas beham po mape, hledam co kuchnout, nikde nikdo a pak cvkak a zase se urodi :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ENDER: Tak to mozna ti lide nemeli hrat zpusobem, ze se na lvl 100 dostali za 50 hodin (coz i tak mi prijde jako solidni porce zabavy za ty penize). To je jak kdyby si speedrunneri stezovali, ze Hangar v Doomovi je jen na 8 vterin hrani a pak tam neni co delat...

V lete zacnou seasons. Tipuji, ze v te hre je jeste dost obsahu, ktery ted neni dostupny (nasel uz nekdo nejaky secret level?). Ze vse neni dostupne od prvniho dne mi nevadi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam