• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09: jj prave sem si rikal, ze 1,5 levelu uz treba nebude tak pod, ale to uz dogrindim no. dik
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: Jj. Mluvíme. Tak zkusit to můžeš. Jsem slyšel, že pod lvl to je fakt těžký. Na lvl 52 to byl easy mode.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SITH: meteor ale nemá cooldown...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09: to mluvite o tom capstone dungu? ja mam level 48 a pul! mam jeste pockat? :))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CUZMAN: Jj, šel jsem tam na lvl 52, protože jsem čekal, že to bude fakt těžký a ten funguje jsem prosvištěl jak nic a Curator šel taky dolu na první dobrou.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Vysvetli mi nekdo co je zac ten order v Hawezaru? To neni church of light ne? Nejaci odpadlici?
    WASQ
    WASQ --- ---
    DAVIDOWITCH: Doporučuju si ho nechat sejmout a těch 5 levelů radši levelit ve wt4, kde už si sbíráš finální equip. Skok sacred -> ancestral je hodně velikej
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    SITH: Přesně tak.
    SITH
    SITH --- ---
    "using cooldown skills restores 15 mana" znamená že když použiji skill co má cooldown, např meteor, že mi to přidá 15 many?
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Tak sem na lvl58 fakt nedal ten druhý capstone. Ale poučen od minule prostě zkusím chvíli počkat, těch 5 levelu co mi chybělo předtím bylo hrozně znát
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hmph Curator padl jako nikdo jiny :-D tak se tesim na nakou challenge pro muj medvedi build zatim to nevypada :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak kampan done byla to pecka a ted jen tak trajdat :-D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: je to uuuplne mimo ten balanc. Naštěstí z toho padá dost hovno, ale jako když si toho eventu všimneš, tak tam často čekáš 5+ minut na start, abys pak za minutu dvě sebral legendarku, krabici s druhou a šel zas pryč. Ashava v server slamu byla super, to to ale fakt kurva nikdo netestoval po levelu 50 tu hru???
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KASUMI: Tak ve dvou uplne na pohodu
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Sem voice fyi :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Diablo 4 - Where you can find the highest Item Power loot in the game
    https://www.youtube.com/watch?v=qZJYFfDCl5M
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KASUMI: Nojo mas recht dneska pres noc to vytahnu z 50 na 100 :-)))) ne tak kampan uz mam skoro za sebou a setrim si to vid sle tak 5-10 paragonu tomu dnes dam…
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    CUZMAN: Zrovna od tebe je to vtipny slyset
    Tys mi prisel nejvic nahajpovanej v bete ze vsech :))))
    👍
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    HONZA09: Mesic to jsi hodne velkej optimista ja hraju PoE ž let a zdaleka se nepovazuju za Guru :d

A vtom je prave ta krasa...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    HONZA09: Jo nikdo z mojich znamejch to nejak nedal :) Ale letos vychazi dvojka coz je asi idelani moznost jak do toho proniknout pro novy lidi protoze hodne tech mechanik zmenej nebo zrusej. Jako treba skilly se uz nebudou strkat do slotu v itemech a kdyz si pak vymenis rukavice tak se ti rozpadne celej build :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: V PoE je to tak, že tam je těch mechanik tolik, že to nikdo novej nechce hrát, protože by si na to musel vzít měsíc dovolenou, aby se to naučil. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam