• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    JULIAN: Mana regen
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: nevim, autofrozen? Ja sorcku nehraju, spis by mne zajimalo proc to pada barbovi :))
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: imho fama. je to proste lama co to neda :D

LIQUIDFREAK: a v cem jsou ty rukavice jako dobry?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Kterou sorcu naseru, nezamerne? Nechapu ze mi to padlo na barbovi jako.. Ale sorcku do budoucna planuju hrat.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NJORL: fakt? v hotfixu nic takovyho neni... resp. je tam jako podezrele: Fixed an issue where the World Tier 3 quest was given to players who have not yet met the requirements needed to advance to that World Tier.

Coz by znamenalo, ze te furt muze nekdo protahovat, ale musis mit nejakej quest.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NJORL: Aha. Pak mi bylo teda ještě doporučeno brát affixy na redukci dmg while you are affected by CC. Že si na vyšších levelech prý každou chvíli ve stunu. :) Ale zase teda sorcka má na stun ten flame shield a teleport.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CUZMAN: je to zcestny, ale me nebavil ten muzskej charakter v "damskejch" satech :D Sorc sem zadny Diablo nejel, tak to bylo asi spis tim. Proste mi ti magove/magyne :)) nejak nesedej k mymu hulo hrani ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    HONZA09: To mam
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NJORL: Jí překopej na cooldown bariéry (Frost Nova, Flame Shield, Ice Shield, Teleport a ta Frost ultimátka) a buď Ice Shards, nebo Firewall.
    NJORL
    NJORL --- ---
    ach ta smula :) zmenili vcera v noci ten templ, pres kterej se leze z T3 na T4 a uz lze asi dat jen solo ... takze mam smulu :) s moji glass cannon wiznou asi zustanu na T3 ...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BOBESH: Hihihii no tak to jo a sorcka neba jo? To bude muj druhej main asi na sezone az...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CUZMAN: to je, ale uz chci resit unique, sacred a ancestral. legendy a staty do 50.levelu sem resil 3 bety a jednu full kampan za trans sorcerera :))
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BOBESH: sice mas ode me palecek ale to je nejvetsi zabava resit gear ne? bobiku :-))
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    LIQUIDFREAK: hele az budu 60+ tak se necham protahnout na world tier IV diky :-))
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak sem dal World Bosse 1 potka, Hell Tide - parada, A dodelavam si v klidku Tree Of Whisper :-)) je to zbava ta hra jako cyp!!!
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tez mohu pomoct s bosama, bejvam odpoledne od 4-5 dyztak.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: dobrá práce :P
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CUZMAN: dik, ale gear extra neresim, takze mam na sobe veci i 10 levelu nizsi nez sem. killa teda asi nebudu :))
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BOBESH: To das jestli ses killa!!!
    NJORL
    NJORL --- ---
    NESS: poslal jsem request na join
    NESS
    NESS --- ---
    NJORL: Pokud budu ve hre tak jo, tzn nejdriv vecer, nejlepe kdyz zahlasis do klanoveho chatu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam