• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tez mohu pomoct s bosama, bejvam odpoledne od 4-5 dyztak.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: dobrá práce :P
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CUZMAN: dik, ale gear extra neresim, takze mam na sobe veci i 10 levelu nizsi nez sem. killa teda asi nebudu :))
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BOBESH: To das jestli ses killa!!!
    NJORL
    NJORL --- ---
    NESS: poslal jsem request na join
    NESS
    NESS --- ---
    NJORL: Pokud budu ve hre tak jo, tzn nejdriv vecer, nejlepe kdyz zahlasis do klanoveho chatu
    KALTY
    KALTY --- ---
    WASQ: to sice jo, ale není nad to si toho zmrda zabít sám :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09: jj prave sem si rikal, ze 1,5 levelu uz treba nebude tak pod, ale to uz dogrindim no. dik
    NJORL
    NJORL --- ---
    nepomohl by mi nekdo dostat se na torment? je tam asi treba zabit toho bosse co me da na jednu ranu :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: Jj. Mluvíme. Tak zkusit to můžeš. Jsem slyšel, že pod lvl to je fakt těžký. Na lvl 52 to byl easy mode.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SITH: meteor ale nemá cooldown...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09: to mluvite o tom capstone dungu? ja mam level 48 a pul! mam jeste pockat? :))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CUZMAN: Jj, šel jsem tam na lvl 52, protože jsem čekal, že to bude fakt těžký a ten funguje jsem prosvištěl jak nic a Curator šel taky dolu na první dobrou.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Vysvetli mi nekdo co je zac ten order v Hawezaru? To neni church of light ne? Nejaci odpadlici?
    WASQ
    WASQ --- ---
    DAVIDOWITCH: Doporučuju si ho nechat sejmout a těch 5 levelů radši levelit ve wt4, kde už si sbíráš finální equip. Skok sacred -> ancestral je hodně velikej
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    SITH: Přesně tak.
    SITH
    SITH --- ---
    "using cooldown skills restores 15 mana" znamená že když použiji skill co má cooldown, např meteor, že mi to přidá 15 many?
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Tak sem na lvl58 fakt nedal ten druhý capstone. Ale poučen od minule prostě zkusím chvíli počkat, těch 5 levelu co mi chybělo předtím bylo hrozně znát
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hmph Curator padl jako nikdo jiny :-D tak se tesim na nakou challenge pro muj medvedi build zatim to nevypada :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam