• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    JULIAN: Ten Krippuv build je úplně v klidu. Můžu potvrdit.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    JULIAN: Mana regen
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LIQUIDFREAK: Ten Lucky hit vypadá hodně dobře. :)

Každopádně Blizz to říkal už v bytě, že ty Unique budou padat i pro jiný classy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: to je dobre ne? vzhledem k omezenemu inventari prave chces udelat aspon 2-3 stejny, a zabehnout je bez nutnosti behat ke vchodu...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: no vzdy je aktivnich jen tusim 32 dungu? v kazde sezone se to ma menit
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele zda se mi to nebo ty dungy padaji nejak divne, furt jedno a to samy?! At craftim nebo drop, furt dokola neco
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HOW DAMAGE OVER TIME WORKS IN D4! - Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=wCy-fqajOlo
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KASUMI: no ale tady vetsine class padaj jen jejich legendarky. Ja mam za druida nadropovanych 12 unikatu. 7 pro mou classu, dvoje frostburn rukavice a tri zbrane pro barbara. Je to maly vzorek, ale ty barbar veci tam pusobi dost podezrele - pravdepodobne pro to, ze stejne jako barbar muzu pouzivat dvourucni mace a sekery.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    JULIAN: Proc by to byl bug? Vzdyt i v d3 padaly legendarky pro jiny classy, a klidne i primal
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SITH: to mi přijde dost nezoptimalizovanej build teda. Mít na baru víc než jeden skill za manu není dobry. Aspekty některý a unikatky co doporučuje jsou dost lol. Doporučoval bych buildy brát spíš od powergameru na maxroll.gg
    Mají tam firewall endgame build kterej dost podobnej hrál třeba Kripparian, docela známej streamer. Dal to na 100 solo.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Kilty jsou docela pohodlný a dobře větraj :)
    SITH
    SITH --- ---
    JULIAN: jedu toto no

Diablo 4 LvL 50 Sorcerer Build Guide: Pyromancer - Fextralife
    https://fextralife.com/diablo-4-lvl-50-sorcerer-build-guide-pyromancer/
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SITH: na hydru se vyser, nicmene firewall/meteor by melo byt hratelny.
    SITH
    SITH --- ---
    Jak jsem lvl 50 meteor / fireball / hydra sorcka, tak dostávám už i na t3 dost na prdel, resp je pižlám moc dlouho. Nevím zda mám přejít na t2 a spíš levelit nebo hrát pomalu t3. Čekal jsem teda větší sílu než zas hrát jen a pouze jeden skill který je jediný vital pro endgame
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: je to nastaveny asi ze to muze padat kazdemu? i kdyz s tim cold damage se to hodi moozna rogune. popripade je tam bug, druidovi taky padaj barbarovsky zbrane, je to uplne nahovno.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: nevim, autofrozen? Ja sorcku nehraju, spis by mne zajimalo proc to pada barbovi :))
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: imho fama. je to proste lama co to neda :D

LIQUIDFREAK: a v cem jsou ty rukavice jako dobry?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Kterou sorcu naseru, nezamerne? Nechapu ze mi to padlo na barbovi jako.. Ale sorcku do budoucna planuju hrat.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NJORL: fakt? v hotfixu nic takovyho neni... resp. je tam jako podezrele: Fixed an issue where the World Tier 3 quest was given to players who have not yet met the requirements needed to advance to that World Tier.

Coz by znamenalo, ze te furt muze nekdo protahovat, ale musis mit nejakej quest.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NJORL: Aha. Pak mi bylo teda ještě doporučeno brát affixy na redukci dmg while you are affected by CC. Že si na vyšších levelech prý každou chvíli ve stunu. :) Ale zase teda sorcka má na stun ten flame shield a teleport.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam