• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    AVATAR: S čím si šel na lvl60 do capstone? Já asi budu muset změnit build protože mě ten boss dost solidně zabíjí (už se k němu dostanu celkem triviálně, ale pak mě dá na dvě tři rány jakmile spadne ice armor, kterej neumím mít up 100% ani omylem)
    WASQ
    WASQ --- ---
    JULIAN: Again. Tohle je content na jeho levelu (i když mají mobky 4xHP). Nevypovídá moc o tom, jestli zvládne NM dung 60 (114 lvl moby). Jak DPS, tak toughness.
    Ale Pen Shot byl určitě nejzábavnější z ranged, který jsem zkoušel
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    a jako ano nevidel jsem to pushovat vysoky NM dungy, solo treba, to bohuzel ted moc lidi nedela, pac je to dost zbytecny pri levleni :(
    snad pomuze ten boost co slibili
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    WASQ: video je WT3 ale vcera jsem videl na streamu jak behal na lvl 85+ s trema dalsima lidma dung a porad to docela krajel.
    VOD, cca po 6. hodine treba
    Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/1847721416
    WASQ
    WASQ --- ---
    JULIAN: video je WT3... Jak píšu, tak ty buildy jsou docela sranda a poměrně silný, pokud dáváš content na svým levelu, ale jakmile jdeš vejš, tak hodně hodně ztrácí sílu
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: jo ten prechod je zahul, musis opatrne solo, ale stoji to za to - ty ancestral itemy te dost boostnou.

WASQ: videl jsem penetrating shot buildy si to docela davat jakoze. jedna rana (ale asi s nejakym imbue?) a vycistili pack tri elit.
    nejaky video napriklad oz Zize zde: https://www.youtube.com/watch?v=tJhp1W_VPg4
    WASQ
    WASQ --- ---
    Info pro roguny: za posledních pár dní jsem vyzkoušel různý ranged buildy a žádnej se zdaleka nevyrovná dps Twisting Blades. To jen kdybyste chtěl někdo, jako já, po 80 levelech meele experimentovat. Nestojí to moc za to.
    Většina ranged buildů je třeba docela dobrá na povrch, kde kosíš na jednu ránu, ale do dungů (hlavně vyšší NM) to byl docela pain z mnoha důvodů.
    BOBESH: po tom dalsim dungu maj vsechny mobky lvl 73. Musim rict, ze s deficitem 13 levlu to na sorcce dost salo (samej insta kill) a na solo jsem mohl leda cistit klasicky mobky v open wordu. Ale cca od lvl 64 uz se to dalo a ted na 67 to drtim uplne v pohode :)
    SITH
    SITH --- ---
    Já také trpěl na lvl 50 se svým buildem a jak jedu podle krippariana tak to čistím slušně i na t3. Stále chybí tak půlka aspektů a mám shit věci ale chápu že je to vše o kombinaci věcí, skillu a aspektů. A ideálně jen jeden skill na manu, je toho málo
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Tak jak sem psal vcera do chatu. Poprve sem pouzil build z netu a jako dobre to cisti! :))
    Jen sem koukal, ze po cap dungu sem stale 50 a vse kolem me je 53+ tak uz to celkem dre :D
    Ale jak sem si druidem drzel smecku vlku a absolutne se vyhejbal premenam, tak ted to mam upe obracene. Meda Beda ftw! :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    SWALLOW2: start->hledat "cmd" zadat "ping 8.8.8.8 -t -l 500" prerusis po padu hry pomoci ctrl+c. Pokud budes mit ztracene packety, je to u tebe. Obcas se nejaky muze ztratit, ale nemelo by jich byt pres 1 procento. Kdyz jich vypadne vice za sebou je to jisty, muzes si na postrani liste vyscrollovat vyse a podivat se.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: jako jsou trochu trapni, ale rek bych ze je to o hodne lepsi nez nejakej ten dev chat pred releasem kde davali totalne fake otazky "z publika" a bylo to mega predpripravene a strojene. ono si to sedne casem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: strong Horst Fuchs feelings
    - Jsem se chtěla zeptat, opravdu budu muset znovu sbírat Lilith oltáře se svou nekromancerkou, fňuk?
    - Mám pro tebe dobrou zprávu, nebudeš!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    omfg teleport do NM dungu!!!1
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Celkem casto mi pada connection. Jak to muzu nejak zmerit abych vedel zda jaky je problem u mne? Dekuju
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    zatim je to cringe jak prase, mam chut to vypnout...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    uz to frci, ten livestream
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    6 days 19 hours 27 minutes
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: no jakoze kdyz je jich malo, tak je vetsi sance, ze se ti jich sejde v inventari vic od jednoho dungu. nemusis tam pak opakovane behat - das tri NM dungy za sebou
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Asi ti nerozumim.
    HONZA09: Tak to mi uniklo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam