• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dohrano... :-) ale v nightmare 90+ mi hned vysvetlili, ze bych na sobe jeste mel pracovat

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Cekacka je u veci, kde mas nejdriv vycistit moby - vzhledem k tomu, ze damage te prerusi v otvirani/sbirani.
    NESS
    NESS --- ---
    Kdyz si uz tak stezuju, jako fakt nechapu to obradne otevirani beden, normalni bedna jde otevrit kliknutim a je to hned, bedna v heltide ma cekacku, to same obradne zvedani kamene, bloodstone, nebo jakyho certa pri eventech a podob, jako proc aby si toho clovek vazil nebo si uzil te animace ? :-) jak tam ten jeho sasura neco kuti :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hele když máme filtr ve skill ech a paragonech, proč ne do píče v truhle 🤬
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    :-)

The UnBEARable Weight of Massive Damage | Diablo 4 [ep 2]
    https://www.youtube.com/watch?v=Q4ewK0bq77c
    JULIAN: dalsi taby budou beztak za sezonu, jako to bylo v d3
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: je to sracka. kdyby tam tech tabu bylo aspon 10, tak me to treba tolik nevadi, pac si to hezky roztridim, dam tomu ruzny ikonky abych vedel, co je kde a sice to bude porad trochu oser najit, ale mnohem mensi nez ted, dke se mi tam ve 4 tabech tisni 20 druhu ruznejch sracek. a to mam jednu postavu!
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: No a na to prave nadavam, ze tohle me nebavi, rovnat sam rucne :-))) Hele ono to tak asi nakonec skonci, pac uz me to sere. Dit i v te blbe D3 bylo mozne vyhledavat v invetoru, jako jasny pockame par let a vsechno bude :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: no tak si to holt rovnej sam no, rucne :D ja osobne se vzdal toho ze budu nekdy zkouset nejakej jinej build, jak me to sralo se v tom hrabat tak cokoliv co nemam v buildu proste prodavam
    NESS
    NESS --- ---
    No do truhly, jako vytazeny aspek uz srovnat umeji, podle aspektu v predmetu rovnat neumeji, srovnavaji to podle predmetu, takze kdyz mas ten samy aspekt v rukavicich, ve zbrani a v amuletu, tak to nema sanci porovnat jinak nez rucne. ani to nemas sanci nejak vyfiltrovat.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: jenze kam budes davat ty vytahany aspekty? na to mas extra jen dva radky v inventari, to je zaplacane taky hned
    NESS
    NESS --- ---
    ta prace s invetoriarem je cim dal otravnejsi, to je takovy problem tam dal filtr nebo/aspon rovnani podle aspektu ? jako jo jsou to jen 4 zalozky, ale to porvnavani je fakt na pikacu ale total, travim v tom cas ktery mi vubec nic neprinasi, jen me to tak leda nasere a jen si opakuju jakej dement tohle navrhoval, at se jdou kouknout ke konkurenci jak je to mozne udelat a obslehnou to. Nebo at zlevni vytahovani aspektu, si je budu tahat ven a to pak uz srovnat umeji, curinove
    DAVIDOWITCH: ja to sel s kamosem (lvl 64 druid byl v te dobe). Jinak jedu ice shards.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    AVATAR: S čím si šel na lvl60 do capstone? Já asi budu muset změnit build protože mě ten boss dost solidně zabíjí (už se k němu dostanu celkem triviálně, ale pak mě dá na dvě tři rány jakmile spadne ice armor, kterej neumím mít up 100% ani omylem)
    WASQ
    WASQ --- ---
    JULIAN: Again. Tohle je content na jeho levelu (i když mají mobky 4xHP). Nevypovídá moc o tom, jestli zvládne NM dung 60 (114 lvl moby). Jak DPS, tak toughness.
    Ale Pen Shot byl určitě nejzábavnější z ranged, který jsem zkoušel
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    a jako ano nevidel jsem to pushovat vysoky NM dungy, solo treba, to bohuzel ted moc lidi nedela, pac je to dost zbytecny pri levleni :(
    snad pomuze ten boost co slibili
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    WASQ: video je WT3 ale vcera jsem videl na streamu jak behal na lvl 85+ s trema dalsima lidma dung a porad to docela krajel.
    VOD, cca po 6. hodine treba
    Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/1847721416
    WASQ
    WASQ --- ---
    JULIAN: video je WT3... Jak píšu, tak ty buildy jsou docela sranda a poměrně silný, pokud dáváš content na svým levelu, ale jakmile jdeš vejš, tak hodně hodně ztrácí sílu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam