• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: werenado ale stoji nekde v prdeli vzadu, kdyz musi. a taky to teda neni build kterej by hralo nejak hodne druidu - ty unikatky proste nepadaj jak na bezicim pasu, fakt ne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: tak Werenado taky ma jen grizzly rage proti cc, a je to v pohode pri hrani, malokdy se mi stava, ze v necem zustanu stat. Spis me odrazuje ten playstyle, vypada to jako flicker strike z PoE... :-) Jinak tu helmu jsem uz dropnul i na druhem druidovi takze bych to zkusit mohl, ale mam pocit tu zbran mam jen jednu na hodne vysokem level req bohuzel.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: jako, jo, ale nehral bych teda druida s cilem "tohle je build kterej budu hrat". tak to bohuzel s unikatama nefunguje.
    JULIAN: no, vsak cil, ne? Mas ns co se tesit :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: dalsi druid build kterej se neda hrat bez unikatky... tento ma rovnou DVE bez nichz nefunguje. osobne jsem ani jednu z nich jeste nedropl.

jako na levleni neni shred spatnej, ale bal bych se survavibility pozdeji. jakmile vypadnes z grizzly rage tak mas NULA unstoppable skillu, nekde te neco chyti a jsi dead proste.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    DAVIDOWITCH: https://helltides.com/
    ja si dycky najdu nejaky kolecko ktery muzu behat treba tri eventu a beham to dokola dokud neni tesne pred koncem hodiny pak jdu vybrat mystery chestky a pokracuju dal pokud zrovna neni helltide od cely do cely.

ty chestky se resetujou kazdou celou hodinu, ale to tady pocitam uz padlo xkrat
    Asi si udelam drooda, tohle vypada very much fun

Diablo 4 - Best New Best Druid Build - Beat ANY Dungeon in 30 Seconds - Skills Paragon Gear Guide!
    https://youtu.be/XQHWi_Qf__M
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: idelani tempo je tak 200+ za 15 minut, jako na pohodu za tu hodku je 4*175 +125/150 na vrch

KORAL: tady NAVARA https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1x2SolIWic0AQ0G0HLMq6No4iwyjPIZneMlQ7gKGx26o/htmlview
    KORAL
    KORAL --- ---
    Netusite zdali je nekde seznam skillu co se daji narolovat jakem itemu?
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: stale v pohybu, potvory maji respawn a jsou mista s koncentraci, osobne to chodim od jedne truhly k druhe (pres celou mapu) a cestou kostim co se da a delam cestou eventy, tak nejak to vychazi. Jako taky mam obcas pocit jako kdyz jdu do lesa na houby a vidim presne podle odrezku ze predemnou nekdo uz vsechno vybral, v tom pripade staci trochu zmenit smer, dalsi moznost, ikdyz je to trosku oser, je port do mesta a zpet u eventu to obcas zabere, neportnes se do uplne stejne kopie mapy, jako u WB a kdyz nikdo neni okolo ze se ti to zresetuje, pripadne skocis nekomu uz do rozdelane prace, ale to je spis dojem nez ze bych to nejak overoval, jako vrele doporucuju mit na druhem monitoru pustenou aktualni mapu https://helltides.com/ a podle toho se navigovat
    RADAS
    RADAS --- ---
    LIQUIDFREAK: dík, ale nezabralo.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    RADAS: ctrl + m
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Nějaký tip jak nejlíp farnost helltide? Dvě truhly udělám ale pak mám pocit že ta mapa je vybrakovana a local eventy ne moc konzistentní
    RADAS
    RADAS --- ---
    Ahoj, nějak se mě povedlo si vypnout komplet zvuk...nějaká rada jak to zapnout ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MONKEYFIGHTER: jako cim vetsi level NM, tim vic tam pada itemu 800+. Nicmene osobne jsem zdaleka nejvic upgradu udelal tak, ze jsem je tocil za oboly - jednu dobu to tam davalo prd, ale cca od nejakeho 95. levelu kdyz tam utratim cely bagl za jednu vec, tak skoro vzdycky mam upgrade, pripadne hned nekolik kandidatu. Specialne pro zbran je to nejlepsi, protoze tam na tom itemlevelu vic zalezi...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    NESS: Jako u me helltide vede naprosto, ty dve mystery chestky sou uplny minimum, vetsinou dam 3-4, s tim co dropne okolo a vytocim u kadaly mam tak 8-10 ancestralek za tu hodku.

Jenom teda nevim jestli v nm dungs nemaj sanci padnout lepsi roll? Posledni dve itemy co sem prevlik mam otamtud ale dost mozna jen nahoda.
    NESS
    NESS --- ---
    SITH: jakykoliv, rozdil mezi tim co ma magic find moc nevidim, ale treba tam bude

Dotaz na nekra predpokaldam ze ta kostena ohradka je bone prison? Muzete se do toho chytnou take, nebo to je jen pro spoluhrace a potvory ? Jako hodit tmu a podto na stejne misto tu ohradku je docela dobry :-)
    SITH
    SITH --- ---
    Nm dungem rozumíme jakýkoliv nm dung nebo jedna se o nějaký speciální?
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a ten heltidovy brouk muze dropnout unikatku, z 6 pokusu se mi to stalo jednou, zatim jsem ho dal 8x, tam uvidim dal, jo a je mozne ho dosta 2x za heltidu, sem ho sejmul, prostnul se do mesta a portem zpet se dostal do jine kopie, kde jeste brouk zil tak sem ho sundal podruhe, jedina zmena je ze to uz netrva 5 minut, ale nejak kolem 3, jinak bez zmeny :-)
    NESS
    NESS --- ---
    sem si udelal srovnani farma hltida vs nm dung, char 86, za necelou pul hodku dam 3 nm dungy (T39), bez zapocitaneho casu tam dojit, realne to je tak 2 zalezi jak daleko od WP, zisk 2x secred lege na konci, cestou nic (holt smula) za tu samou dobu (28minut) v heltide 2 mystery a jedna normalni truhla (z te nevypadlo nic), 1x unikatka (stesti, normalne nepada), 5x ances lege a 4x secr lege.
    Jasny v tom nm dungu za to dostanu cca 180 glyph expu coz je neceley prechod mezi lvl 14 a lvl 15, jinak nic.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: hm, hezky no, já byl včera na avarice a pod minutu mrtvá :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam