• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JULIAN: imo to klesá vždycky
    KORAL
    KORAL --- ---
    NESS: Díky, ale není to přesně to co zkouším najít. Jde mi o to, že na různých itemech můžeš mít 1 až 2 body do skillů. Třeba Helma má na sobě +2 pro skill Hydry. Tak mě zajímá, který další předmět tento skill může mít.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GHOSTSTALKER: ja mel za to, ze kdyz nejsi fortified, tak to klesa, kdyz jsi fortified, tak to drzi. ale nejsem si tim tak uplne jistej.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Nevite nekdo, na zaklade ceho se urcuje, jestli mimo boj Fortified ubyva nebo zustava? Prijde mi to zcela random - nekdy mi mimo boj zustava vygenerovana fortification, nekdy mi zase plynule klesa az na nulu...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja az vcera! si zacal hrat s tou kosmetikou! a stejne jako u monster huntera sem nejdriv pro sebe brblal, ze prece nebudu prevlikat neco, co sem nekde tezce nafarmil. ale tady ta hra k tomu vylozene vede.

taky jeste jednou diky, ze hlasite do clan chatu ty WB. od Liquida sem to tam videl! tak sem si dal vcera uz druhyho ve full hre, ashavu mam z bety a teda trochu zklamani, jak se hrajou vsichni na stejno imho. staci stat pod nima.

btw vybral sem si na maxrollu nejakej leveling pulverize build a pripadam si jak Hulk!

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KALTY: Fakt ze jooo diky :-D ty kridla sou op :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    CUZMAN: doom armor vypadá nejlíp na druidce :P
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Bozi ..
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KALTY
    KALTY --- ---
    Helltide jedu mezi dvěma nebo třema eventama.
    Čekám pak na celou. A nebo stačí když je konec helltide v celou, tak jdu jen na posledních minut pro dvě chesty a čau

Jinak jedu na 72 barbar rend build a elity padají jak švestky 🤩
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Zatim frost sem zvedavej az pude na fire jakej bude skin neco sem uz vocih to je super ze se skiny prenasej, rozumnej skiny bez plateb :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    LOL nedal sem jeste ani korunu :-D

NESS
    NESS --- ---
    btw jak tu nekdo nekdy spekuloval o tom ze ta hra dava do hromady chary na podobnem levlu tak rozhodne ne, stejny tear ano, pobodny level ne, jako 88 vidim kde co, ted na t4 wb dokonce 54, bezne v provozu 60tky, to same nahoru, sice ne tak casto potkavam 100vky, ale obcas se nejak mihne.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: werenado ale stoji nekde v prdeli vzadu, kdyz musi. a taky to teda neni build kterej by hralo nejak hodne druidu - ty unikatky proste nepadaj jak na bezicim pasu, fakt ne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: tak Werenado taky ma jen grizzly rage proti cc, a je to v pohode pri hrani, malokdy se mi stava, ze v necem zustanu stat. Spis me odrazuje ten playstyle, vypada to jako flicker strike z PoE... :-) Jinak tu helmu jsem uz dropnul i na druhem druidovi takze bych to zkusit mohl, ale mam pocit tu zbran mam jen jednu na hodne vysokem level req bohuzel.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: jako, jo, ale nehral bych teda druida s cilem "tohle je build kterej budu hrat". tak to bohuzel s unikatama nefunguje.
    JULIAN: no, vsak cil, ne? Mas ns co se tesit :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: dalsi druid build kterej se neda hrat bez unikatky... tento ma rovnou DVE bez nichz nefunguje. osobne jsem ani jednu z nich jeste nedropl.

jako na levleni neni shred spatnej, ale bal bych se survavibility pozdeji. jakmile vypadnes z grizzly rage tak mas NULA unstoppable skillu, nekde te neco chyti a jsi dead proste.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam