• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    AVATAR: Rekneme ze jsem tech beden otevrel tricet, nepadla jedina vec. Tdy pouzitelna. Ale moc to nechodim protoze je to hrozna nuda. Tedy osobne radeji nm dungy.
    BOBESH: jedu hdr only, ale na pc. Bez nej se na to neda divat
    KALTY
    KALTY --- ---
    AVATAR: jj bez helltides.com je to o ničem
    Jsou tam i zvýrazněné ty eventy. Takže vyberu dva, nebo tři když jsou v malé vzdálenosti od sebe a pendluju tam

AVATAR: jj psal jsem no. Jde to u těch co mají pevné nějaké větší číslo dmg nebo thorns, fortification nebo barrier.
    Ale někdy máš jen sacred item s low rollem a ani jeho vylevelování ti nepomůže překročit to číslo co máš v codexu :)
    SITH
    SITH --- ---
    SITH: v helltide nema smysl brat bedny, co jsou videt na mape, ale jen mystery za 175 fufniku. Z nich pada vzdy 2-5 legendarek ;)

Na helltides.com se muzes podivat, kde ty bedny najdes.
    NESS
    NESS --- ---
    ehm "jak je jednou nelevlujes, tak je uz nepretrenujes" jako ten konkretni, samo ze v boardu glyphy muzes menit jak chces :-)
    NESS
    NESS --- ---
    v kostce vyberes board, postupujes paragon pointama, dojedes k dire a tu vyplnis glyphem ktery postupne levlujes, pres dokoncovani nm dungu, break poin glyphu je 15lvl kdy se ti o 1 rozsiri jeho dosah na 4 ( modre maji 2, zlute zacinaji na 3) pak to teprve zacina tak nejak fungovat. Jako dobry si ro rozmyslet jake glyphy pojedes, teoreticky jich budes mit tak 4-5, jak je jednou nelevlujes, tak je uz nepretrenujes, narozdil od paragon pointu a paragon boardu, tzn pokud zjistis ze jsi vybral/nalevloval glyph blbe, tak smolik a znova. Ze zacatku to levlovani jde rychle pozdeji pomalu treba prechod z 14 na 15 uz je za nejakych 203xp

Jo pokud vysnene glyphy nemas hned na zacatku nepropadej panice, postupne ti napadaji z elit/truhel/bossu jo a kazdy glyph muzes mit jen jednou

tady je vse https://maxroll.gg/d4/resources/paragon-glyphs
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: jasně :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: 15?! kdyz beham jednickovy? :O
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HONZA09: v zásadě to celé funguje tak, že:

level dungu = sigil level + 52
    xp za run na glyph = sigil level*2 + 2
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    To asi budou muset do začátku ty nový sezóny nějak překopat, protože už lidi zjistili, že se celá meta točí vlastně kolem pár statů a je úplně jedno zanjakej char hraješ a co používáš za skilly. Respektive ty TOP hráči používají všichni jen pár stejnejch skillů furt dokola.

Změna ve fungování poškození? Jak to teda je?! Diablo IV #diablo4
    https://youtu.be/oJH9WGRcOwQ
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ale stejně. Než se tam dostanu, tak už to bude dávno nerfnutý. Se k tomu teď dostanu max na pár hodin týdně.
    SITH
    SITH --- ---
    HONZA09: no hodinku na youtube si dám, ne že ne
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: No jestli jsem to správně pochopil a furt to platí, tak nejvíc síly a dmg pro ten svůj build nazenes právě přes ty glyphy. Že to je prostě lepší než se honit téma legendary nodama na těch paragon deskách. Třeba je tam nejakej Glyph, co zvyšuje Vulnerable dmg, takže je to must have úplně pro každej build.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    HONZA09: za každej lvl sigilu jsou 2XP do glyphu (počítáno od nuly) - lvl 5 je 12xp, lvl 24 je 50xp, lvl 100 je 202xp.
    SITH
    SITH --- ---
    jinak helltide super, půl hodiny, asi čtyři truhly, pořád samý legendy. Samozřejmě vše crap ale aspoň to padá
    SITH
    SITH --- ---
    si zas musím nastudovat youtube co se těch glyphů týče, kdo se v tom má pořád vyznat vole :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    V těch vyšších level NM dungů padá víc XP pro ty glyphy? Mě přijde jedinej rozumnej důvod, proč běhat NM dungy ten, že si tam vyexpíš ty glyphy. Jinak všechno ostatní se dá udělat lépe jinde.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: po nm3 to začneš craftit a jinak padají - náhodně, ale padají. Pokud budeš online až budu online já, ozvi se ingame nebo na xboxu a já tě protáhnu něčím rozumným, třeba 15 :)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    BOBESH: nebo mi vecer napis, ja te jednim protahnu, abys tomel splnene
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    SITH: no hele, co jsem se dozvěděl včera .... když uděláš T3 NM tak ti Occultista odemkne možnost ty glyphy shredovat u něj a následně za prach vyrábět nové glyphy s vyšším tierem, takže pamk můžeš chodit NM až nevím kam ....my chvíli běhali s Láskou NM12 a to už byl docela nářez, jeden stun v nevhodnou dobu a téměř insta kill :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BOBESH: Tak je prochazej, casem ti padne lvl 3 a pak budes moci vyrabet.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GHOSTSTALKER: me zatim jen padaj. vyrobit je neumim imho.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BOBESH: Vyrob si treba lvl 20 sigil, projdi ho, a pak ti budou i padat vyssi levely.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam