• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: 15?! kdyz beham jednickovy? :O
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: po nm3 to začneš craftit a jinak padají - náhodně, ale padají. Pokud budeš online až budu online já, ozvi se ingame nebo na xboxu a já tě protáhnu něčím rozumným, třeba 15 :)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    BOBESH: nebo mi vecer napis, ja te jednim protahnu, abys tomel splnene
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    SITH: no hele, co jsem se dozvěděl včera .... když uděláš T3 NM tak ti Occultista odemkne možnost ty glyphy shredovat u něj a následně za prach vyrábět nové glyphy s vyšším tierem, takže pamk můžeš chodit NM až nevím kam ....my chvíli běhali s Láskou NM12 a to už byl docela nářez, jeden stun v nevhodnou dobu a téměř insta kill :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BOBESH: Tak je prochazej, casem ti padne lvl 3 a pak budes moci vyrabet.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GHOSTSTALKER: me zatim jen padaj. vyrobit je neumim imho.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BOBESH: Vyrob si treba lvl 20 sigil, projdi ho, a pak ti budou i padat vyssi levely.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EXSECRABILIS: To nevim. Já ty NM dungy moc nedělám a naposled jsem to hrál chvíli v sobotu. Až tam bude ten teleport, tak je budu dělat víc, abych vyexpil ty glyphy. To se jinde dělat nedá.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    BOBESH: Nevim kdy zacne padat, ale da se to vyrabet. Jen bacha, ze nektere ty vyssi jsou opravdu pro vyssi lvl jak jsme zjistil :-D a muzes vyrabet i klice pro T4 kdyz to nemas jeste odemknute…
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    HONZA09: Ted ? Nebo od nove sezony ?
    Pac ja vcera jeste jak trouba behal pesky :-D
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    SITH: Jo taak. :) ja z toho co jsi psal pochopil, ze je jeste nejakej random event na NM dungeony co jsou vic NM nez ty z toho matrose co se sezere v inv :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    A kdy ze budou padat vyssi tiery tech sigilu? zatim sem prosel asi tri a mam cca 10 jednickovejch. Ze by na poctvrty? :)
    SITH
    SITH --- ---
    EXSECRABILIS: to je klasický dungeon který se přemění na nm dungeon tím, že aktivuješ consumable co padá z tree of whispers.

Nikoliv jakýkoliv dungeon na tier 3, jak jsem si myslel dřív :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EXSECRABILIS: NN dung otevřeš sigilem z inv. Předtím si tam musel doběhnout, teď Ti to vytvoří portál.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    SITH: Pockej. Takze NM dungeon neni to co aktivuju tim cosiveci co mne pada a jde otevrit jen jednou na mape ? :)
    Kde ho pripadne najdu ?
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: https://maxroll.gg/d4/wiki/codex-of-power
    Tady je ten range třeba. Ale vám to padlo na lvl 50-60 a na lvl 70 už codex s vámi vyleveloval a je lepší než to co vám padlo. Takhle jsem včera rozebral více věcí na aspekty a pročistil si banku.
    Jinak u aspektů s těmito čísly na itemech jde taky levelovat ty itemy upgradováním a pak teprve vytáhnout aspekt :)

SITH
    SITH --- ---
    Já až včera zjistil, že nm dungeon není obyčejný dungeon v nightmare ale opravdu a přesně nm dungeon :-)))

Jako těch elit tam je mraky.

A co teď, bude další nm dung?

Vím že jste to včera v chatu řešili s Furykem ale já to nestíhal číst pač jsem hrál s kámošem :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jo jinak pozor. U Aspektů co mají pevné číslo (ne u všeho) je někdy lepší si to vytáhnout na vyšším levelu z codexu, než používat starší aspekt.
    Tohle je třeba codex na mým levelu 73 a je to lepší než co mám rolly na itemech.

KALTY
    KALTY --- ---
    LIQUIDFREAK: bold chieftain myslíš. jj to je problém no
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: barbari a blood chieftain aspect :D spousta lidi ho ani nema, ja mam 540ku na sobe :D s blbym rolem. A samo nic jinyho neroluju. Nepadl mi 45 levelu a i tak mohu byt rad ze ho mam. :D
    On ani navic nejde vytahnout, protoze je tak nizky ze to na nic nedam. Tj rok 2023 game expirience jako sfine
    WRATA
    WRATA --- ---
    NESS: Musim rict ze za me to lepsi maxroll protoze ten ti ukazuje i to rozpeti podle item poweru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam