• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: co z korinku! toe z elixiru! :))

EXSECRABILIS: na Witchera 3 sem si vzpomnel, ale v jinym kontextu!
    v kampani je typek, myslim ze taky druid, Donan. a ta linka s nim nebo von nevim, mi pripominali celou dobu Red/Bloody Barona z W3
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    BOBESH: Nemuzu si pomoct, ale pripomina mne vařenu (nebo jednu z tech 3) z witchera 3 :-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: teda člověk by řekl, že z těch kořínků takhle neztloustneš :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tady muj skromny druidik. helmicku sem mu nechal. libi se mi ta hul s vyrezanym medou nebo co toe a neni videt :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak nekdo jinej, kdo by byl ochoten to u sebe otestovat? s HDR a bez?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: stálo mě spoustu peněz koupit monitor, který to umí v té velikosti, kterou potřebuje
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: mnooooooo..... :) taky bych to tak videl, ale uz se mi u nekolika titulu stalo, ze opak byl pravdou. namatkou Fallout 76, Biomutant, ted Diablo.
    schvalne zkus, estli uz si netestoval.)
    samozrejme to muze bejt moji tv, ktera na to hdr neni v zadnym topu
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a uz ste meli pri hrani v noci mikrospanek? me se vcera zadarilo v NM dungu! :D normalne sem asi na vterinu vypnul, probral se a v dalsi vterine vubec netusil, ktera bije, co to v ty televizi bezi za film! :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: jak jako hezčí?! s HDR je všecko lepší! :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo a poznatek/dotaz spis asi pro konzolisty diablisty... vypnul sem HDR a prijde mi to hezci! muze nekdo dyztak poreferovat?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw jeste k tem WB. vcera mi o nich vyskocila tutorialova hlaska, kdyz sem se nalogoval a hned sem videl i na mape, ze jeden bude. tak treba se neco zmenilo. aspon u me. jinak ale zklamani. ani ne tak z lootu jako, ze si myslim, ze toe promrhanej potencial. ze by mohli mit ty utoky daleko vic plosnejsi a drsnejsi. takhle tam pet minut panackuju mezi nohama a je konec
    NESS
    NESS --- ---
    No nejaka uprava uz probehla, jako je konecne mozne se do nm dungu nej dostat v parte, bez zbytecnych opicaren, to do nedavne neslo ;-)
    HONZA09: nm dungy jeste predelany nejsou. Pry to chtej stihnout do sezony, tsk uvidime.
    KALTY
    KALTY --- ---
    AVATAR: jj bez helltides.com je to o ničem
    Jsou tam i zvýrazněné ty eventy. Takže vyberu dva, nebo tři když jsou v malé vzdálenosti od sebe a pendluju tam

AVATAR: jj psal jsem no. Jde to u těch co mají pevné nějaké větší číslo dmg nebo thorns, fortification nebo barrier.
    Ale někdy máš jen sacred item s low rollem a ani jeho vylevelování ti nepomůže překročit to číslo co máš v codexu :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jak to tady čtu, tak dneska asi půjdu domů dřív a konečně si zahraju. Nějaký helltides na loot a jestli už jsou předěláný ty NM dungy, tak si polevlím ten jeden glyph co mám. :)
    SITH
    SITH --- ---
    KALTY: tyhle aspekty je taky mozne zlepsit. Puvodni vec pred vyndanim vylevlujte. S max rollem se muzete dostat i nad maximum. Jen nevim, kterych vsech aspektu se to tyka. U tehle bariery to slo, u ice shard aspektu ne.
    SITH: v helltide nema smysl brat bedny, co jsou videt na mape, ale jen mystery za 175 fufniku. Z nich pada vzdy 2-5 legendarek ;)

Na helltides.com se muzes podivat, kde ty bedny najdes.
    NESS
    NESS --- ---
    ehm "jak je jednou nelevlujes, tak je uz nepretrenujes" jako ten konkretni, samo ze v boardu glyphy muzes menit jak chces :-)
    NESS
    NESS --- ---
    v kostce vyberes board, postupujes paragon pointama, dojedes k dire a tu vyplnis glyphem ktery postupne levlujes, pres dokoncovani nm dungu, break poin glyphu je 15lvl kdy se ti o 1 rozsiri jeho dosah na 4 ( modre maji 2, zlute zacinaji na 3) pak to teprve zacina tak nejak fungovat. Jako dobry si ro rozmyslet jake glyphy pojedes, teoreticky jich budes mit tak 4-5, jak je jednou nelevlujes, tak je uz nepretrenujes, narozdil od paragon pointu a paragon boardu, tzn pokud zjistis ze jsi vybral/nalevloval glyph blbe, tak smolik a znova. Ze zacatku to levlovani jde rychle pozdeji pomalu treba prechod z 14 na 15 uz je za nejakych 203xp

Jo pokud vysnene glyphy nemas hned na zacatku nepropadej panice, postupne ti napadaji z elit/truhel/bossu jo a kazdy glyph muzes mit jen jednou

tady je vse https://maxroll.gg/d4/resources/paragon-glyphs
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: jasně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam