• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    AVATAR: Právě že jediný mrazící kouzlo je tam ta FN a to ještě ani ne kvůli primárně kvůli mrazení, ale kvůli tomu, že to je jedinej způsob, jak tam v tomhle buildu dostat ten vulnerable dmg, bez kterého se žádnej viable build neobejde. Jinak je to Krippuv Firewall build. Taky jede bariéry, ale nahazuje si je přes cooldowny.
    HONZA09: ajo me zmatlo to velky N :)
    Nevim co hrajes za build, ale pokud nemrazis, tak je ti k prdu, no.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    AVATAR: No ten legendary nod, co Ti nahazuje tu bariéru, o kterým si psal.
    LIQUIDFREAK: tak je to farma aspektu, ne 800+ ancestralek.
    HONZA09: co je nod?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    AVATAR: Rekneme ze jsem tech beden otevrel tricet, nepadla jedina vec. Tdy pouzitelna. Ale moc to nechodim protoze je to hrozna nuda. Tedy osobne radeji nm dungy.
    BOBESH: jedu hdr only, ale na pc. Bez nej se na to neda divat
    EXSECRABILIS: ta prodleva je s lepsim equipem cim dal vzacnejsi. Pouzival jsem v ni deepfreeze, ale uz tak dva levly jsem nejak nemel potrebu. Asi ho na farmu za neco vymenim.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    AVATAR: Ok, takže úplně jinej build, kde mi ten Nod nebude fungovat. To jsem potřeboval slyšet. :)
    HONZA09: mno tak jeste ze mam ty ice shardy, zejo. A jeste ze se mi furt resetujou cooldowny, takze ji muzu takrka spamovat :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MAIMONIDES: loot není, no
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    HONZA09: Taky mam jen frostnovu a bohate to staci :). (Mam k tomu, ze frostnova ma 2 naboje, ale delsi cd a katata, ze kdyz umre neco ve frostu. Je sance, ze vybuchne dalsi frostnova) a sem tam to ma sice hluchy mista (eventy kdy to chodi ve vlnach, atp.) kdy cekam nez se frostnova nabije(mezi tim strilim gatlingem) a jen utikam. Ale jinak v podstate 80% elit jde na jednu frostnovu dolu, zbytek umira tak nejak sam od sebe z odrazu (pasivka z gatlingu)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    AVATAR: To asi nebude úplně použitelný, když je Tvůj jedinej mrazící skill ta Frost nova?
    + samozrejme zalezi na aspektech, nevim co mas a co ti chybi.
    KID_MCHUTT: hele je dulezity se proklikat paragonem k legendary node, kterej ti po zasahu zmrazenyho nepritele nahodi barieru ns 5 vterin a pak se ta zivotnost dost zvysi :D
    NESS: ja si teda oproti wt4 pripadam velmi silnej (lvl 77). I helltide farmim v podstate bez zastavky. Nm dungum jsem zatim na solo moc nedal, zkousel jsem lvl30 a dal to beze smrti a velmi rychle. Kam az se probojuju vam reknu az vecer :)

p.s. medveda dam na jednu frost novu :)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    KID_MCHUTT: Frost sorc? když nějaké potkám, tak najednou všechno chcípne. Barbar musí pracovat, sorc má nějaký killall tlačítko. Musíš ho najít.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Daji se exp na glyphy stradat, nebo je musim utratit vzdy v aktualnim NM dungu, jinak propadnou?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KVIIIK: Ty tu furt fnukas... ja si fakt nestezuji, necro mi neprijde slaby. Aktualne nemam problem konstantne drzet 13 minionu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SITH: to bylo i predtim no. Nejslabsi mi vzdycky prisla postava poslednich 10 levelu.

JULIAN: souhlas, trosku sem potunil muj build vymenil par legendarek / aspectu a najednou kdyz pustim vsecky cooldowny tak projedu grupou elit jak nuz maslem, a end bossem v nm dungu nez mi spadne berserk tak je na ctvrtine hp.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KVIIIK: mozna mas proste jen spatnej build no

KID_MCHUTT: jaj, to jsem si neuvedomil. no jeste ze hraju na PC :D ale zas ma konzole jiny vychytavky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam