• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: kdyby nekdo chtel zkusit, tak mam pocit k tomu ani nejsu treba ty uniqy, ja teda mam jak helmu tak hul na lvl 60, bo prvni dve veci co padly :-), ale zatim hraju jen s helmou, a ani ta neni potreba, oboji se da nahradit aspectem na rare. Zajimavy na tom jsou dve veci - damage neskaluje s DPS zbrane, ale s velikosti bariery (tj. fakticky s HP a barier regen statem), takze neni treba se honit za vysokym itemlevelem, staci dobry staty (pokud nechcete Crone). Dokonce nejsou treba ani na hlavni dmg skill Bulwark aspecty, protoze ten +6 nechces (bariera musi bouchat co nejcastejc) a ten na dmg nepotrebujes, bo se udajne cap damage dostanes i bez toho (tvrdi on). A build nepouziva zadnej spender skill, takze je mozne dal zvysovat aspect na increase dmg kdyz mate max resource.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle se mi libi, sice me ten ital sere s tim webem co pouziva pro buildy, kvuli kterejm neni uplne jasny par veci tam, ale ja mu to vylepsim jeste :)
    to bude moje cesta na nightmare lvl 100, jsem to improvizovane udelal na novem druidovi lvl 60, jen s pulkou aspectu a random equipem co jsem posbiral v jednom dungu abych nemel sacred veci, a v helltide (73-75 level monster) me nic nedokaze skoro ani skrabnout... to si myslim na te predchozi postave nefungovalo, to jsem tam byl v takove situaci mrtvej furt

je trochu otravny to maly aoe, ale doufam me to nebude srat tolik, to bude chtit hrat dungy s melee potvorama :)

BULWARK v2 REAL BEST DRUID BUILD T100 NIGHTMARE SMASHER | Diablo 4 Guide | TR or Crone Staff
    https://www.youtube.com/watch?v=e8gA7EsMwWQ
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    LAAZI: Arclash je vlastne ball lightning
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LAAZI: ball lighting build jsem teda žádnej uspesnej neviděl zatim, ani s těma orbitovacima, ten skill sám o sobě fakt saje. Jen arc lash to jede na proč.
    Je někde nějaký video jak se to hraje na 80+?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    NAVARA: Este je arc lash build, ball lightning build a blizzard build afaik
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULIAN: Tak když hra umožňuje jen to či firewall a všechno ostatní dostane na držku…
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak jsem teď zjistil, že Doom, Archon a Sovereign sety vypadají všechny tři na Sorcce skoro stejně. WTF?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NJORL: to hraje skoro kazdej sorc bohuzel :(
    NJORL
    NJORL --- ---
    AVATAR: Je :) Tohle presne hraju :)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    GHOSTSTALKER: na T4?
    JULIAN: dung, co ti otevre tr4 obtiznost. Ten sedmdesatkovej, ale uz jsme to prolitli :)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    HDR neříká o barvách vůbec nic
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: jakoze lvl 100 lilith? nebo co je u tebe tier 4 dung?
    Po wb pujdu s kamosem tier 4 dung. Chcete nekdo protahnout? :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tady k tomu mluvi pan
    How SDR Outperforms HDR in Diablo 4 – (HDR Vs. SDR)
    https://youtu.be/C6frT0pnnDM
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    takze resume "s hdr nebo bez" zde takovy lichy odpovedi. rekl bych, ze jste to netestovali, ale pouze vyrkli svuj nazor. neva! i tak diky za reakci!

ted brouzdam po internetech a zda se, ze to resi vicero lidi a priklani se spis k variante vypnout hdr. takze asi tak ;)

jak sem psal, asi dost zalezi na zobrazovadle, ale zda se, ze to blizz nema uplne vytuneny
    AVATAR: ja to teda jedu malicko jinak - misto teleport unikatni chestky mam aspekt na zvedani lucky hitu, kdyz mam barieri a misto avalanche jedu zvysenou dmg pri bariere.

Ten avalanche aspekt mi zas az tak silnej neprijde, i kdyz ho vsude doporucujou.
    HONZA09: hele tam proste hraje synergii spousta veci. Treba jako to, ze dmg do vulnerable muze nepritele zmrazit. Ta fn je jen aktivator bomb, protoze jedna fn ti udela kvuli unik gatatum dalsich pet fn a uz se to vsechno pekne multiplikuje.

Vice podrobnosti najdes tady:
    Diablo 4 - New PERFECT Best Sorcerer Build - INFINITE MANA ICE SHARD - Skills Gear & Paragon Guide!
    https://youtu.be/_xXJDM50pGk
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    AVATAR: Právě že jediný mrazící kouzlo je tam ta FN a to ještě ani ne kvůli primárně kvůli mrazení, ale kvůli tomu, že to je jedinej způsob, jak tam v tomhle buildu dostat ten vulnerable dmg, bez kterého se žádnej viable build neobejde. Jinak je to Krippuv Firewall build. Taky jede bariéry, ale nahazuje si je přes cooldowny.
    HONZA09: ajo me zmatlo to velky N :)
    Nevim co hrajes za build, ale pokud nemrazis, tak je ti k prdu, no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam