• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT: Pekny, mas tam i druhy monitor ? :-) Ja bez druheho nemuzu fungovat, ale mam jen 2x 27" :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: neni to zbytecne velke ke stolu? Ja mam 32 a uz tak mam obcas pocit ze musim otacet hlavu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: hod mi dyztak do posty typ monitoru nebo tv, kterou pouzivas.)

nevim no. jak sem psal vcera. nejsem zdaleka jedinej, kdo si toho vsimnul a spousta lidi pise, ze to proste neni dobry. ja si hdr vypnul a prijde mi to hezci, ale mam levnou Samsung tv
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: člověče, hrál jsem si s tím a s tím zapnutým a kalibrovaným monitorem to HDR prostě vypadá víc sexy :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nova meta koukam, uber lilith za 10s plus swapovani equipu behem boje :-)

Diablo 4 - Uber Lilith Done in 10 SECONDS - New Best Class Ranking & Most Powerful Endgame Builds!
    https://www.youtube.com/watch?v=nwE_sFWZjik&t=376s
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    LOJZEE: takový průměr podle sestavy kámoše, aby to D4 normálně jelo. Nic co stojí za řeč :-) ..kdyžtak pošta
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LAAZI: no jasně, ale samostatně nic. Prostě spamujes arc lash a padaj meteory a objevují se koule
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    MAESTRO_007: cos koupil?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    už "několik" let kupuju nový pc, ale pořád to nebylo nutné. U D4 jsem si dal předsevzetí, že si nechci kazit zážitek nějakým nastavováním a kompromisem. Takže dneska vezu domu nové PC a budu konečně instalovat D4 :D

Pojedu Sorc v tom mám jasno. Ale jak sleduju všude ty "Machine gun" buildy tak vím, že tohle určitě nechci :D, střílet ICE shardy sem nenáviděl už v D3
    Chtěl bych nějaký pěkný glass canon těžký na hraní, čarovat a uhýbat, muset předvídat atd. Už jsem si vytipovali nějaké meteory atd. Ale.proc o píšu, nějaký tip na stránku s buildama pro inspiraci a i pro leveling? (případně dát do záhlaví) Co jsem pochytil tak:

- d4builds.gg
    - maxroll
    - starý icy-vens
    - mrtvý diablofans.com

YouTube je toho plný, ale mám rád pěkně si to pročíst a prohlédnout vklidu .)

Chudší endgame mě moc netrápí, stejně nemám čas hrát :D a věřím že časem toho přibude tolik, že budu mít problém se vtom vyznat možná :-)

Co mě ale docela mrzí, tak je naprostá absence směřování class jako healer, tank, support atd. Chápu, že balancováním a nove charaktery to časem změní. Ale už teď jde vidět, že je to celé orientované pro hraní player - monster a ne player - player. Ta hra musí být dobře hratelná sólo, takže to asi není špatně. Ale já se těšil na pořádný COOP .) Možná časem no.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: kdyby nekdo chtel zkusit, tak mam pocit k tomu ani nejsu treba ty uniqy, ja teda mam jak helmu tak hul na lvl 60, bo prvni dve veci co padly :-), ale zatim hraju jen s helmou, a ani ta neni potreba, oboji se da nahradit aspectem na rare. Zajimavy na tom jsou dve veci - damage neskaluje s DPS zbrane, ale s velikosti bariery (tj. fakticky s HP a barier regen statem), takze neni treba se honit za vysokym itemlevelem, staci dobry staty (pokud nechcete Crone). Dokonce nejsou treba ani na hlavni dmg skill Bulwark aspecty, protoze ten +6 nechces (bariera musi bouchat co nejcastejc) a ten na dmg nepotrebujes, bo se udajne cap damage dostanes i bez toho (tvrdi on). A build nepouziva zadnej spender skill, takze je mozne dal zvysovat aspect na increase dmg kdyz mate max resource.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle se mi libi, sice me ten ital sere s tim webem co pouziva pro buildy, kvuli kterejm neni uplne jasny par veci tam, ale ja mu to vylepsim jeste :)
    to bude moje cesta na nightmare lvl 100, jsem to improvizovane udelal na novem druidovi lvl 60, jen s pulkou aspectu a random equipem co jsem posbiral v jednom dungu abych nemel sacred veci, a v helltide (73-75 level monster) me nic nedokaze skoro ani skrabnout... to si myslim na te predchozi postave nefungovalo, to jsem tam byl v takove situaci mrtvej furt

je trochu otravny to maly aoe, ale doufam me to nebude srat tolik, to bude chtit hrat dungy s melee potvorama :)

BULWARK v2 REAL BEST DRUID BUILD T100 NIGHTMARE SMASHER | Diablo 4 Guide | TR or Crone Staff
    https://www.youtube.com/watch?v=e8gA7EsMwWQ
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    LAAZI: Arclash je vlastne ball lightning
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LAAZI: ball lighting build jsem teda žádnej uspesnej neviděl zatim, ani s těma orbitovacima, ten skill sám o sobě fakt saje. Jen arc lash to jede na proč.
    Je někde nějaký video jak se to hraje na 80+?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    NAVARA: Este je arc lash build, ball lightning build a blizzard build afaik
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULIAN: Tak když hra umožňuje jen to či firewall a všechno ostatní dostane na držku…
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak jsem teď zjistil, že Doom, Archon a Sovereign sety vypadají všechny tři na Sorcce skoro stejně. WTF?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NJORL: to hraje skoro kazdej sorc bohuzel :(
    NJORL
    NJORL --- ---
    AVATAR: Je :) Tohle presne hraju :)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    GHOSTSTALKER: na T4?
    JULIAN: dung, co ti otevre tr4 obtiznost. Ten sedmdesatkovej, ale uz jsme to prolitli :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam