• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: fakt ? toho mam 2K, na co ho pouzivas ? Skoro mi prijde ze mi neco unika :-) i tech blbejch Coiling/abtruse/baleful budu mit za chvilku 1K, jako nejmin ze vseho mam teda prismu tech mam jen 120, pak mam asi malo monster parts tech mam jen neco mezi 200-250
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jedine, co dochazi furt, je silver :)
    NESS
    NESS --- ---
    Deje se vam to ted take , nebo mam neco spesl, uplne se rozhodil pohyb s utokama, jako utocim nic se nedeje (zukova stopa tam je takze slysim ze utocim ale animace nikde) premistuju se skokove a kdyz jsem o par metru vedle, utok se provede, mysleno ta animace, ale to a postavicka je na jinem miste, ale utocim na puvodnim, nasledne zacne tak jako driftovat po obrazovce skoro nahodne ala skatulata hejbejte se :-)
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: jo to si rikam taky ze lepsi predmety, ale realita je takova ze stale i po 90tce dostavam sacred lege lvl600+ :-) takze bud sem nejak prokletej, nebo to tam je zadratovany na pevno :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Moc pekny tohleto tentonoc item :-D

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    GHOSTSTALKER: Matros Avatar dodal Kamos jeste 3 mega prihodil Dobrej kamos :-D ted byla celkem vyzivna helltidea...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    CUZMAN: Pockej, na co jsi ty itemy potreboval? Na zlato? Na materialy?:-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: tak to budes hrat jenom heltidu jo? Vubec nechapu to tvoje zalibeni v tom :) realne stejne z nm odneses lepsi itemy overtime
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    DEKUJIIIIII CALIIIIIIIKUUUUUU!!!!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hej guys mohl by mi nekdo hodit 14 zlutejch itemu nemuzu huntit nemam item nevypocital sem to aaaaaa"L":!":!:_!":!"!"?L/DD?QS!LD
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Jo tak nejak, kdyz me ty nm dungy nebavej :-) Proto mam na 15 zatim jen 2 glyphy a treti stezi na 13 :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KVIIIK: Na T4 mi minioni sice umiraji, ale furt dostatecne pomalu, abych je byl schopen refreshovat - mam spoustu tel...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hledam par lidi co by semnou zaparilo sem lvl 53 a dam cokoliv :-D tier III werebear prisnej :-D
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: Ty chodíš nejspíš Helltidy nonstop? :)
    NESS
    NESS --- ---
    AODHFIN: To ne ja mel sezoni recyklovane chary co sem tocil a zajimalo me kolik casu sem tim promarnil, doma sem se stim nechlubil to je jasne, ale takova satistika skrz roky :-)

WASQ: jak ti mohli dojit ? Si tocil enchanty ve velkem ? :-) ja jich mam 1.2K a ruzi uz nejak kolem 1.6K :-) Zajimavy trik, muzu pomoct pokud nepojedu zrovna mystery truhly :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Btw hledám pár lidí, co se mnou bugnou Forgotten Souly v Helltide. Došly..

guide: https://youtu.be/q_fa3ohNHX0

Teď jsem našel 3 veiny asi za 10 minut (solo bohužel)
    WASQ
    WASQ --- ---
    ENDER: Top ancestral itemy můžeš dropovat od lvl 60. Tam podle mě začíná endgame a rozhodně jsi tam dřív, než za 100 hodin. Jen ať nechají expy stejný, ale boostnou Nightmare dungy
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jsem zvedavej na to, zda nechaji stejny cas expeni i v season. Moc si nedokazu predstavit, ze se znova bude 100 hodin hrat nez se clovek dostane do endgame..
    AODHFIN
    AODHFIN --- ---
    NESS: nestačí, že se započítává čas celému classu? :) (myslím v d3)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    JULIAN: a to je přesně ono. Všichni si "něco" myslíme, každý trochu jinak, a Blizzard to komunikuje zatím jen přes soukromé tweety Fergusona. Trochu se bojím, že to mlžení je záměrné, aby zakryli nedostatek nového obsahu a prodali co nejvíc, než se provalí nějaká nepříjemnost.
    Na kosmetické serepetičky sere pes, ale bohužel je to zároveň jediné, co zatím oficiálně ze systému sezón potvrdili.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam