• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EXSECRABILIS: ja butchera videl poprve az na lvl 65 :)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Ahoja

Delam neco spatne nebo jennormalni, ze unique itemy se na postavu locknou 2 a padaj jen ty ?
    Uz mam 6x boty a 5x kalhoty ty same a ne a ne padnout neco jineho :-/ (padaj na ruznych mistech od WB skrze NM dung po heltide…)

A jeste bych se rad poptal. Existuje nekde nejaka ochrana pred butcherem ? Bych ji chtel vypnout. Pac za cca 63 lvl na jedne a 35 na druhe postave. Jsem ho nepotkal ani jednou.
    V Bete taky ne :-/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LIQUIDFREAK: Plus trollové, co reagují akorát bordelem typu "mne to funguje" nebo "to je v arpg normální, zvykni si"
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: jo no stat to 40 dolaru, tak dohraju kampan, reknu si "meh" a jdu dal, ale ted me trochu mrzi ty penize. porad ale doufam, ze to v sezone 1 nejak zachrani, ze to nebude jen nejakej slabej vejvar, ale fakt to bude novej zajimavej content. A ze trochu slapnou na balance. Uvidime.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VODNIK: jinak to bych fakt chtel videt, jak pred 19 (vic jak 20 woe) nekdo plakal ze je wowko sracka. Prave to byl takovy sileny addictive boom, ze se z toho akorat tak kazdej posral. takze meles hovna
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VODNIK: a je to snad blizzard? Netvrdim, ze diablo nema silu, ale uznej sam, fakt je ta hra v takovym stavu ze mela byt vydana? Ja si to rozhodne nemyslim, pekna grafika a videjka to nezachrani. Je to nedodelany trash co ma stat tak 30-40ecek. Nerikam ze sem si to neuzil, ale uzil jsem si to mene nez jsem cekal a sezony s novyma charama za oblecky na kone to fakt nezachrani
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Celkem dobře si vzpomínám jak jsem podobné výkřiky četl před cca 19 lety - když vyšel WoW. To už není Blizzard, za to v životě platit nebudu, smažte tu sr**ku, ....
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NAVARA: Byla no, a z D4 je jen rychlokvaska na prachy. Asi jako wowko a furt debilni ostrov s pseudorepkou a pseudoodmenama jednou za dva mesice, derivace starych dungu a jine veci. Proste to uz neni a nebude blizz.
    Posilat bugy na forum, kde to akorat zaplaca tuna reakci lidi co maj stejny problem a staff to v tom bordelu stejne nevidi. To je proste v prdel...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LIQUIDFREAK: Přitom v betě na to volba v menu byla…
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NAVARA: KVIIIK: Jo? To se dost divim teda, ale neznam hru blizzu kde by nesel ticket. Povazoval sem to za uatomaticke, ale je klidne mozny ze se na to vysrali. Hra je dost v plenkach na to aby to bylo mozne.
    To je tak kdyz do hry nasypes polovinu rozpoctu do debilnich videi a na zakladni veci typu ticket pak nezbydou prachy.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LIQUIDFREAK: Oni mají tickety? Když jsem chtěl nahlásit bug, tak mi psali ať se jdu vybrečet na forum :)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    LIQUIDFREAK: no to si právě myslím, že by to nemělo být možné. Ještě o to divnější je, že mi v invu místo toho původního itemu zůstala equipnutá nějaká nesmyslná šračka. :(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: nemelo by to byt mozne. Jeestli to bylo hodne zasadni tak ticket, prej maj pripraveny nejaky item restoration jako ve wowku, ale.. nevim jak to funguje, zatim jsem narazil v tomdletom ohledu na info ve stylu "jedna pani povidala". Tak zkus ticket, jestli to byl game breakeer
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Je možné, že item, který jsem imprintoval a vylepšil, ztratil ochranu proti automatickému salvagování?
    Našel jsem a vylepšil super legendární 2 hand, imprintoval aspekt, který jsem farmil kdoví jak dlouho, vykydal si truhlu, došel ke kováři, dal automatické "salvage all" a nestačil se divit, že mi z inventáře zmizela i ta legendární zbraň. To by přece teoreticky nemělo být možné, ne? Legendy se musejí salvagovat po jedné., nebo to tak alespoń doteď bylo. Fakt nechápu, co se mohlo stát.
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    konečně jsem měl čas dohrát linku a teď to začne. dík za dobrý postřehy do hry co sem sypete, aspon nemusim koukat na zasraný youtubery

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a koukam race over, to trvalo nakonec o hodne dyl, nez jsem tipoval pred startem

https://twitter.com/Diablo/status/1671620371445960706
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: ja ti zabavu zajistim, ale musis chodit spat jako normalni parani aspon do pulnoci :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Ja se zatim nikde nedostal poradne, sem 14ka tak uvidime jak to pude dal. Ja stejne umru na to ze mne bude otravovat pes a ja tomu nebudu chvili venovat pozornost nebo si alttabnu do woken abych se podival treba na lilith statue a neco mne zabije :D
    Faktem ale je, ze na sc s 85kou mne fakt ted nebavi vubec nic. takze cekam na porty do dungu nez to vubec doexpim, esi vubec. :D kazdopadne gl ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: tak hlavne ja mel teoretickou obavu pred bossama v pribehu, ze bych musel hodne prelevelit abych mohl nekam postoupit. Jenze se ukazalo prave prekvapive, ze i na HC je moznost skip kampan, pokud jsi ji uz dohral na SC, a rovnou mas kone a vsechno, super. Takze plan je zatim grind potrebnejch aspectu na tier1, a farma tech kytek na lektvar proti smrti... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KALTY: ja jednou bagl disnu, jednou prodam, jednou disnu atd. :) Taky easy
    EVILMIND: Taky uz sem rozjel barba na hc, zatim tedy nebyl moc cas a sem fakt lowka, ale na "mainovi" muzu farmit tak akorat levely a prepalil sem start, takze si rad dachnu. Tak uvidime kde se dostanu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam