• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    konečně jsem měl čas dohrát linku a teď to začne. dík za dobrý postřehy do hry co sem sypete, aspon nemusim koukat na zasraný youtubery

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a koukam race over, to trvalo nakonec o hodne dyl, nez jsem tipoval pred startem

https://twitter.com/Diablo/status/1671620371445960706
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: ja ti zabavu zajistim, ale musis chodit spat jako normalni parani aspon do pulnoci :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Ja se zatim nikde nedostal poradne, sem 14ka tak uvidime jak to pude dal. Ja stejne umru na to ze mne bude otravovat pes a ja tomu nebudu chvili venovat pozornost nebo si alttabnu do woken abych se podival treba na lilith statue a neco mne zabije :D
    Faktem ale je, ze na sc s 85kou mne fakt ted nebavi vubec nic. takze cekam na porty do dungu nez to vubec doexpim, esi vubec. :D kazdopadne gl ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: tak hlavne ja mel teoretickou obavu pred bossama v pribehu, ze bych musel hodne prelevelit abych mohl nekam postoupit. Jenze se ukazalo prave prekvapive, ze i na HC je moznost skip kampan, pokud jsi ji uz dohral na SC, a rovnou mas kone a vsechno, super. Takze plan je zatim grind potrebnejch aspectu na tier1, a farma tech kytek na lektvar proti smrti... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KALTY: ja jednou bagl disnu, jednou prodam, jednou disnu atd. :) Taky easy
    EVILMIND: Taky uz sem rozjel barba na hc, zatim tedy nebyl moc cas a sem fakt lowka, ale na "mainovi" muzu farmit tak akorat levely a prepalil sem start, takze si rad dachnu. Tak uvidime kde se dostanu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: Jo, mám v plánu jak dojdu domů najít si nějaký vlastní... 🌚
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: urcite je i nejaky podobny misto kde je cellar blizko eventu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: koukam se to pry vyresilo samo tim, ze jak se tam lidi nahrnuli, tak nerespawnuje ten venkovni event... :-) Kazdopadne i tak to bude asi nejefektivnejsi zpusob jak ziskat nejaky konkretni aspect treba.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KVIIIK: Ja jsem lvl 64 a T4 capstone jsem (solo) udelal teprve vcera. Zkousel jsem ho poprve na lvl 62, dungeon jsem prosel docela OK ale boss me vzdy zabil jednou ranou temi svymi AoE utoky - sice se jim da uhybat, ale nemel jsem naladu to grindovat. Na lvl 64 uz jsem jeden utok ustal a bylo to s lahvickami a blood orby hratelne. Akorat jsem mel docela strach, ze ten souboj bude vicefazovy, stejne jako v kampani :-). Co jsem zatim odehral v T4 mi prijde OK - minioni sice umiraji podstatne rychleji, ale nemam problem je obnovovat... aspon je to zase trochu jiny playstyle - misto stridani Tendrils/Explosion/Spear do toho musim hazet i summony.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    WOLFBANE: ten prsten je imho pro celý minion build úplně zásadní, bez něj minioni pižlají elity strašně dlouho. Na T4 si zatím na lvl 65 netroufám, životnost kostlivců je jedna rána, životnost necra bez minionů je do doby, než dojdou flašky (takže tak +/- 15 vteřin). Schválně už jsem to zkusil celé přestavět na tu variantu bez corpse exploze a místo shadow dmg další minion boost, ale přijde mi to ještě pomalejší než předtím, byť trochu víc tanky.
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    GHOSTSTALKER: basic vubec nepouzivam, misto toho mam bone spear. mam solidni veci na spirit regen (pri nejhorsim zeru mrtvoly). Ja mam ke corpse explosion odpor uz od D2 a zasadne ho nepouzivam.
    ja mel dost kliku, ze hned po 5 minutach prepnuti do t4, mi padl ancestral unikat ring na miniony a to byl boost jako prase - Lucky Hit: Up to a 10% chance to empower all of your Minions, causing the next attack from each to explode for 15k Physical damage.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    WOLFBANE: Jo, tak to je uplne jiny build... ja tim, ze jedu Corpse Explosion + Corpse Tendrils, ktere maji AoE damage (a Bone Spear jen doplnkove), tak nejakou presnost moc neresim :-).

Ted me napada, ze mam na panelu stale basic skill/Teeth, i kdyz ho skoro vubec nepouzivam (Essence na Spear generuji pres pouzivane coprsu; corpsy mi generuji minioni)... tak musim vymyslet, cim to nahradit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    endless nightmare glitch aplikovanej na cellar
    je zajimavy jak maji problem takovou vec instantne fixnout, musi bejt jeden spolecnej semafor (samo o sobe picovina) pro cokoliv, co neni na povrchu...

The BEST Farming LOOP in Diablo 4! INSTANT RESPAWN MOBS!
    https://www.youtube.com/watch?v=pWrY5QyOMBY
    NJORL
    NJORL --- ---
    Muj nazor na D4 zatim
    Plusy
    - Pribeh kulervouci. Koukal bych na to i jako na film. To se mi stalo v Diablu poprve
    - Fight gameplay moc fajn. Ma to svoje chybky, ale to se doladi.

Minusy
    - V D3 jsem mel radost z legendarek a unique. Ten sloup do nebe kdyz se objevil a cink ... tady legendy ani nesbiram, protoze zlute ancient itemy jsou proste lepsi a jednodussi z nich vycraftit co chces. Tady PoE blbe okopirovali, protoze i v PoE byli nalezene legendy pouzitelne, tady nejsou. Takze vlasne vubec nemam motivaci neco hledat ... sestavit si dobrej equip je fakt lehky a jedine o co jde to jednou za 10 levelu vsechno otocit ... je to takove nemastne a neslane.
    - Cela endgame me nebavi ... prochazim NM rifty solo a pomalu leveluju, ale vlastne pro to vubec nevidim duvod. A uz vubec nevidim duvod pro hru v parte ... Jsem ted na levelu 78 a odlozil jsem to, protoze jedine, co ziskam tim, ze pujdu vejs je nejakej level a paragon a poptrebu znovu otocit equip ... ale tak nejak necitim potrebu to delat ... mozna proto sundal 100 lvl Lilith? To pro me asi neni dost ...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SITH: ja vcera ziskal nezdravou sebeduveru z toho, jak je muj novej build tanky as fuck, a zalozil jsem ho znova... na HC :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja mam obcas problem s vampirama. jelikoz nabiram spirit pres melee, musim k nim a oni si naberou zivoty a stava se pak z toho takova zacyklena smycka :))
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    GHOSTSTALKER: na supresor si stezujou na forech hodne. prijde mi, ze v ty bubline existuje jedno misto, kde kdyz stojim, tak dmg davam. jinak nic, jedu full minion necra + bone spear a bone storm.
    SITH
    SITH --- ---
    do nové sezony novy char rozjizdet nechci, ten leveling je strasny opruz, zlata dobra D2 nebo D3, ale do nové sezony pojedu barba nebo druida. Co vidim kolem sebe tak to vypada zabavne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam