• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    btw zkouseli jste nekdo na PC hrat na gamepadu?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    WRATA: hodně by mě zajímalo jak k tomu přišli teda....
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: ted sem lognul instantne treba
    WRATA
    WRATA --- ---
    Velmi dobrej list pokud hledas upgrade na urcitej slot. Kazda "rodinka" monster ma zvysenej drop na urcity typy itemu. Bohuzel ringy/amulety sou asi vsude

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/14gs5jn/dungeons_by_monster_family/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KALTY: hraju od brzkyho rana, a cca od sedmy mi to taky zlobi, dc. dlouhy loginy, nevim no
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    taky se musim pochlubit 2ma dropy :) u necku sem udelal reroll ze sily na Glasscanon ... na poprve ... ;)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    KALTY: joo ale na pohodu. nebyla to ani minuta snad. ted sem chvilku behal a zdalo se mi, ze se to obcas skublo
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: vcera mi to snad poprve vytuhlo ze me to vyhodilo ven, lagy tak nejak normalni bohuzel v prubehu casu se to sice pomalu ale zhorsuje, ted ve hre defakto okamzite < 1 minuta
    KALTY
    KALTY --- ---
    BOBESH: Takže ale je tam čekání co nikdy nebylo
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KALTY: sel sem to po tvym komentu zkusit.po vyberu postavy minuta cekani. ted uz sem ve hre
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hele taky vám blbne připojení do D4?
    Queued for game dlouhé minuty a včera lagy jak prase.
    Tak jestli s tím máte ještě někdo problémy
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Sem voice...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SITH: tady toho je tuna no.
    SITH
    SITH --- ---
    LIQUIDFREAK: to je imho exploit a bzry to fixnou :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: to vazne jde farmit t3 a na truhly prepnout na t4? No twe :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    kazdopadne uz jsou stranky ktery to krasne ukazujou, staci vedet ze reset je v celou a farmit ja kdrak
    D4 Events
    https://d4armory.io/events/
    Diablo 4 Helltide Event Tracker and Chest Locations
    https://helltides.com/
    atd...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: proto doporucuju zkouknout nejaky vysvetlujici videjko/navod. je to zbytecne slozitej system. Reset truhel je vzdy v celou hodinu. Helltidy se posouvaj o ctvrt hodiny dycky (trva to 60 minut a pak je 75 minut pausa), a kdyz to vyjde, ze zacinaji v celou, tak zadnej reset neni
    JULIAN: 3? Se mi stalo, ze se od zacatku do konce ty dve bedny nezmenily a i kdyz jsem obehaval ostatni (na helltides.com neoznacene jako aktivni), opravdu tam nebyly.

Jindy se zmenily uz po ctvrt hodine.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    HONZA09: Wut ???
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    jinak doporucuji si vygooglit nejakej guide jak ty helltidy funguji (3-6 mysterious chests behem helltidu), plus tip pro lidi co jsou lehce pres 60 a cerstve v WT4 - muzete farmit cindery ve WT3, pak se prepnout do WT4 a tam si jen skocit pro truhly (cindery pri switchi zustavaji, mozna to ale fixnou casem)

SITH: bohuzel ale celej endgame je jen o tom dropovani tuny zlutejch a legendarek a prehrabovani se v tom bordelu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam