• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Vtipne, limit na jednu surovinu je 9999 coz jsem prave vycerpal u rawhide a dalsi nejde sebrat :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Obcas mam pocit jako by poison fungoval nejak jinak nez ostatni resisty, bud se to nejak divne stakuje nebo ta damage redukce na to funguje jinak, jako resisty mam +- stejne ale u ostatnich elementu nemam pocit ze by to byl takovy ficak, ze mi ten zivot mizi uplne pred ocima :-) Joko pokud bych hral za potvory proti hracum tak to postavim jednoznacne na jedu :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Sem si to video pustil a jako jestli z tech 4 unikatek je celkem 6 ve hre, tak to ani do te hry davat nemusej, nebo at tom udaji vlastni kategorii a nazvou ji treba, unikatni unikatka :-) Tohle je cistokrevny smecko.

Evidetne jsou cca 3 kategorie unikatek, neco co ti pada casto, neco co ti pada obcas a neco co ti nepadne vubec. Za bara je prvni kategorie treba Battle trance, nebo field of crimson, dvojka je treba gohr nebo teremity a trojku nam ukazali ve videu, ale ve hre ji neuvidime :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak koukam, a uipe sem na to zapiomnel, ze se to nakonec nespojilo :D Takze mame dva nyx klany? ?D
    [Diablo IV]
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: myslis ze je problem natocit viddeo a prostrednictvim nejaky formy ocr nasnimat nazev, typ, ilvl, staty a nazev dungu? Vubec neni. Plus datamining na doladeni chyb a mas hotovo
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    WRATA: mozna vychazi z nejakyho dev blogu ci tak neco, nevim, moc jsem toho pred releasem necetl - clanek je mesic starej, zadnej zdroj neuveden. a jako az tolik me to netrapi, je to sus, ridit se tim rozhodne nebudu
    WRATA
    WRATA --- ---
    JULIAN: Tady je puvodni info od maxrollu, muzes autorovi napsat jak k tomu dosel. https://maxroll.gg/d4/resources/monster-families
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    WRATA: A to si jako delali carky za kazdej dropnutej item? me se to nezda teda, bez nejakyho vysvetleni jak k tomu prisli je to dost sus. si vem kolik sracek pada a kolik toho nechavas lezet, a ted si predstav, ze bys to nejak chtel trackovat...
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Jsou použít takový ty extra tlačítka na myši? Já mám třeba dvě na palec a tam si to dovedu představit
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: točit kolečko na chození mi taky neslo, ale klikat sním už bylo ok. v D3 jsem to tak musel mít u některých buildů.
    WRATA
    WRATA --- ---
    JULIAN: Rekl bych ze hodiny a hodiny sbirani
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: no jasne, chapu to, neni to pro kazdeho :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: ja vim ze je, ale nedokazu s tim hrat :) nebo aspon jsem to zkousel vcera asi hodinu, a vis jak, pro nas stary lidi je to jedno tlacitko navic proste too much
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: zvykem z PoE je dat si "force move" na kolecko mysi (stejne nezoomujes) a kdyz pak musis utikat tak jen tocis koleckem. v D4 to jde myslim uplne stejne. takze pokud chces zachovat casteni neceho na levem tlacitku, je to alternativa
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja mam treba z vyssich nightmare celkem bezne nekolik 800-815 na run, ale jak jsem rikal, pokud floor je 820, tak jsem nemel sanci nikdy (samozrejme mohlo padnout treba neco modryho co jsem ani nesebral tak to nevim).

Jinak jsem nasranej, jsem si zalozil noveho druida specialne na to, aby daval NM 90+, a ted jsem koukal na nekoho, kdo hraje Werenado, a dava to taky. V podstate uplne stejnej build jako ja, akorat mel mnohem, MNOHEM vychytanejsi paragon. Ja jsem se mylne soustredil na co nejvetsi cisla z glyphu, kdezto on jel vzdycky na minimum, ale tak, aby soucasne mel vsechny sekundarni bonusy i z rare nodu. Takze jsem to prekreslil podle nej, i pocitove o moc lepsi nez predtim. Ale ukazalo se rychle, ze hlavni cast toho farmeni NM je mit na to skill, a ten jaksi... nemam... :-/ Chvili jsem na nej i dival (cinan co nemluvi anglicky), a on proste kituje trpelive uplne vsechno a hraje range, takze do nej nic nedava dmg, tj. musel bych rozdelit leve tlacitko na move only jako prvni krok, jinak to nefunguje. To asi udelam jako Blizzard, takovy masivni gameplay change necham az tak na season 2... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ted jsem dojel heltidu (a za 2 posledni) na lvl92 mam vyfarmeno 28 lege ancestru z toho je 5 ivlv pres 800 (vse kolem 805 a jedno 817), unikatek 0, jako jestli endgame neni ani mezi 90-100 tak uz nevim kde by mel byt :-) 820+ sem snad jeste ani nevidel :-)

Jako v endgame bete jsem harlekyny dostal 2 jednu sacred a jednu ancestr
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: tak to je predevsim pruser blizzu, ze nepotahli nejak rozumne drop raty. Jestli to maj udelany tak blbe, ze se to deli mezi pocet lidi, je to mega fail. Tydlety veci mivaly napric blizz hrama nejaky pidi drop raty all around, NIKDY to nemeli na pocet lidi u techto unikatnich veci at to byl mount nebo uniq.
    Navic misto toho aby s uvedenim hry byl nejaky event s mirne zvysenym dropratem, je to secko utazeny a neco sehnat je fakt problem.
    Docela byhc ale veril tomu, ze je ten fail aplikovan (mysleno %drop rate : pocet lidi), protoze ten early access vypadal co do dropu uplne jinak nez hra otevrena pro vsechny. Treba tne ring mi padl 5x, 3x v early low level, a pak pozdeji 2x uz po normalnim spusteni.
    To ze to moc nepada vime, jak to machri vyresi nevime. Tak se uvidi, kazdopadne at farmm jak chci, je realne odhadem jedna ze 100 veci 800++, zbytek se spis pohybuje 650-770. Sranda je, ze 777 ilvl vidim az extremne casto :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: to je teorie jednoho typka, uplne bych se o to neopiral, taky je to uplne jedno. hlavne ale to, ze po trech tydnech to milionum hracum padlo 6x, tyhle "rare" unique itemy, je vpodstate jako by neexistovali >_<
    predstavy jak v buildu dostanes +4 ke vsem skillum az si nasadis shako, to na zaklade techhle informaci muzou vsichni zapomenout
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zajimavy vysvetleni toho, proc nepadaji ty nejvic zadany uniq veci - bo pri tom poctu milionu hracu jsou treba zatim jen dve potvrzeny +4 helmy, ktery se hodej skoro do kazdyho buildu (krome meho :) )

docela bych tomu i veril, ve zkratce aby se mohl rolnout ten uniq, musi padnout vec 820+, coz mi treba zatim osobne nepadla ani jedna, musi to byt spravny base, a jeste navic se na ni vytocit sance ze se zmeni na uniq

Diablo 4 - Devs confirm the 6 Super Rare Uniques & where they drop!
    https://www.youtube.com/watch?v=NYgTh4VARPs
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: je to dost zvlastni, protoze VSECHNY nm klice co mam maji dropovat vesmes caster roguna veci, jen jeden kde ma dropnout sword
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam