• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: taky zatim bida, neco ji beru ale do patyho attacku uz polevim a neuhnu a je to vime kde :D
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Zatim jsem to vzdal, davam se stestim max tak 0.5M jednou ranou a to je proste malo, dokud nebudu davat na jistotu tak 1-2M tak to nema cenu :-) Ja ji spis tak ozuzlavam a ona me sejme uplne na pohodu jednou poradnou prdou
    WASQ
    WASQ --- ---
    Už jste někdo sejmul uber Lilith solo? Já se o to pár večerů pokoušim a připadám si jak totální lama. Takovou čočku, co dostávám. Nedostal jsem se ani přes p1. Jakmile naspawnuje miny po zabití setu adů, tak nejsem schopnej je do 10s zničit mezi těma šílenejma wave paternama zničit a dostanu ik. Cvhíli jsem neměl jsem daleko k tomu, aby něco v mém okolí dostalo flákanec :)
    NESS
    NESS --- ---
    KVIIIK:Ja si s nekrem pockam az to fakt bude :-) Jako zahral by si ho, ale tohle me odrazuje. Ted dojedu prvni stovku, pak se pustim asi do sorc, pak prijde na radu druid a pak az nekro, takze casu mam habadej :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KID_MCHUTT: Jsem si vůbec nevšimnul, že to je hůl. Jsem myslel, že to je rožeň na kuřata.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EVILMIND: Přitom ve WoW mají celkem pěkný gear občas…
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HONZA09: ta hůl ti nestačí? :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: Heh... Tam není ani nic pro Sorcku? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09: jako bohuzel Blizzard jako failuje celkem s tema skinama, POE ze me vyrazilo proste tolik penez uz na to, a v D4 jsem nevidel jeste NIC co bych i jen teoreticky chtel.

Ale jinak ty KFC vypadají takhle:

a budou v ceskem KFC v tehle terminech
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    NESS: mimochodem, opravu tohoto bugu patch notes nezminuji, tak muzeme jen doufat. Prestavel jsem kvuli tomu build.
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Si mel jen kliku :-), unikatky jsem dostal za 3h jen 3 (ramalada, harroga a 100K step :-) a na konci nm dungu je porad stejny odpad jako byl, napr sacred lege ilvl 712, krisnul jsem ted 99 lvl butchera a co ? no uplny kulovy jeden anestr lege ilvl 788.

Jinak expy fajn a port do dungu bozi, jen jaksi proc to nebylo uz pri releasu, Dark Ravine ze :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: treti bis uniq upgrade. Vseho nechte a mazejte farmit nm :D pac z 6ti nm za posledni necelou hodku 5x uniq :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    tak dnes musim blizz pochvalit. Patch a upgrade dvou bisovych uniq. :D to sou hovadi ♥
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: jo vidis na ten sem zapomnel. Takze je to ven? To snad asi ani nevadi, nektery sou od waypointu dost daleko. A myslim, ze si zaslouzime secko
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jo dava to expy slusne. Ale ne ze bych chtel rejpat, tak pod "teleport do dungu" jsem si predstavoval dovnitr. Protoze takhle to je o jeden loading navic, zbytecne... :-)

Jinak ten druid buff NF z 20 na 30 procent potesil, to nevim jak jsme si zaslouzili :-)
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: tak jdem zkusit nm a uvidime :-)

Jo a predmety se zmenili, tzn rozsah se aplikoval a upravil puvodni hodnoty :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak profiservis blizzard style :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: this
    Significantly increased the experience awarded for completing Nightmare Dungeons.
    Significantly increased the experience gained from killing monsters in Nightmare Dungeons.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: uz to jede
    NESS
    NESS --- ---
    SITH: EVILMIND: dik za varovani, uz jsem mel cukani ze to heltide logoutnu patchnu a lognu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam