• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Bohuzel ne, ale premyslim jestli se neda neco udelat s fireballem. Kdyz mne ted napadali 2 unique itemy k nemu :-)
    Nemas nejaky tip ?

Jinak. Nemate nekdo nejakou stranku/tracker/cokoliv co by mne pomohlo se zbavit poslednich par sidequestu co se mne ani nezobrazuji na mape ?
    Bohuzel jsem si blbec nenapsal co uz mam hotovo (marne jsem veril, ze to blizz zaznamenava a pak si to najdu…)
    NESS
    NESS --- ---
    BTW dotaz na sorcky jedete nekdo Arc Lash Sorcerer Endgame https://maxroll.gg/d4/build-guides/arc-lash-sorcerer-guide ? Chci zkusit neco noveho a tohle mi prijde dost ujete na to aby to bylo zabavne Blizz/Ice shard jsem uz jel a FW mi neprijde nejak cool, obcas ho vidim, ikdyz ne tak casto jako blizz nebo iceshard :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: podle me jsou fixni s nejakym koeficientem na level, co jsem zkousel s postavou co preskocila kampan jestli by se nevyplatilo je delat - nevyplatilo.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jj, taky sem ani nezaznamenal ze to neco dava, proto jsem to zacal merit, pres tipani obrazovek pri otevirani. Stejne tak jsem nepobral expy za side kvesty, skoro mi prijde ze jsou fixni, pac i ted ke konci dostavam za splneni kvestu neco mezi 18-40K
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako priznavam netusim kolik expu to davalo predtim, bo jsem si nevsimnul, ze to vubec nejake dava... :-) kazdopadne je to smesne mnozstvi uplne, nechapu proc to zduraznili vubec
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: diky za kontrolu mas pravdu, pisu to za pochodu :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: 46 000 X 4 = 184 000. To z dvaceti mega není ani procento, sekl ses s nulou soudruhu.
    NESS
    NESS --- ---
    jo jeste k tomu 1.0.3

Helltide chests now provide substantially more bonus experience when opened. = pro 97char 46K expu za jednu mystery truhlu, pricemz na level potrebujes 20M, tzn za 4 truhly (jednu heltidu) mas 10% levlu

The Helltide Roaming bosses will now more consistently drop higher quality loot. = Kixx mi dal tri rera pod 800ilvl a jedu sacred lege, tzn jako pred patchem, pokud Kixxe potkam tak ho sejmu, pomalu se blizim k 30tce killu, za tu dobu znej vypadla jedna unikatka jinak nic pouzitelneho.
    NESS
    NESS --- ---
    Cekem vtipny nm dung kde v prteve mistnosti se sloupem uprostred byla umistena prokleta truha takovej ten totem oci co se ma znicit, truhla i totem zacli na raz spamovat potvory a za chvilku tam nebylo k hnuti :-) jako nestezuju sim, levny expy, ale nekontaktni char by mel asi problem :-)
    NESS
    NESS --- ---
    50lvl sorcka na T4 legii, tak tam tak behal obcas neco castnul a kupodivu nezhebnul :-)
    SITH
    SITH --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: na redditu to maji jeste rozpracovany trochu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: kazdopadne D4 bude urcite do konce mesice, naopak POE urcite nebude driv nez 11.8. (ten tyden konci Crucible). Takze stihnout se da oboji i bez vyhoreni... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja mam naplanovane nejake homeoffice tak bych rad vedel jako jestli sem se trefil :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: afaik zatim ne, me docela serou uz, ani D4 ani POE nejsou schopny rict predem vcas, abych si mohl vzit dovolenou aspon par dni... :)
    NESS
    NESS --- ---
    Dobry srovnani :-) BTW uz nekde padlo zavazny datom startu S1 ? Zatim jsem jen videl ze nejpozdeji 15.7.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    btw nejak mi uplne d4 wowhead nesedi, ale todle je celkem zajimavy a potvrzuji. V tech xpech za dung sou dost zasadni rozdily.
    Nightmare Dungeons Tier List for Diablo 4 Preseason - Best Dungeons to Run for Experience - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/nightmare-dungeons-tier-list-for-diablo-4-preseason-best-dungeons-to-run-for-333749
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    IMPROVIZACE: hele uplne minimalne, ale ja tu hranici legend nafarmim asi jinde. Chodim hlavne nm no
    ENDER: na lvlu 42 si zatim nic nevidel, ale na vyssim lvlu to neni o moc lepsi. endgame je ted v podstate veskere zadne, wb, nm dungy a mozna heltide. ztratilo to hodne z toho komfortu hrani jaky melo d3.,
    Nicmene boostovali expy v dungach eventech a tak, takze je to rychlejsi. Rozhodne se ted neda rict ze je progress extra popmaly. A ani nebyl, je to arpg chce to tomu dat cas. Shrnuti za mne pro tebe je, ze si nic nevidel a nezazil, ale moc tady toho zatim neni.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak se dají používat i pro jiné classy. Takže ty meče používám na barbarovi jako skin...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: ja to tam prave nevidim. budu muset asi napsat ticket. ale dekuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam