• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    AVATAR: Jo to sem ted potkal :-), jak to laguje, tak se odnikud oblevila sorcka pokropila celej screen a zase zmizela :-) rozhodne faakt dobry, skoda ze tam neukazuje jak je to dobry na bosse, protoze ty nezmrazis, co na ten build rika uber lilith se tam nedozvime :-)
    NESS: tenhle build chce teda hodne lasky, ale je na dalku a ma i to inferno :D
    NESS
    NESS --- ---
    WRATA: Ano nevis jak bych rad, nejhezci kouzlo ve hre, bohuzel jen jedna ultimatka a nehodi se mi do buildu, navic pokud jedes inferno tak jedes bud meteora nebo fw, takze tyhle problemy fakt nemas :-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    NESS: Vem si inferno s pull runou. To ten problem docela slusne resi
    NESS
    NESS --- ---
    Jako pokud jsem si stezoval na manazovani bedny s jednim charem, tak s dvouma je to na hrane a se trema uz to je dle meho nerealne. Jako pokud vis co hrajes tak v poho, pokud si chces nechat otevrene dvirka pro dalsi buildy tak bud musis mit uplny prehled otom co je dobry a co ne a otom co uz mas a co ne. Jako pokud by bylo levne vytahovat aspekty tak skladuju jen je a kdyz dostanu lepsi tak ten puvodni vyhodim, nebo kdyby bylo aspon vic zalozek. Jako fakt nevim jak tohle bylo mysleno
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    HONZA09: To mas skvelej roll. Ja je mam (v truhle) taky, ale aspect jen s 230 %.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw objevil sem ameriku resp. nejaky aspekty a unique a vypada to, ze by slo behat s druidem jako 4 vlkodlaci (sam hrac jako permanent + 2 vlci + 1 z aspektu + zmena na vlkodlaky z aspektu) toe imo cool, jen kdyby ty companions nebyli tak slaby :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Jedu arc+bolts a přesně, ranged mne neskutečně serou, jen kvůli nim budu přecházet na ice shardy.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak zpet v T4 :-) jako prvni pokus u Eliase na 55lvl sem pohorel, dung sem prosel, ale Eliase dostal max na posledni carku, tak jsem potrenoval a obnenil satnik a ted na 60tce jsem ho sfouknul jak svicku, nevim jestli to zrovna zabralo ale naboostil jsem na 65% fire resisty. Dal jsem to jakko spravny barbar, ehm tedy sorcka :-) postavil se pred nej a normalneho umlatil, jedna utltimatka pak jeste chvilka a konec :-)
    Jako jestli ma nejaky problem ta arc lash sorcka, tak to ilustruje tenhle obrazek, mobilni strelci jsou problem, jako mele char je musim nahanet, jako kdyz jsou v kupe, zmrazim a hotovo, ale pokud do nekoho busim a oni maji prostor se rozmistit do kolecka kolem me, tak smula, jako neni to smrtici, spis otravne :-) Jedine co je systematicky kosi jsou lighting speary, zbytek je nema sanci trefit, navic ball of lightning rotujou kolem me a tak blizko fakt nejsou.
    Jo a konecne ma heltida zase koule, uz to neni hele kixx hura na nej ale hele kixx rychle zdrhnout na T3 jsem ho dal, ale bylo to dloooouhe, na T4 j ten rozdil 15 levlu trosanku znat :-)

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MAESTRO_007: to je imo buglý celkově offhand, potkal jsem to taky
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    o vejku sem jednu chvili myslel, ze vidim trojite! a vono ne :))

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Neřešil někdo "bugly" předmět?

Mám legendary offhand pro sorcku, nejde u ní změnit vzhled trvale. Vždycky se to po chvíli vrátí na původní (knížka). Po nějaké době jsem zjistil že nejde ani přepsat aspect. Hlásí to že není ani rare nebo legendary (nesmysl je to legendary)

No tak jsem nafarmil jiný offhand lepší a s radostí že se zbavíme té otravné knížky tak imprintuju nový rare na legendary, vylepsim, pretocim staty a zjistim, že mám uplne stejný problém zase :D nejde prepsat aspect a změnit vzhled :D
    Děje se to jenom u offhand slotu.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Ja to hlavne chci na pvp. A konecne se tem ***** rogunam vysmat :)
    Strasne se bsvim predstavou jak jen stojim a oni okolo mne padaj.

Jinak k te debate o itemech z heltide.

Prosel jsem na wt 3 na lvl 42. Na konci heltide jsem mnel 44.
    Otevrel jsme jednu truhlu zantech 175.

Za celou dobu z monster - itemy 45lvl a vejs
    Z truhly - 45 lvl a vejs.

A i kdyz jsem mnel kliku na 3 unique itemy a dohromady 7 legend. Tak mam peska pac vsechno ma min. Lvl 45 :(
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Ono proc skudli kdyz toho mas hafo :-) Thorn barb pouzitelny byl a pry je i ted, ja stim ma problem ze to je postavene na tom ze oni busej do tebe a ne obracene :-) Zkousel jsem na posledni bete a vtipne jak to kolem tebe pada ale na me trosku neakcni :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tyhle rukavice mě baví

EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Hmm hmm :-/. Takze v podstate tak jak to jecu az na to, ze sem skrblik a zbrane/vybavu neleveluju a na pevnosti prdim. Ty mne nenapadlo obehavat :)
    Kazdopadne diky ! Za rady (co jet vim, ale nevim jsk moc je thorn barbina pouzitelna :-))
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Hele ona ta sorcka je hrozne rychla s barbem se to neda srovnavat, ten je takove pribrzdenej hned od zacatku. Strasna vyhoda je pokud mas hotove vsechny renowny , vsechny lilith, pokud mozno ty nejdulezitrjsi aspekty a nasyslenou poradnou zasobu penez a surovin, takze nemusis dodrzovat blbosti, jako ze se zbran neimprintuje a nelevluje, pac je to zbytecne :-)), pak uz jen skip kampan a hura do sveta, jako stimhle bonusem, sem prvni level mel hned jak sem vylezl z mesta, dve rany a level, pak uz to jen jelo, par sklepu, par dungu, nejaky ten jednodussi kvest, rychlejsi whispery a eventy, na 15tklu dobehnout na enchanta, pak se presouvat do sektoru tak akorat nad tebou aby to slo rychle abylo to aspon +3 lvl nad tebou, hlavne ale pevnosti, tam je pevne dany lvl, takze to expi samo, pevnosti jsou uplny zlaty dul, jako neprosvihnout aby jsi je neprelevlil ,ale lezl tam zase kdyz je mas nad sebou a kolem 40 lvl hura do katedraly, tam padaj uplne uzasny veci, nez sem ji dodelal, tak sem mel skoro 2 lvl a soubezne sem dvakrat obmenil zbran. Jo a dost pomuze pokud znas mapu, vis co chces buildit :-)))
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Ja takhle dneska lehnu asi 5x :)
    Jinak. Chtel jsem se zeptat. Jak jsi tu sorcku vyleveloval za den ?
    Zkusmo jsem si rozjel barbinu - ( sem asi divnej, ale nezvladam hrat jeden char 24/7…) a jak nemam nm dungy tak mne to leze strasne pomalu :-/
    NESS
    NESS --- ---
    Tak muj prvni lag kill behem heltidy, vlastne prvni smrt v heltide od spusteni hry, portul jsme se z mesta, chvilku to jelo a pak to tak na minutu zamrzlo a dalsi co jsem videl byla uz mrtvola :-/ fuck, na hc bych asi nerva nemel.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KVIIIK: No na vymaz elit nepotrebuji Army. Plus ten cooldown je strasne dlouhej na to, jal casto na T4 potkavas elity:

D4Elites
    https://youtu.be/q7FirUHY3c8
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Hm, tak uz mam dva, ale obliknout jde jen jeden :-).

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam