• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ENDER: Budou. Ale v tom co je zadarmo.
    ENDER
    ENDER --- ---
    HONZA09: budou boosty pres battlepass? Toho jsem se trosku obaval :/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DEEFHA: To jede i u nás? Měl jsem za to, že je to další z mnoha USA-only promotions
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BTW v dalších sezónách to levelovani bude ještě rychlejší. Skip kampaň, od začátku headstart na renownu, boosty přes battle pass...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENDER: aha promin, s elidorem si te pletu :) Ale imo to chce se na to nedivat tak kriticky a spis to brat tak, ze des pomalu ale jiste vejs. A po patchi to fakt neni vubec zadny grind, secko skace samo :) Ale musi mit clovek cas, a hlavne CHUT :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: pletes si me s nekym :)
    Moje nejvetsi grindy byly asi ve vanila wow ve felwoodu na bobulich, ale to jsem byl mlady a bez zavazku :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NAVARA: Já bych o tom pravděpodobně ani nepřemýšlel, ale jak spravili ty NM dungy a dávají víc XP a můžeš se do nic portovat, tak je to docela fajn xp grind. Navíc si tam levelíš i ty glyphy, což je celkem zásadní.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KFC má Diablo Box a v něm každý týden kódy k nějakému itemu. Běží to od minulého týdne, teď už se rozdávají kódy k druhému itemu a ten první mi utekl. Nesbíráte to taky náhodou někdo a nemáte jeden první kód navíc? Nabízím za něj výměnou kód k druhému itemu :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENDER: Je zvlastni, ze zrovna ty, gamer co nagrindil stovky hodin v picovinach like lost arc nadava, ze je to grind. Tak po patchi uz to neni tka hrozny a jede to uplne samo. Ale je to rpgcko no, tak di hrat csko, tam nic negrindis, treba... :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HONZA09: Ale on by tu Lilith100 chtěl zkusit každý, jen prostě někteří nechceme dělat týdny to samé jen proti uměle nastavené obtížnosti, že za mrchy dostaneš naprosto směšné XP jen proto, aby ti to zabralo týdny.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak každej si musí udělat nějakej goal podle sebe. Pro někoho to je dojet kampaň. Pro někoho to je udělat lvl 100 na hardcore. Někdo si chce postavu min maxovat a pokořit lvl 100 NM dung. IMHO je tam toho dost pro každýho a během pár sezón toho bude ještě mnohem víc.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ENDER: Taky me to prestava bavit. Jsem asi 73, svet mam cely projity, vsechny oltare, vsechny dungeony/aspecty, vsechny viditelne questy atd. a predstava, ze ted budu jeste 30 lvlu grindovat jen na to, abych mohl znovu zabit Lilith, mne opravdu nelaka.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ENDER: No a to je lvl 100 char jen začátek Pak musíš ještě porazit Über Lilith a udělat lvl 100 Nightmare Dungeon. :)
    SITH
    SITH --- ---
    jsem si pro sosku našel ten aspekt že frost nová má dvě charges ale zvětšený cooldown (ve skutečnosti jen o +3vteřiny) a strašně, ale strašně to kosím, protože jsou enemies neustále zmražený, s vulnerable jim to dává neuvěřitelnou čočku a všechno to na obrazovce prostě ihned chcípne. Problémek je samozřejmě že jak spadnou barriery tak jdu na dvě rány ale i tak mam asi 4k life, armor větši než dmg a něco dožiju :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: ja na to nemam tolik casu, navic me ten bezcilny grind nebavi..

Na lvl 100 je to 100-150 hodin podle internetu, coz mi teda prijde dost, vzhledem k tomu, ze je to prakticky cisty grind.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENDER: fakt asi neco delas blbe, pac levelovani fakt neni dlouhe :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: gratulka. a koukam ze z ni padam ja, tak to ji asi budu muset dat :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jsem fakt rad, ze do sezony stihnu udelat tak 50 lvl a pak zacina sezona! Huraaa!

Pokud bude levelovani stejne dlouhe, doufam, ze bude sezona tak na rok :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: Já asi počkám na sezónu s dalším charem. Ale dudu mě trošku láká už teď, možná..... :)
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Jako gratulace, slusne odhodlani, a co dal, novy char, co asi :-) Ja uz jsem na 65, dneska dojedu na 66 a tydeni dovolenkova pauza a pak bych to na tu 100 mohl dojet podruhe :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: Před týdnem v pátek jsem dodělal 100, glyphy na 15. 3-4 noci jsem si chodil pro nakládačku. Šel jsem teda doexpit gemy, při tom našel pár lepších kousků equipu a dneska za hoďku hotovo.
    Ale co dál? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam