Furt pomalu expim ten autobomber bulwark build, ale zacalo mi jit hrozne na nervy ze kdyz nesepne NF tak muzu zkejsnout v CC, a rozhodl jsem se to predelat na verzi s Crone, abych ziskal na helme +6s aspect, coz by melo zarucit CC imunitu naveky uz. Tak to zkousim, docela to funguje, tak s tim radostne bezim na youtube to rict tomu autorovi buildu, a koukam on uz nekolik dni hraje totez, a jeste navic to masivne vylepsil tim, ze to hraje lowlife! (v D4 tomu rikaj injured) Takova PoE experience, akorat tady se musite na lowlife shodit "rucne", aby vam zustalo presne tech 34 procent HP - a duvod je ten, ze redukce dmg pro injured maji mnohem vetsi rolly nez ostatni redukce, takze se na trech itemech da dostat na 80% redukci (plus jsou k tomu samozrejme dalsi redukce z jinejch zdroju). Zatim teda bohuzel na to nemam moc equip, bo zrovna tenhle stat jsem pretacel, jelikoz je takhle limitovanej ze funguje jen nekdy, ale i tak musi rict, ze Crone verze ma proti Tempest Roar sice teoreticky mensi damage na ranu, ale je mnohem rychlejsi a prijemnejc se hraje.
Kazdopadne to znamena, ze uz asi popaty komplet musim predelat paragon a vyexpit nove glyphy... :-/
Jinak s nejvetsi pravdepodobnosti je tenhle build trochu buglej, a skaluje dmg exploze s levelem potvory (pro coz neni duvod a melo by to byt spis naopak), takze cim vetsi NM, tim vic dmg. Ale i kdyz tohle asi fixnou, defenziva tomu zustane doufejme i do sezony, tohle se mi zatim libi jako starter nejvic.
Teda, kdyz dropnu Crone... :)