Ta hra je venku chvíli, top obsahu a změn do budoucna bude obrovské množství. Doufám že dobrých změn :D
Po několikadenním hraní jsem od začátku kampaně na 71levelu. Build docela odladěný. Takže můžu 5 denní maraton uzavřít a věnovat se tomu už jenom nějakou tu hodinu po večerech, na víc nebude čas.
Mám tam půlku mapy neobjevené, v NM dungu ještě hodně levelu nesplněno. Takže ta hra mě může bavit x dalších týdnů/měsíců causal hraní.
Včera jsem nad tím přemýšlel a ta hra má hned po vydání více obsahu a zábavy než D3 po x letech.
Moc netuším co by tam chtěl jako víc chtěl dělat než groindovat vyšší level a vybavení pro silnější dungrony. Když má prochozenou celou mapu a že těch úkolů, dungeonu a eventu je tam fakt hodně.
Srovnávám to s D3, kde jsem měl hodně času a několik let nonstop jsme běhali jenom Rifty pod minutu a pak GR rifty jak cvičené opice :D ...občas bounty z donucení. Nic víc a pořád dokola. Tady mi to přijde daleko zábavnější.
Jako je tam spousta nedostatku a za největší považuju strop paragonu. Ale ta hra je venku měsíc a bude první sezóna. Takže toho bude ještě hodně a hodně noveho.
Chápu že nás budou nutit hrát sezóny a podle toho to bude vypadat, ale doufám že ty paragony odemcou a půjde nabírat sílu do "nekonečna" a stejně tak bude přecházet co nejvíc obsahu do nonseason.
Hoši neberte to špatně, ale zajímá mě to :-)
GHOSTSTALKER: a co by sis představoval že tam ještě bude kromě grindu za lepším levelem a vybavením a silnějším dungeonem když jsi prochodil všechno?
NAVARA: vždyť na tom je postavený princip tě hry, gring a grind a grind abys pokořil nějakou umělé nastavenou obtížnost a bosse .)
ENDER: možná si to plete, ale jsi fanoušek sezón z D3 ne? Začínat od začátku pokaždé stejnou hru s naprostým minimem obsahu zas nebavilo mě :-) zlaté D4 oproti tomu teď :-)
(poe jsem nehrál :-))))