MAESTRO_007: prakticky jsi musel hrat rift, abys mohl greater rift ;)
Hele ja nikdy nehral postavu dal, nez nakej paragon 200. Prave proto, ze pak uz nic lepsiho nepadalo. Hral jsem vzdy sezonu, kde byla tuna cilu, pro nektere z nich jsi musel postavit spesl build. Postavil jsem metu a pockal na dalsi sezonu. Doufam, ze to tak bude i v d4, no :)
Jinak v d3 byli jeste bossove, bounty a set dungeony na mastery. Obcas dopamin bomb v podobe portalu plnych lootu a puzzle ring. Vsechno melo smysl delat, vsude jsi mel sanci na ziskani neceho dobreho, co jinde nebylo.
A i ta farma matrose mela smysl, kdyz jsi z ni mohl ziskat neco noveho / lepsiho. To mi v d4 asi vadi nejvic, ze jsou materialy v podstate k hovnu, protoze z nich nic nevyrobis. Pak nemam zadnou motivaci matetial cilene ziskavat.
A GR bylo proste super - za push brutalni expy (treba dva paragony za gr) a dobrej loot, kdy to cinkalo jak v helltide bedne za 175. Oproti tomu v d4 za nm dung neziskas ani jeden paragon, pushovat je opruz, protoze je odmena stejna, jako nm o 20 tieru niz, kde je to bez oprav a rizika failu.
Taky system, kdy jsou penalizovany glass canon classy (nesmis umirat) mi prijde horsi, nez ten v d3, kde se squishiness dala dohnat vetsi dmg - rychlejsim postupem. Takhle to omezuje uz tak omezene buildy, ktere jsou v nm hratelne.
Takhle bych mohl pokracovat asi jeste dlouho, ale co uz. It is, what it is. Hodin jsem v tom stravil nemalo a bavil jsem se vyborne. Jen mi prijde skoda, ze vse, co jsem v d3 povazoval za dobrej napad, se do d4 nedostalo.