• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    AVATAR: To nijak nerozporuju :) a na svejch limitech rozhodne jsem. Jedu na netu z mobilu a docela se sem tam sekam :-D

Ale jinak samozrejmne bych se dostal v pohode asi vejs jak nm35.
    Jen to chce vecer klid a vratit se z chalupy domu.

Jinak ja ten build v podstate jedu. Jen s tema dvouma rozdilama co jsem psal. Jento jen o moji pohodlnosti, ze jsem nevyradil ten ice bolt a nedal tam misto nej flameshield + df za inferno
    MAESTRO_007: zato ty si uz to d3 nejak nepamatujes, kdyz tvrdis, ze je v d4 vic herniho obsahu. Prakticky jsou tam jen helltides a nm. Helltides jen polovinu casu, nm jsou po chvili repetivni vic, nez gr, kde si aspon nehrali na questy a byla to jen chodba plna mobu - benchmark sily tve postavy. Whsiper tree je casove naprosto nevyhodnej, wb jednou za x hodin a clovek si ho ve vetsine pripadu ani nevsimne (a je o nicem, neda se prohrat) a pvp je hratelny jen na peaku - v podstate celou wt4 nehratelny proti lvl100 try hardum. Legion? What a joke.

Moje end game cile v d3:
    - poskladat nejsilnejsi set (setovky v d4 niet)
    - poskladat equip na farmu riftu
    - poskladat equip na max gr
    - poskladat equip na farmu goldu (v d4 neexistuje)

Moje end game cile v d4:
    - poskladat co nejsilnejsi equip pro jeden build (pro ostatni neni misto v truhle)
    - zabit uber lilith

Z tohodle vyctu je zjevne, ze v d3 ti padlo neco, co jsi potreboval, kazdou chvili. V d4 jsem za poslednich 5 levlu (80-85) nedostal zadny upgrade. Zato mobove jsou o 5lvl vyssi, takze jsem ve vysledku slabsi. Not cool.

Samotna itemizace je dost zoufala. Hra vyzaduje, abys kontroloval kazdej zkurvenej zasranej zlutej shit. System v d3, kdy na puvodnich statech zlute veci nezalezelo, mi prisel podstatne lepsi. Dejte mi moznost ziskat vec co chci za materialy, kterych mam tunu a jsou mi k nicemu.

Kdyby nebyl gameplay tak dobrej, asi bych dost nadaval. Ale nenalhavejme si, ze s d4 je vsechno v poradku.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NAVARA: Jj, je to i u nás:

Propojení mezi Diablo 4 s KFC lze využít i v ČR | Eurogamer.cz
    https://www.eurogamer.cz/propojeni-mezi-diablo-4-s-kfc-lze-vyuzit-i-v-cr
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    MAESTRO_007: Vic lokaci, vic bossu, vic eventu. Grindovat si umim predstavit treba 10-15 lvlu, ale behat dokola NM a helltidy, abych udelal 30 lvlu, je pro me nuda - obzvlast, kdyz jedinou "odmenou" je zabiti Uber Lilith. Navic se obavam, ze tim levelovanim budu spise slabnout nez silit (vzhledek k tomu, jak je nastavene levelovani a skalovani nepratel), takze to bude cim dal vetsi voser.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Ta hra je venku chvíli, top obsahu a změn do budoucna bude obrovské množství. Doufám že dobrých změn :D

Po několikadenním hraní jsem od začátku kampaně na 71levelu. Build docela odladěný. Takže můžu 5 denní maraton uzavřít a věnovat se tomu už jenom nějakou tu hodinu po večerech, na víc nebude čas.
    Mám tam půlku mapy neobjevené, v NM dungu ještě hodně levelu nesplněno. Takže ta hra mě může bavit x dalších týdnů/měsíců causal hraní.

Včera jsem nad tím přemýšlel a ta hra má hned po vydání více obsahu a zábavy než D3 po x letech.
    Moc netuším co by tam chtěl jako víc chtěl dělat než groindovat vyšší level a vybavení pro silnější dungrony. Když má prochozenou celou mapu a že těch úkolů, dungeonu a eventu je tam fakt hodně.
    Srovnávám to s D3, kde jsem měl hodně času a několik let nonstop jsme běhali jenom Rifty pod minutu a pak GR rifty jak cvičené opice :D ...občas bounty z donucení. Nic víc a pořád dokola. Tady mi to přijde daleko zábavnější.

Jako je tam spousta nedostatku a za největší považuju strop paragonu. Ale ta hra je venku měsíc a bude první sezóna. Takže toho bude ještě hodně a hodně noveho.
    Chápu že nás budou nutit hrát sezóny a podle toho to bude vypadat, ale doufám že ty paragony odemcou a půjde nabírat sílu do "nekonečna" a stejně tak bude přecházet co nejvíc obsahu do nonseason.

Hoši neberte to špatně, ale zajímá mě to :-)

GHOSTSTALKER: a co by sis představoval že tam ještě bude kromě grindu za lepším levelem a vybavením a silnějším dungeonem když jsi prochodil všechno?

NAVARA: vždyť na tom je postavený princip tě hry, gring a grind a grind abys pokořil nějakou umělé nastavenou obtížnost a bosse .)

ENDER: možná si to plete, ale jsi fanoušek sezón z D3 ne? Začínat od začátku pokaždé stejnou hru s naprostým minimem obsahu zas nebavilo mě :-) zlaté D4 oproti tomu teď :-)

(poe jsem nehrál :-))))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ENDER: Ve WotLKu mužeš grindit i dnes - aktuálně Argentí marky - stačí starou naučit healovat! :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ENDER: Budou. Ale v tom co je zadarmo.
    ENDER
    ENDER --- ---
    HONZA09: budou boosty pres battlepass? Toho jsem se trosku obaval :/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DEEFHA: To jede i u nás? Měl jsem za to, že je to další z mnoha USA-only promotions
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BTW v dalších sezónách to levelovani bude ještě rychlejší. Skip kampaň, od začátku headstart na renownu, boosty přes battle pass...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENDER: aha promin, s elidorem si te pletu :) Ale imo to chce se na to nedivat tak kriticky a spis to brat tak, ze des pomalu ale jiste vejs. A po patchi to fakt neni vubec zadny grind, secko skace samo :) Ale musi mit clovek cas, a hlavne CHUT :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: pletes si me s nekym :)
    Moje nejvetsi grindy byly asi ve vanila wow ve felwoodu na bobulich, ale to jsem byl mlady a bez zavazku :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NAVARA: Já bych o tom pravděpodobně ani nepřemýšlel, ale jak spravili ty NM dungy a dávají víc XP a můžeš se do nic portovat, tak je to docela fajn xp grind. Navíc si tam levelíš i ty glyphy, což je celkem zásadní.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KFC má Diablo Box a v něm každý týden kódy k nějakému itemu. Běží to od minulého týdne, teď už se rozdávají kódy k druhému itemu a ten první mi utekl. Nesbíráte to taky náhodou někdo a nemáte jeden první kód navíc? Nabízím za něj výměnou kód k druhému itemu :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENDER: Je zvlastni, ze zrovna ty, gamer co nagrindil stovky hodin v picovinach like lost arc nadava, ze je to grind. Tak po patchi uz to neni tka hrozny a jede to uplne samo. Ale je to rpgcko no, tak di hrat csko, tam nic negrindis, treba... :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HONZA09: Ale on by tu Lilith100 chtěl zkusit každý, jen prostě někteří nechceme dělat týdny to samé jen proti uměle nastavené obtížnosti, že za mrchy dostaneš naprosto směšné XP jen proto, aby ti to zabralo týdny.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak každej si musí udělat nějakej goal podle sebe. Pro někoho to je dojet kampaň. Pro někoho to je udělat lvl 100 na hardcore. Někdo si chce postavu min maxovat a pokořit lvl 100 NM dung. IMHO je tam toho dost pro každýho a během pár sezón toho bude ještě mnohem víc.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ENDER: Taky me to prestava bavit. Jsem asi 73, svet mam cely projity, vsechny oltare, vsechny dungeony/aspecty, vsechny viditelne questy atd. a predstava, ze ted budu jeste 30 lvlu grindovat jen na to, abych mohl znovu zabit Lilith, mne opravdu nelaka.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ENDER: No a to je lvl 100 char jen začátek Pak musíš ještě porazit Über Lilith a udělat lvl 100 Nightmare Dungeon. :)
    SITH
    SITH --- ---
    jsem si pro sosku našel ten aspekt že frost nová má dvě charges ale zvětšený cooldown (ve skutečnosti jen o +3vteřiny) a strašně, ale strašně to kosím, protože jsou enemies neustále zmražený, s vulnerable jim to dává neuvěřitelnou čočku a všechno to na obrazovce prostě ihned chcípne. Problémek je samozřejmě že jak spadnou barriery tak jdu na dvě rány ale i tak mam asi 4k life, armor větši než dmg a něco dožiju :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam