• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SITH: jo lidi pisou, ze shako pro kazdyho kdo to zkusil, to musi bejt parada pocit kdyz to po mesici padne asi 5 lidem na celem svete a ty si v kanclu mnes ruce jakej chase item jsi udelal, a pak pustis update a padne jich tisice kazdymu kdo otevre truhlu... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    SITH: Tak pak nekdo hodte co pak se jim pokazilo, ja to ani nestihl ozkouset :-), jinak ta rychlost updatu je skoro stejna i rano, max desitky KB/s (jako bych to tahal z nejakeho oriznuteho ftpka), vam to jede v poho ?
    SITH
    SITH --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: rychlost updatu je zavratna na to ze to je 100 mega zaplata :-) tak se to bude tahat asi hodinu :-) v prumeru to ejde ted 5KB/s a pada to az na stovky B/s

JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: a teda i ten Slow pomáhá? Já ten build nehrál, přišlo mi to z videi jako něco hodně nablízko, takovej permanentní blast wave oltář, chodící. Nečekal bych že tomu Slow pomůže, když už stejně stojíš u mobek a basic attackem trigrujes NF
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: fear/slow je dalsi defenzivni vrstva, protoze na bulwark exploze stejne maji jine staty co na zbrani muzu nabrat, relativne malej vliv, navic na NM 100 te zabije cokoliv takze je dulezitejsi, aby to ani nezkusili. Jeste jsem teda mel k tomu i slow z Debilitating Roaru a to se fakt pak skoro nehejbalo, ale to jsem ted zrusil protoze experimentuju s ruznejma vecma, a jsem mel problem vzit neco uzitecneho z posledniho boomu, takze jsem se radsi prece jen vratil k Petrify.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: no a k cemu je mu dobrej slow? a minusek ti za tvuj naprosto nicim neprispivajici post rad dam, to se nemusis bat
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: nepise to nahodou? kvuli tomu slowu? Hlavne mne zas za tu reakci nezapomen ominuskovat woe :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: zrovna heltide mne bavi asi jako za totace stat na banany, takze ne diky :) chodim tam jen z donuceni kdyz neni za co enchantit. navic mi chybi 2,5 lvlu, to je par hodin a pak prijde vysoky sranec na cely d4. Tak az vyzkousis dej vedet :))
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: a to mas k cemu ten cleaver? ciste kvuli tomu fearu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: tak muzes to jit zkusit, bo je to v dnesnim changelogu, takze uz to funguje... :-) Zejtra to krute otestuju, druid muze dropnou jen 2 jednorucky, a ja potrebuju lepsi roll na Butchera - jsem je vsechny prodal kdyz jsem myslel ze je k nicemu, a od te doby mi padlo sice 5 dalsich ale vsechny v rozpeti 40-45 z mozneho 40-75% slow.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: jestli je ta jejich obligatni sance napric hrami, bejva to 0,33, tak s tim at se dou bodnout. Aneb jak farmit alara 582x nez padne. :D tzn 582 WB..a mozna neco padne
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Diablo IV Patch Notes — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23964909/diablo-iv-patch-notes
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: aha, cas neni divnej. Odpocitava to PT zonu, coz muze zmast nas hrace PoE, kteri tak nejak predpokladaji, ze kdyz mi nekdo zobrazi odpocet do startu, tak to je vzdy odpocet v casove zone, ze ktere se na stranku divam...

No a pak tu je Blizzard :-/

Kazdopadne ctvrtek 19 hodin to je slusny pro nas, staci si vzit dovolenou jen v patek a mas dohrano za vikend... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    podle toho odpoctu to vypada na start v nejakej divnej cas :)

Diablo IV - Season 1
    https://diablo4.blizzard.com/en-us/season
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: taky jsem videl krasnej mockup na reditu jak udelat hezkej skill tree, a ne tu rozplizlou cik-cak monstrozitu co maj ted. bohuzel...

EVILMIND: jako vzhledem k tomu, ze z tech obyc truhel padala legendarka (jen!!!) tak v 50% pripadu, v porovnani s cca 4ma z tech mysterious... tak je otazka, jestli porad neni lepsi tocit ty a doufat
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak i mala sance je lepsi nez zadna, ted to prakticky nemelo smysl. A ted to bude naopak, lepsi bude si obehat vsechny truhly sanci, nez jit do te za 175 (zvlaste kdyz nehuntis aspecty na kvantitu uz treba).
    NESS
    NESS --- ---
    AVATAR: Klasika, sem nasel kus brneni co vypadal k svetu, tak letim do mesta ozkouset co z toho pujde vykresat a nejspis se to dozvim az nekdy priste :-) Hmm tak stacilo zabit sesionu a trefit bezici server :-)
    NESS: jako to vychytaj a pak to bude super.

Nesnasim maintenance, zarucene je v jinych hrach trefuju, kdyz mam cas a chut :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: tak to je fajn, otazka je jak velka sance to bude :-) jestli to nebude jak s odmenama na konci nm dungu. ;-)
    NESS
    NESS --- ---
    Koukam ze live maintenance je v plnem proudu, sjem se portul do emsta a zu se mi nenacetla mapa :-/
    EVILMIND: to je achtuly cool. Jeste by mohli helltides bezet furt a ne jen pul casu. Tohle casovy omezovani saje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam