• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No nespali, ja v urodne dobe ty heltidy sjel dokonce dve, ale bohuzel mi nesel stahnout patch takze jsem to projel na plne care :-)
    SITH
    SITH --- ---
    Heh já mám na d2jsp snad ještě 110 goldů z diabla2 :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JULIAN: super, tohle je uplne perfektni!

na forech jsem nikdy nic nekupoval, na to jsem moc linej :-D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BARTUC: nevim o tom ze by to bylo nejak omezene, aspon jsem na to teda nenarazil. vypada to ze na zadny prefixxy/suffixy nejedou, proste limit na itemu jsou 4 cokoliv (pro top veci, low level je to jen 3). Nicmene z vlastni zkusenosti i z toho co jsem cetl, tak nektery staty jsou horsi narolovat nez jiny, ale zadny data o ktery by se dalo oprit jsem nevidel.
    Plus teda u toho rollovani jsou nejaky "advanced" mechaniky, napriklad

pokud ti nerollne to, co chces, davej NO CHANGE. z nejakyho duvodu jsou dalsi rolly levnejsi.

dale, muzes rollovat itemy na altech jine classy - kvuli tomu, ze na nekterejch itemech jsou nejlepsi bezny veci a nektery classy maj tunu sracek, a jiny na tom slotu treba mene. Priklad - rogue ma na zbranich 7 class specific aspektu. pokud zadnej z toho nechces rollnout, ale chces nejakej spolecnej (napriklad ten crit damage), tak se vyplati rollovat na barbarovi ci necrovi, kteri maj na zbranich jen tri class veci. MEla by byt statisticky vetsi sance, ze ti padne, co chces, pac mas mensi pool

dobry rare itemy nejsou az zas tak vzacny a kdyz se obrnis trochou trpelivosti, top kousky se daj na forech/discordu sehnat za par mega goldu - a to je cena na kterou se opakovanym rollovanim dostanes docela rychle, takze nema moc smysl do jednoho itemu sypat roll za rollem, kdyz je to moc drahe

samozrejme rerollujes idealne kdyz je to jeste rare item, predtim nez ho upgraduijes ci tam das aspekt, je to taky levnejsi pak

atd, ted si na vic nevzpomenu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak jsem se konecne dockal i ja :) Hral sem pomerne na klid az na ten zaver, 10 days 21 hours 10 minutes. 835 ilvl. A co ted a co potom? :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JULIAN: diky moc! A chapu to spravne, ze na itemu muze rolnout libovolna kombinace tech affixu je to tak ze? Takze pokud mam kusi s vulne dmg, close dmg, core skill dmg a dex, tak muzu z dex rollnout crit dmg ze?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BARTUC: zkus tohle docs.google.com/spreadsheets/d/1x2SolIWic0AQ0G0HLMq6No4iwyjPIZneMlQ7gKGx26o/
    popripade v obrazkach: https://mobalytics.gg/infographics/diablo-4-gear-affixes-chart-infographic/

ci web verze zde: https://diablo4.cc/us/Affix
    nebo: https://d4builds.gg/database/gear-affixes/

je toho spousta, staci si vybrat, co ti tak vyhovuje
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kuci, nemate nekdo po ruce nejakou ficuru, ktera mi rekne co muzu na itemu rolnout? nerad bych ho pokanhal
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAIMONIDES: my jsme spali, taky se nam proto americani smejou :)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Tady to někomu padlo?:)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak big up :D
    The cap for crafting materials has been increased from 9999 to 99999
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: jen dej, hlavne ze si udelas dobre :D A nemyslim ale ze post byl neprispivajici, jen neumis cist :)
    NESS: Taky mi to celkem zlobi, usmevna vzpominka na dialup v praxi :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SITH: jo lidi pisou, ze shako pro kazdyho kdo to zkusil, to musi bejt parada pocit kdyz to po mesici padne asi 5 lidem na celem svete a ty si v kanclu mnes ruce jakej chase item jsi udelal, a pak pustis update a padne jich tisice kazdymu kdo otevre truhlu... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: jo je to nablizko, ale diky fear/knockback si je drzis blizko kdyz ty chces, tj. kdyz explodujes. Plus je to super na takovy ty dungy kdy channelujes nejakej objekt, ale nemusis predtim zabijet uplne kazdou jednu mini potvoru co by ti to zdalky prerusila, bo se tam klepe v rohu strachy... :)
    NESS
    NESS --- ---
    SITH: Tak pak nekdo hodte co pak se jim pokazilo, ja to ani nestihl ozkouset :-), jinak ta rychlost updatu je skoro stejna i rano, max desitky KB/s (jako bych to tahal z nejakeho oriznuteho ftpka), vam to jede v poho ?
    SITH
    SITH --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: rychlost updatu je zavratna na to ze to je 100 mega zaplata :-) tak se to bude tahat asi hodinu :-) v prumeru to ejde ted 5KB/s a pada to az na stovky B/s

JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: a teda i ten Slow pomáhá? Já ten build nehrál, přišlo mi to z videi jako něco hodně nablízko, takovej permanentní blast wave oltář, chodící. Nečekal bych že tomu Slow pomůže, když už stejně stojíš u mobek a basic attackem trigrujes NF
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: fear/slow je dalsi defenzivni vrstva, protoze na bulwark exploze stejne maji jine staty co na zbrani muzu nabrat, relativne malej vliv, navic na NM 100 te zabije cokoliv takze je dulezitejsi, aby to ani nezkusili. Jeste jsem teda mel k tomu i slow z Debilitating Roaru a to se fakt pak skoro nehejbalo, ale to jsem ted zrusil protoze experimentuju s ruznejma vecma, a jsem mel problem vzit neco uzitecneho z posledniho boomu, takze jsem se radsi prece jen vratil k Petrify.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: no a k cemu je mu dobrej slow? a minusek ti za tvuj naprosto nicim neprispivajici post rad dam, to se nemusis bat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam