• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BTW nevíte jestli attack speed zrychluje tikání toho FW nebo zrychluje castění?
    SITH
    SITH --- ---
    MAESTRO_007: jj, takhel to mám já. Tahám moby k sobě a vyčistím celou obrazovku. Ale na jednoho nebo dva moby to je očistec
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MAESTRO_007: Já to jedu evidentně s jiným buildem a jinou rotací. Místo Shatter mám Combustion. Nechat mám Firewall a Meteor. V gearu mám affixy na Lucky Hit a CD reduction. Lucky hit mi stunuje, imobilizuje a mrazí enemáky a hází na ně meteory. Skill rotaci mám Teleport > Frost Nova > Ice Shield > Inferno > zběsilej spam Firewallu. :)
    NESS
    NESS --- ---
    AVATAR: Ok, ja prave chci preskocit na icesharda, v okamziku kdy arc lash zacne drhnout, uz si pripravuju vybavu, ale zatim to je v poho tak cekam :-) btw glass canona mam ted na 7 :-) ja jim 42% a oni me 21% :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    AVATAR: tak to mam taky no... :) kazdopadne jsem koukal na nejaky video na vsechny classy jak davaji NM100 a sorcka pres hydry a hodne kitovani
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SITH:
    HONZA09:

Jako oproti jiným buildum možná tak rychlá není. Ale pomalá mi teda vůbec nepřijde.obcas samozřejmě nějaký otravný single target kdy máš na všem cooldown a čekáš až uhoří. Ale jinak to bouchá hrozně rychle. Kombinace Shatter pasivky + bouchání fireball enchanmentu a k tomu Shared Misery aspect na rozšíření Crowd control efeftu na další moby čistí hrozně rychle.

Třeba v NM dungu je základ nezastavovat, hodit firewall, občas frost nova a hlavně jít dál. Uhoří to někde na vedlejší obrazovce nebo přijde za tebou. Takhle stahovat všechny na jedno místo k elitě až ji potkáš, tam rozjedes combo inferno+frost novo+ICE SHIELD+spam firewallu = celá obrazovka vybouchne během pár sekund a jedeš teleporty dal.
    Všude mít hlavně cooldown reduction, takhle mám inferno snad každých 25 sekund.

2x charge na Frost Novu a zbytečně je mrazit když potřebuješ aby šli k tobě mi smysl nedává. Ten build na maxrollu funguje dobře.
    Na nějaké pushovani to zásek být může, ale funguje to super :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    CHEWBACCA: Ja to hraju a ani jsem si nevsiml, ze to nefunguje. Tady to nekdo testoval se zaverem, ze to funguje.

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/145yi50/necro_minion_damage_from_paragon_isnt_broken/
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KID_MCHUTT: Jj, ten Ice Shard je snad jedinej funkční meta build. Já doufám, že brzo spraví to škálování resistů. To by sorcce mohlo pomoct a pak by měli buffnout taky ještě fire buildy. :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HONZA09: já s tím frostem +9 (a asi by šlo i víc)
    EVILMIND: tak asi skill issue :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    AVATAR: vsak sorcky taky normalne solujou nightmare 100, ne? tam ti jsou resisty nebo armor k nicemu tak jako tak
    KID_MCHUTT: jo, jr opruz, kdyz zmacknes fn, uslysis zvuk, ale nic se nestane. Teda krom toho, ze umres :)
    JULIAN: ja teda vidim problem spis v tom, ze resisty (ktery zveda int) nefungujou.

Kazdopadne sorcka na nm saje, no.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: Přesně. Pomalý je to hrozně. :) Taky je zajímavej ten dmg stack. První Firewall dává za 1k dmg a čím dyl něco hoří a je pod tím víc firewallů tím víc dostává. Maximálně jsem z toho vytáhnul asi 200k, což mi přijde na levelu 95 dost málo.

Ale jinak teda má firewall určitě nejlepší SFX a už to poslouchám měsíc a pořád mě to baví. :)
    SITH
    SITH --- ---
    HONZA09: ono je to tím, že to s firewallem prostě trvá. Hodíš jeden, druhý, třetí a chodíš dokola a směješ se jako ostatní hoří, ale prostě hoří, neumírají. Hoří a až pak někdy umřou. Takže tě mezitím prostě můžou kdykoliv zabít. Jakmile spadne barrier, pak fire shield a pak frost shield, jsem hned dole.
    Naštěstí mám 2x charge na frost novu, takže to většinou stojí zmrzlé na místě a pak to umře, pomalu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    JULIAN: Já s tou firewall sorckou dávám sólo NM dungy o šest levelu vyšší. Ale musíš si holt dávat bacha na to, kam lezeš a v čem stojíš. :)

Každopádně šest levelů plus je prd a sorcka celoove je underpowered.
    SITH
    SITH --- ---
    kdyby to aspon vyvážili nějakým perma teleportem bez cd, jako v D2. Ale celkově mě ta hra přijde pomalá, i pomalejší jak D3
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: sorcka ma problem, ze nema vubec zadnej extra armor. v paragonu ma prd (jeden cluster), ma ok +life a trochu to zachranuje burning dmage redukce (otazka je jak tyhle drobky stackujou...). V season 1, kdy misto armor lebek budes mit v jewelry nejaky srdce, budes dostavat oneshoty pravdepodobne uz na nm 30 :(
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AVATAR: jo, to se mi stává taky, to je zprasený síťový kód, maji zřejmě blbě nějakou podmínku ve vyhodnocování pořadí dmg - vyhodíš kostku a stejně tě něco sejme, pokud ta hra zalaguje... a stačí málo
    NESS: s ice shard sorckou jsem narazil na problem na nm 38+, kdy jsem zacal dostavat ik i pres bariery. Tak dej vedet, jak ti to pujde s tim arcem. Nm 42 pro me byla sance 1:2, ze to nedam. Max jsem dal 46, ale v jinym dungu jsem 4x umrel na prvni skupince :)

Pravda jel jsem vylozene glass cannon a nm pro me nebyly zas tsk zajimavy, abych to menil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam