• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Co je podle tebe top druid build ? Premyslim co si zahrat v sezone a precejenom ty jsi v tom zaseknuty od zacatku :-) Co ten bulwark, porad dobry ? Bude fixnuty ten bug s dmg exploze ?
    KSL
    KSL --- ---
    LIQUIDFREAK: Diky za odpoved. Jako je pravda, ze goblini jsou tu silne doplnkove zbozi a take me casto ani tu legendarku nedaj.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KSL: chodim dost sklepu a asi dvakrat, nic zajimavyho mi ti tri goblini neprinesli. Stejne jako vzdycky
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: O dmg mam prehled z toho, jak se zkracuje health bar mobu, na to cisla nepotrebuji. Nota bene, kdyz se ta cisla v podstate ani nedaji cist, natoz z nich pocitat DPS. Orientovat se da snad jen podle barev, ale i krity a overpowered zasahy tak nejak poznam ze zdravi mobu/z toho, jak rychle padaji.

Jeste me vadi, ze se nedaji vypnout jmena hracu. V idealnim pripade bych chtel mit moznost vypnout na displeji vse krom zdravi.
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: az me to parkrat zabije tak to vypnu, rad mam prehled jakolik jde kritu a jaka je damage, normalni moby vypinam pomerne svizne, tohle se deje jen u elit kdyz se tam zaseknu

Jinak s UI souhlas, ja bych byl pro trasparetni mapu vetsi nez ten vykroj, porad prepinam na mapu :-/
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Bohuzel ma D4 tragicky malo nastaveni UI. Stacil by mi ukazatel health, resource (oboji v redukovane podobe) a potionu, ze skillu jen ty, co maji cooldown, a zbytek prvku bych idealne vypnul. Prip. mapu udelal transparentni.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Si ta cisla vypni. Nevim, jak s tim vubec muzete hrat.
    NESS
    NESS --- ---
    SWALLOW2: Navara ma pravdu, Ness neumi psat :-)
    Discord nepotrebujes mit nainstalovanej. Klikni na link.
    NYX CLUB
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    NAVARA: Tak to prosim napis dobre :) ja discord nemam
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Ness neumí psát :) Případně je to i na discordě, tam jsou i online lidi
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    NESS: A klan se jmenuje INYX ? Ten mi to nenachazi :(
    NESS
    NESS --- ---
    SWALLOW2: Jestli si v klanu tak snadno, jestli nejsi v klanu, najdi s inyx klan dej prihlasku, ja nebo nekdo dalsi ti ji schvali a pak uz jednoduse.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    NESS: To je uplne v pohode .. ale ja ani nevim jak te najit. ;)
    NESS
    NESS --- ---
    SWALLOW2: Jestli se nikdo neprihlasi tak ja nedriv tak za 1.5h
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Muzete mne prosim nekdo protahnout druhym capdungeonem? Jsem l65 sorc a jsem nemoznej :(
    Dik
    NESS
    NESS --- ---
    KSL: Od early zahajeni 2.6 jsem ho potkal jen jednou, ale sklepy nechodim pokud nemusim, takze nejsem smerodatny
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KSL: Ještě jsem ho nikdy neviděl. Ale je fakt, že do sklepů skoro nelezu.
    KSL
    KSL --- ---
    Dotwz: Jak moc vzacny je sklep plny goblinu? Ja jsem na nej narqzil jenom jednou. Mate uz sn nim zkusenost?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam