• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tipuju to prostě opraví i pro všechny případné budoucí exploit buildy tím, že tam dají, že jakmile klesnou jeji HP pod 75 procent, tak se HP vyrovnají na 75 procent, a začne fáze. Že to tak teď není bude spíš vina nedostatku představivosti programátorů. Ale samozřejmě je tu i možnost, že prostě nerfnou všechny skilly co to dokážou, a budou překvapený v sezoně, že to někdo udělá znovu s jinejma... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: nejaky info o te lilith ? jako mam 100 za par a v truhle pripraveny blizzard set primo na lilith, jeste trenuju glyphy, abych hned se stovkou prevlekl pretrenoval a sel ji usmazit, jako jeslti mi doto patch hodi vidle tak budu smutny a radeji ho ani instalovat nebudu, dokud si neprectu change log :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: To by me celyho svliklo, kdyz jsem full ancestral, ale jen lvl 75 :-)).
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ok sem to pochopil ze bude jen jeden :-) jestli 60-80 tak super :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: max cap, predpokladam minimum bude stejnej jako ted (60 pro ancestral nevim kolik je sacred)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: tzn je to jen max cap, nebo i minimal cap ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GHOSTSTALKER: ne, to znamena, ze nemuze padnout vetsi level req nez ten cap. Coz je dobra vec, treba ted jsem mel plnou banku nahradniho equipu pro dalsiho monka, co jsem nemohl obleknout, protoze byl 95+. Ted na level 80 obleknu vsechno vsema postavama.
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: no v extremu obcas vsechno, mysleno stred obrazovky, v narazech kdyz se portnu do prostred grupy, hodim novu a pustim UC, (ja vim vypni si cisla :-) pak uz vizual zmizne a jako vis co se deje jen podle zkusenosti a zvuku, myslim si ze u jinych klas to bude podobne. :-)

GHOSTSTALKER: padat budou hadam i driv, ale neobliknes je.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EVILMIND: Škoda, já si myslel, že je to nějaký nový item type :-). To tedy znamená, že ancestral nově budou padat až od lvl 80?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GHOSTSTALKER: eh sorry, to jsou Ancestral, jsem si nevsimnul, ze to autotranslator z nemciny nedal
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EVILMIND: Co jsou legacy items?
    NESS: Kdyz to vidim, tak bych fakt rad videl statistiku, kolik % obrazu zabira vlastni hra (engine) a kolik UI vc. hitu a health baru monster. Subjektivne mi to prijde, ze je to tak polovina (ve skutecnosti je to samozrejme mene, ale treba na tom prvni obrazku fakt moc nevim, co se deje, a mozna uz by bylo lepsi to hrat jako textovou hru, kde ti jen na blackscreenu pojede popis, co jsi prave udelal:-)).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    changelog preview (z rozhovoru v nejakym nemeckym casaku):
    Sacred items are capped at level 60
    Legacy items are capped at level 80
    NESS
    NESS --- ---
    Dodelavam si resty, ala vsechny aspekty a v Iron Hold je faze 2 je Halls of Malice a tam to na dvou mistech vyprdne na relativne v malem prostoru 12 ruznych elit naraz (+doprovod), uplna vseho chut, sem si to musel dat podruhe, pac poprve sem neveril svym ocim :-) ten druhy pic je uz pulka pryc, ale jako vzorek dobry :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NYRLEM: vzdyt se jasne reklo, a i tady ti lidi pisou, ze to tak proste nebude. Leda by sis to tak udelal sam, treba tim, ze se lognes na nejakou cerstvou postavu, co si zalozis ted... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Celkem vtipne, ve Flooded Depts mi vlitnul blesk do roomu k mini bossovy a zamknul mi tu mistnost, takze uz jsem se tam nemohl dostat, protoze boj byl uz v behu, blesk nevyhral, mistnost neuvolnil a ja musel resetovat dung :-)
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Tak kdyz uz jsme u tech problemu, tak po letech (a fakt nevim po kolika, mozna 10ti) je to prvni hra co mi posila windows do modre smrti. Diablo je zase nejlepsi :)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Ono to dava smysl, v moment nejspis texture subsystem zahodi uplne vsechny textury co ma a uvolni ramku. Takze ten leak nejspis bude ze proste dotahuje donekonecna nejaky textury co uz ma a nejak zapomnel ze je ma. To by mohlo jit opravit "rychle"
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    jestli zase prevedou jen odmenu a altary budu muset znovu objizdet tak budu nasranej ..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    abyste mohli ... před začátkem sezóny

Pokud vám nevadí po začátku sezóny, tak klidně později?
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: nemuze, pac to takhle napsane nedava smysl, asi se musime nechat prekvapit :-)

NESS: nefunguje, nechal sem to bezet dostatecne dlouho abych mel potencionalni problem, prehodil textury a odmenou byl freez nasledovany disconetem, takze vlastne restart, takze radeji mlcim a pockam na patche :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam