• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOKES: Před patchem tam normálně byl text a fungovalo to
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak co jsem koukal tak snad uplne vsechny buildy druida, co davali Lilith, ji davaji i po nerfu - dokonce i jedinej primo targetnutej Shred build, na kterej se mi uz ted v preseason bohuzel nepodarilo nahuntit equip, tak to asi budu prubezne sbirat ted, protoze zjevne to ma cenu... :-)

POST-NERF Shrednado druid uber lilith - 81 second kill
    https://www.youtube.com/watch?v=vLztb82N9eQ
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jinak druid podle me na startu bude ted nejlepsi nejaka variace trample/pulverize s tim novym poison aspectem, jeste jsem na to build nevidel. Ber ze nejakejch prvnich 20-30 levelu nebudes mit ani rare equip, tj. zadny aspecty, maximalne jestli padne nejakej pouzitelnej legendary, takze to proste budes pizlat podle toho, co padne.

Tady je tuna zatim neupdatlejch druid buildu (web je pitomej ale zvyknes si), asi bych zatim nekoukal na nic co pouzivalo NF.
    Diablo 4 Druid Builds - Best Builds and Guides for Druid
    https://app.mobalytics.gg/diablo-4/builds/druid
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak buildy jsou easy ted, tady mas tier list :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: hele mam prosbu, nemas teda nejaky tip na druidi easy mode build? Idealne s odkazem? Pac ja fakt nevim co hrat, tak asi zkusim druida
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09: vidis to jsem prehlednul, to zvysuje dmg Bulwarku
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Hmm,

tohle je možná ještě lepší. :)

The Lionheart (Brutal, Defensive): You gain 10% Barrier Generation. You Heal 3-7 Life per second while you have an active Barrier.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Chtěl jsem jet v S1 rogunu. Nikdy jsem jí nehrál a ani nesledoval buildy, metu nebo tak. Ale slyšel jsem, že má nejakej lifesteal jako jediná ve hře a používá tu unikátku, která Ti dává přebytek lifegainu do bariéry. Hrál to někdo tady? Teď projíždím ty nový srdce a tohle vypadá pro tenhle typ buildu zajímavě.

...

The Dark Dance (Vicious, Offensive-World Tier III): Every 5 seconds while above 60% Life, Core Skills cost 68-51 Life instead of your Primary Resource. Skills that consume Life deal 10-20% increased damage.
    NESS
    NESS --- ---
    NYRLEM: Plan byl jet klasiku, postupne podle regionu strongholdy, mimo templu much ten si nechat otevreny, priskokem zase podle regionu nahoru aby to expilo a asap do T3 cap dungu, v t3 zvolnit a zacit jet heltidy ve velkem s obcasnym nm, v prubehu casu dorazit renowny a pripravit se na T4 capstone, po prechodu na t4 zacit jet nm prokladane heltidou do endgame kdy se jede primarne nm :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NYRLEM: pokud mas odkrytou celou mapu a vsechny oltare tak renowny nemusis skoro resit, ti staci jenom tusim asi 200-400 bodu v kazdem regionu abys dostal i druhy skillpoint, a dal to je uz fuk. Coz das i jen za strongholdy/waypointy/questy v kazdem regionu instantne.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    Co planujete na rozjezd - hned delat renowny nebo co nejdriv vyjet na t3 a pak to zacit resit? Prijde mi, ze expy za rozdil lvl se absolutne nevyplati a prvni varianta je lepsi i kvuli odmenam za q..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    druha dobra zprava - pokud se jim to teda nezapnulo omylem, kdyz to v changelogu neni, a zase to nevypnou :)

Reset Dungeon Button Returns in Patch 1.1.0 - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/reset-dungeon-button-returns-in-patch-1-1-0-334148
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    prvni dobra zprava - je otazka jak moc to bylo wrong, a jak moc to treba Blizz potihu zmenil :-)

PSA - Minimum levels to complete capstone dungeons are 40 and 60 (previous post is wrong)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    sorc humor je nejlepsi :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem cetl jak lidi nechteji pouzivat svuj koupenej battle pass (protoze uz nekde Blizzard zminil, ze to nemusis delat, muzes ho nechat na dalsi sezony), a budou cekat az bude hra v lepsim stavu. Coz ja teda rozhodne nedelam, kdyz uz jsem to jednou zaplatil tak to pouziju hned - a navic to vypada, ze kdyz to nechaji v tomhle stavu, tak budou jednou microtransakce ze season 1 docela rare! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dalsi zmena co nebyla v changelogu, masivni nerf pro skoro vsechny druid buildy
    Druid Envenom changed from [x] to [+]
    NESS
    NESS --- ---
    Mam v praci cas, tak ctu barba a tohle me docela zarazilo "Hamstring now only Slows Healthy enemies, and Slow amount increased from 10/20/30% to 20/40/60%." to je nerf jak prase to byl pro kazdeho barba zdroj CC, jako zustane jim taunt, ale ten musis shoutnout, ten slow byl pro kazdeho bleeda automaticke CC. Zbytek zmen je u barba +- v poho
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak jako delaji to co jim de nejlip, nasrat co nejvic hracu na raz :-) Si to snad v patek pustim :-) Hele prehlidnul jsem to nebo o tom hot fixu na memory leak nikde ani carka
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: Hele ono to je docela logicky, kdyz nemas endgame obsah, nerfnes expy aby se do toho "end game" moc lidi nedostalo :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Potvrzuju, nechtel sem tu fnukat, ale dostal sem tak pulku cinderu nez normalne :-) "Not mentioned in patch notes, drop rates for cinders are significantly less now by 60% less." "This is now confirmed as a bug and we have a fix in our first Hotfix that we will be rolling out." Schvalne co jeste vypluje :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam