• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dalsi zmena co nebyla v changelogu, masivni nerf pro skoro vsechny druid buildy
    Druid Envenom changed from [x] to [+]
    NESS
    NESS --- ---
    Mam v praci cas, tak ctu barba a tohle me docela zarazilo "Hamstring now only Slows Healthy enemies, and Slow amount increased from 10/20/30% to 20/40/60%." to je nerf jak prase to byl pro kazdeho barba zdroj CC, jako zustane jim taunt, ale ten musis shoutnout, ten slow byl pro kazdeho bleeda automaticke CC. Zbytek zmen je u barba +- v poho
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak jako delaji to co jim de nejlip, nasrat co nejvic hracu na raz :-) Si to snad v patek pustim :-) Hele prehlidnul jsem to nebo o tom hot fixu na memory leak nikde ani carka
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: Hele ono to je docela logicky, kdyz nemas endgame obsah, nerfnes expy aby se do toho "end game" moc lidi nedostalo :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Potvrzuju, nechtel sem tu fnukat, ale dostal sem tak pulku cinderu nez normalne :-) "Not mentioned in patch notes, drop rates for cinders are significantly less now by 60% less." "This is now confirmed as a bug and we have a fix in our first Hotfix that we will be rolling out." Schvalne co jeste vypluje :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak že všechno plošně nerfnou se tak nějak čekalo. Ale co mě zarazilo je ten nerf expení. Nechápu co tím sledujou. V sezóně už nedám ani ten level 100 a takových hráčů bude mnohem víc.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a tady asi bude vyhlasenej vitez :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jeee, koukam pres noc nekdo prisel na srandovni zmenu, co nebyla v patchnotes - PSA: You now have to be level 50 to even enter WT3 and level 70 for WT4

Jako... WTF? To uz fakt vypada jako soutez jednotlivych dev tymu kdo nejvic nasere hrace, ted sedej s pivem nekde v zasedacce a delaji si carky za thready na redditu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: Helltide je hlavne rozbitej zjevne, co pisou lidi tak maji treba jen tretinu co meli driv, coz nedava smysl kdyz tvrdej, ze to posilili. Jestli to neni bug tak je to bizar, kdyz to je posledni aktivita na povrchu, co dava expy.

Aneb...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Jasný. Jestli něco potřebovalo nerf, tak to určitě byla sorcka.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak to sem zvedavej, zitra se ukaze, jinak konecne konecna :-) uf :-) jako to expeni je znat, pokud to ma clovek v oku tak je videt ze se to lehce zadrhlo :-/
    ten posledni pic jsou vsechny unikatky se sorckou 1-100 co sem dostal, jeden nm dung byl obzvlast vypeceny sem tam dostal naraz frostburt i iceheart :-), vsechny klasove aspon jeden drop, coz je dobry, reimenty 3x, frostburny 3x, iceharty 5x

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    co jsem koukal na streamery tak po nerfu davaji uber lilith furt v pohode, nekdo dokonce rychlejc diky nejakejm bugfixum

ale teda hrajou mechaniky no
    sucks pro lidi bez skillu jako ja :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: To mas dobre, ja tohle dojedu ted na 100 a zapomenu, v tomhle stavu je to na prd, mam jako testovaciho panaka kixxe v heltide, pred patchem jsem ho dal solo za cca 4 minuty, ted to bylo vic jak 12 minut a skoro bych rekl ze to straggnuti ma nejak kratsi, to same mi prislo u bossu v nm dungu, mozna to je ale jen dojem. Jinak z toho kixxe nevypadlo nic, stejne jako z goblina v heltide, posledni pro srovnani dam ted za 44 min WB a tim sem asi skoncil. Jako mam pripraveny equip na blizzardu, ten mam take nerfnuty, jen jeste nevim jak hodne, dnes na to nebudu mit chut tak to zkusim na lilith az zitra, jestli ji vubec dam :-))

Jo ta hletidova farma nebude uz takova sranda rozdil 175-250 je znat dost, sem dal jednu mystery truhlu a kaslu na to, stejne zni nic nevypadlo :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: a tak planej poplach, mi nedoslo, ze totem ma cooldown i na implicitu, to se neda nahradit snadno... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem si ted nahral jeden dung a koukam ze zaznamu jak tam litaj ty cooldowny, a myslim ze by to slo v pohode modifikovat prechodem na 2hand, tj. dostanu ten aspect aspon na 10s. To je sice ztrata cooldownu na offhandu (a navic zrejme ani neexistuje takovej 2h co by vubec mohl mit uzitecne staty), ale dalo by se to nahradit amuletem. Kazdopadne s tim dam stejnej NM jako predtim, akorat uz nemuzu hrat low life - coz mozna ta 2h vyresi, a kdyz ne, tak bude zase snadnejsi mit pouzitelnej amulet. Plus drobny plus, pak ten build nebude pouzivat vubec zadnej uniq... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: na pevno to ale bude predpokladam protoze mas vic nez 80 level, jinak to bude asi asi proste cap, takze to neni idealni, ale je to lepsi. Navic jsem se poucil, a tentokrat si budu nechavat fakt vsechny rare veci co budou mit libovolnou kombinaci rare statu (z toho crafticiho webu je videt ktery to jsou).
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: hele ja to s momentalnim equipem a skillama mam rozdrbany na kost, tzn to je sice hratelny, ale srazene tak o 5-10 lvl dolu, dmg mam z kritu, vulnerabky, devouring blaze, prezivam diky rotovani cooldownu (nemam nic na manu) a s podkopnuty armorem to je najednou nekde uplne jinde
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Hele tak nove veci maji fakt cap na pevno, sacr 60 ancestr 80, ale starych veci se to netyka, tzn plna truhla veci co stejne s jinym nez namaxovanym charem neobliknes :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jeste jsem minul tohle pro druida - Masochistic now also requires a Lucky Hit chance of 75%

jsem to teda nepouzival, protoze jsem testoval lowlife, ale predpokladam to znamena konec vsech tornado buildu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to nebudou pocty, to jen protocej - neco jako v PoE mas kazdou ligu jinou mnozinu map. Tady to bude tak, ze mnozina dungu, ktere maji NM verzi, bude jina, takze trochu smula pro lidi co ted travili desitky hodin merenim, kde presne je v NM nejvic expu... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam