• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Tak třeba ty Helltidy. Místo toho aby jednoduše všem smazali ty bugnutý unikátky, tak Ti zvýší cenu truhly a silent nerfnou drop rate těch shardů, aby si radši do toho Helltidu ani nelez, protože se to nevyplatí.

Nemaj end game contnet, místo toho aby nejakej vymysleli, tak Ti drobnou xp gain, že se tam ani nedostaneš.

Nefunkční elemental resisty? Místo toho, Bay je spravili, tak Ti nerfnou armor, ať není rozbitá jen sorcka, ale komplet rooster.
    NESS
    NESS --- ---
    omg, to je opravu vazne, tak to pak chapu, exploit jak prase :-)))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Prý tím zdrhali před Butcherem.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak nemam fantazii jak tohle exploitnout, jako to HC dava jediny smysl, ale normal postava tim prece nic neziska
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    HONZA09: Jak se tohle dalo exploitovat? Nějaký HC útěk?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Hm. Tak ty 2 sekundy co přidali k leave dunění animaci jsou prý z toho důvodu, že nějaký velký streameři to exploitovali a lidi to pak začali zneužívat ve velkým.

To je jak s těma uber legendárkama místo toho aby je smazali ze hry. Tak rozeserou něco jinýho.

Tady mohli lidi, který to exploitujou jednoduše zabanovat.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Pekne to tam shrnul, celkem by me zajimalo proc Roguna zustala defakto netknuta (ne neni to prani aby ji zariznuly take :-), sam sem ji nejak zvlast nehral, tak v ni nemam prehled, ale to co sem potkaval WB/legie tak nejvetsi maseri byl prave druid nekro a roguna. Skoro mi to prijde ze rezou klasu co je nejhranejsi aby se jim to portfolieo rozetrelo na vic klas, takze dalsi zabijacka bude rog a druid :-) a nasledujici nekro :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    zkusil jsem si na nový char v Kyovashadu cheer na stráže, co dřív dával půl lvl exp, dostal jsem jednu čárku:-)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    NESS: ja vcera odmenu z nightmare dungu normalne dostal
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    uplne zrusenej ten limit na capstone, takze zase muzeme protahovat zabrzdene kamarady... ;)

https://twitter.com/PezRadar/status/1681775937183162368
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady jsem si nasel nejakej speedrun start pro druida, neni to uplne build co hodlam hrat, ale jako inspirace kde farmit pred prvnim capstone dungem je to dobry, i s mapkou kam jit...

AceofSpades Leveling Strat for Druid - Tabulky Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/11JZd7JTd6k0QjWtcj_8EksU6FI3_jg45PWVM7qOWOa4/edit#gid=0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOKES: tak ono taky kdo by hral kdyz je dneska start sezony ze jo, je treba mit pauzu nejakou... :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    NAVARA: jj, patchuje se kvuli odstranění starých chyb a zavedení nových:-)

MAESTRO_007: na frost socce 61 nepozoruju změnu, krom toho že jsem furt bez many. Před patchem to nebylo tak často. Je to otrava, ale dá se to. Horší je, že s levelem bude hůř.

Lidi to asi fakt přestali hrát, dneska bylo na serveru tak 5 lidí.To vidím poprvý.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zase sorcka ma ted super defensivu, kdykoliv se muzes portnout do zdi kde jsi invul :)

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/154hssg/this_happened_with_the_new_teleport_unique_wand/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: ta hra je tak blbě nadesignovana že je mi úplně jedno jestli hraju build Tier A nebo X. Prostě mě vlastně ani nezajímá jak jsem silný, protože vím, že na levelu 100 končím a nemá smysl pro mě být přehnaně efektivní :D Jestli skončím na levelu 50 nebo 80 neřeším. Chci hrát non-season vklidu .)
    Najednou v tom vidím pozitivní to, že si úplně vklidu rozjedu zase Sorcku a uziju si to ta build který jsem si vybral už před patchem a je mi to úplně jedno že všude čtu je sorcka mrtvá :D
    Nakonec to snad mají vymyšlené dobře .)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, cekal jsem nejakou challenge jako. Treba ne jako v PoE, ale tohle je proste, nevim... v podstate uplne vsechno tam splnis jine tim, ze proste normalne hrajes.

Ale stoji za pozornost ty odmeny pro expeni, pro druida ten novej aspect odhadem tak level 10, a odhadem tak level 15 je tam shockwave pro pulverize, takze se jako ted primo nabizi, s jakym buildem hrat od zacatku... :-) Ostatni classy to maji podobne, v prvni odmene novej aspect, v druhe nejakej vyznamnej drop only aspect.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    season 1 rewards

Diablo 4 Database
    https://diablo4.cc/us/Season1
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOKES: Před patchem tam normálně byl text a fungovalo to
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ta sorcka tam :)

Season 1 Tier List Best Builds in Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=2R7JDBx2-Hk
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    HONZA09: teď jsem to stáhl a čuměl.jsem.jak rychle to jede. Tak rychle.jsem.jeste nestahoval :D ...možná jsem za to mohl já, už by ti to mělo jet líp .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam