• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    asi tak :D

(snad to video pojede)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WOLFBANE: Tak jeli super-nerf sorcky - bez vlastního unique jí nechat nemohli, tak tam dali jeden naprosto na hovno :)
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    WOLFBANE: budou s tim zabavny videa ;)
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    ted jsem koukal na ty novy uniques a nedokazu pochopit design Occulusu, nema to zadny staty a v tom aspectu nevidim jedinou vyhodu.
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    NESS: Moji rogunu teda zkryplily slusne. S TB se zamerenim na vulnerable, crity a cc damage ted beham dungy 2x pomaleji a to na i na -5 tieru nez pred patchem, jsem si pripadal jak kdyby mi svazali tkanicky k sobe. Coz bych si i zvykl, i kdyz vcera jsem to po dvou NM znechucene vypnul, ale prestalo mi fungovat healovani pres crity. Mam ho stale ve stromu na maxu(bacha po patchi to z jedny passivky vyndalo 2skill pointy a nesly tam dat zpatky) a porad ma stejny hodnoty, ale prijde mi, ze pulku casu to vubec nesepne.
    Ja si nejsem vubec jistej, jestli to jeste nekdy pustim :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    Kluci patch notes jsou slušná bída co? Jsem dost zklamanej. Ani ne tak nerfama, ale spíš tím, že nepřidali žádný QOL. Ať mě nerfnou, ale ať mi za to taky něco daj ne?!

Nechcete někdo udělat anketu, kdo bude hrát jakou klasu? Nevim jestli znova rogunu - tam se mi líbí Malignant na všechny imbuementy, páč to bude děsně imba. Nebo dudu, ten vypadá strašně naimbeně a nejspíš i něco vydrží
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Přitom by to mohli pořešit, že nemůžeš castit TP když jsi Unstopable...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: Našel jsem k tomu tohle...

Hardcore using it as an escape mechanism defeating its intended utilization. If the game had combat states they’d probably lock it out but we don’t so this was a much easier solution.

...

My best guess is unstoppable related.

There were several skills on almost all classes that gave 3 sec of unstoppable which could be abused during fights to TP to town. Making the tp longer basically invalides this „exploit”, which wasnt, but hey -- it is what it is, I mean it was what it was.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NAVARA: kone nebudes mit urcite. Tipnul bych nic krome oltaru? Kazdopadne to muzes v klidu zkusit, maximalne ten char pak pouzijes jako mule na itemy.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Když neskipnu kampaň, budu mít koně (renown, mapu) od začátku nebo až po třetím aktu (dokončení kampaně)?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09: ja teda HC nehral tak daleko, ale prijde mi to jako picovina ze by to nekdo potreboval, mas prece ten scroll na instantni opustni zony ne?
    NESS
    NESS --- ---
    CUZMAN: nedelej si prdelky kdyz pustis BN klienta tak tam mas odpocet :-))) momentalne -7h
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: Meh, uplne mi to pripomelo jak nas na zakladce slubu konajici dozor odmital pustit ze skolni jidelny dokud nebyla snadena i ta hnusna nekladana cervena repa, kterou nikdo nechtel zrat :-)

HONZA09: No on tom bude i ten model ze pracuji na sezone dopredu, tzn ted uz do sezony 1 nic nepridaji, pac pracuji uz na 2, takze pokud nemuzes pridat, ale chces neco zmenit tak holt musis ubrat :-) To bylo receno uz pred releasem ze sezona 1 je uz dana a pripadne pripominky jsou schopni zabudovat az do sezony 2
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak v kolik to dneska zacina?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Tak třeba ty Helltidy. Místo toho aby jednoduše všem smazali ty bugnutý unikátky, tak Ti zvýší cenu truhly a silent nerfnou drop rate těch shardů, aby si radši do toho Helltidu ani nelez, protože se to nevyplatí.

Nemaj end game contnet, místo toho aby nejakej vymysleli, tak Ti drobnou xp gain, že se tam ani nedostaneš.

Nefunkční elemental resisty? Místo toho, Bay je spravili, tak Ti nerfnou armor, ať není rozbitá jen sorcka, ale komplet rooster.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Spíš mi jde o obecně o princip, že jestli nějakej velkej content creator ukazuje tisícům lidi, kde je zrovna nějakej bug, kterej se dá exploitnout a oni nejsou schopný to normálně opravit, tak místo toho radši zkazí hru všem ostatním.
    NESS
    NESS --- ---
    omg, to je opravu vazne, tak to pak chapu, exploit jak prase :-)))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Prý tím zdrhali před Butcherem.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak nemam fantazii jak tohle exploitnout, jako to HC dava jediny smysl, ale normal postava tim prece nic neziska
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam