• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    LIQUIDFREAK: Taky jsem nad ním přemýšlel no.
    Ale uvidíme no
    KALTY
    KALTY --- ---
    KOFBOY: No a tedy penetrating shot s obouma imbue?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: mel sem to taky tak, ale nakonec zvitezil druid. ranged mne nebavi ta roguna mne taky vubec nechytla tak dame sanci drudovi. barba celkem dojebali tak aspon s novou klasou nemusim resit nic. Navic tady mame EVILMIND: kerej toho druida drti furt tak aspon kdyz budem blbi, muzem se zeptat :)
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    KALTY: pro me bylo prijemny hned na core okruhu Stutter step passive(crity davaj 5% movement speed na 4s na 1) a na aggility urcite Dash, ten ma docela dobrej cooldown i na 1 a ten se bude hodit i pri lukostrelbe a pri backtrackingu je k nezaplaceni :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nejaka ticha zmena na druidovi - barva vlasu ted ovlivnuje vic barvu kuze po shapeshiftu :-)
    before-after
    KALTY
    KALTY --- ---
    KOFBOY: Já rogunu jel jen v alfě
    Co na levelení, j když chci dálku? Protože twisting pojedou potom asi všichni.
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    BARTUC: Znova rogunu, akorat ze pro zmenu na dalku :)
    Zkusil jsem vsechny postavy a na levlovani mi prisla celkove nejpohodovejsi od zacatku do konce. Ostatni chary jsem teda nedotah dal nez na T3, ne ze by me nebavily, ale vsechny mi prisly ze startu hrozne pomaly, a do nejakyho levelu byl s nema backtracking mnohem vetsi opruz
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Zahraj si druida, nez ho kuchnou, dalsi kandidat na nerf je shred druid, bulwark druid a werenado druid, muj osobni tip :-)
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    NESS: Aha, diky, tu zmenu u Siphoning Strike jsem v noci prehledl. Zaboli to dost, ale popravde facetankovat na svym levelu solo Butchera mi prislo zabavny ,ale trochu prehnany, tam jsem zmenu cekal...nemuseli do toho ale riznout rovnou tolik :)
    To uz ted pro me asi bude lepsi to vyndat uplne a radsi nekde pridam dalsi dmg
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09: uz minule to byl jako cringe co jsem nezazil dlouho, ted ocekavam spis mistrovstvi v gaslightingu - "jste to tak chteli, a je to vase vina" :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja se porad nemuzu rozhodnout, jestli opet rogunu, nebo druida... rougna me bavila mega moc a nic jinyho jsem nehral
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    To je taky... S něčím přijdou, nenapíšou to do patch notes. Schytaj veřejnej hate a obratem to dementujou s tím, že to je bug a že to tak nemysleli. Tak jsou teda asi úplný matláci no. Tohle přesně dělal Babiš. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Ten campfire bude velká zábava. Představuju si to jak vládní tiskovku, kdy představovali ozdravný balíček za 150 miliard. Asi koupím pop corn.
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: QOL defakto 0, nic co by sis rekl ze jako super, asi je vycerpal ten teleport do NM dungu :-) Podle ruznych zdroju top zustava Rog, Druid a Nekro, Barb na to byl spatne a je jeste hur a Sorc ta to bude mit tezke.

Otazka je kdy vyjde ten hlaseny hotfix a co prinese, jako podle toho ze nektere zmeny uz stahuji (minimal lvl pro capdungy) a uz neceho priznavaji ze to je bug (heltida), to snad vyjde brzo. Tezko rict jestli to stihnou do zacatku sezno (urcite ne) jestli to zvladnou do patku pred tim jejich campfire zvatlanim (pravdepodobne ne) a co ten hotfix zase rozbije.
    NESS
    NESS --- ---
    KOFBOY: No o vulnerabku, krity a CDR prisel kazdy, stejne jako o armor a dmg redukce. Leceni holt smolik Siphoning Strikes mas ted ne automaticky ale na Luckynu, to bohuzel ma stejne Druid na Masochistic, to je uber nerf, obzlast pokud jedes na skill co nema Lucky hit, to si muzes heal skrtnou, to ze jsi prisel o dva body je nahlaseny bug, zbytek +- bez nerfu, mysleno klasove zamerenych nerfu, Roguna ma kliku, ale to prijde priste :-) Problem tehle patchu je ze se aplikuji okamzite, takze ti poslou stavajici ekvip a skilly ke dnu, skilly muzes predelat ale ekvip musis nafarmit. Ja to videl u sorcky uplne totozne, kdo jede na vulnerabku a krit ma smulu dokud nenafarmi novou vybavu :-)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    asi tak :D

(snad to video pojede)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WOLFBANE: Tak jeli super-nerf sorcky - bez vlastního unique jí nechat nemohli, tak tam dali jeden naprosto na hovno :)
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    WOLFBANE: budou s tim zabavny videa ;)
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    ted jsem koukal na ty novy uniques a nedokazu pochopit design Occulusu, nema to zadny staty a v tom aspectu nevidim jedinou vyhodu.
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    NESS: Moji rogunu teda zkryplily slusne. S TB se zamerenim na vulnerable, crity a cc damage ted beham dungy 2x pomaleji a to na i na -5 tieru nez pred patchem, jsem si pripadal jak kdyby mi svazali tkanicky k sobe. Coz bych si i zvykl, i kdyz vcera jsem to po dvou NM znechucene vypnul, ale prestalo mi fungovat healovani pres crity. Mam ho stale ve stromu na maxu(bacha po patchi to z jedny passivky vyndalo 2skill pointy a nesly tam dat zpatky) a porad ma stejny hodnoty, ale prijde mi, ze pulku casu to vubec nesepne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam