• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EVILMIND: já jsem s nimi hrál do cca 63, pak to postupně přestalo jít - ale asi jsem taky neměl úplně optimalizované vybavení
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tady jsem napsal blbost - pro static spirit Trample (+40), Petrify je 25 za kill. Coz se normalne v endgame nehraje, ale na leveleni bych ho mozna zkusil i tak.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Diky za postrehy :-) Co pouzijes na leveling ty ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako nevim, companiony jsem zkousel kdyz jsem levelil minule a byla to hruza, a za celou preseason jsem pak nevidel nikoho udelat build na ne. Nerikam ale ze to neni pouzitelny, na zacatku mas +10 skill bodu navic a 68 do vsech statu, takze jsi proste pro prvni levely OP i jen s basic attackem.

Par postrehu tak na prvni pohled:
    - na tom ring 2 mas aspect co v codexu ma jen 1, to mi prijde k nicemu (ale muzu se plest)
    - stejne tak Earthen Might bych na zacatku nebral, dokud nemas equip na lucky hit chance
    - spirit bych na zacatku resil radsi pres skilly co ho davaj staticky, tj. pokazdy - blood howl (+20), pozdeji petrify (+25), az kdyz uz to nepotrebujes tak EM
    - wild impulses udajne nefungujou, tj. stojej vic ale nepridavaj dmg (navic na leveling je fakt nechces), spis chces abundance
    - misto toho bych vzal stamina (+6 spirit za kazdej transform zpet do cloveka)
    - celkove bych asi neinvestoval do defensivy na zacatku vubec nic, chces co nejrychlejc zabijet, a az na T4 nebo tesne pred nim to swapnout do neceho, co uz si v te chvili vyzkousis ze ti vyhovuje
    NESS
    NESS --- ---
    Drzte si klobouky je tu ten hotfix :-) fakt by me zajimalo co obsahuje a neni to zmineno v change logu :-)

HOTFIX 1 – JULY 18 & 19, 2023 – 1.1.0
    Bug Fixes

Fixed an issue where the overall drop rate of Aberrant Cinders in Helltide was lower than intended.
    Fixed an issue where Seeds of Hatred could be collected at an extreme rate when using the Hatred’s Chosen buff against Necromancer minions and Druid pets. This buff has now been re-enabled with this hotfix.

Miscellaneous
    Further stability improvements.
    NESS
    NESS --- ---
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    KALTY: Sam jeste nevim, ale vzhledem k tomu, ze kamos s kterym budu sezonu rozjizdet ma v planu taky rogunu na dalku, tak se a si prizpusobim jemu a budu zkouset skilly co on nepojede nebo se s nim budou dobre doplnovat aspon do 50lvl...ale penetrating shot by mel fungovat furt
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NAVARA: By to nemusel prezit vis co :D
    EVILMIND: Viď? :D Jinak ta oranzova je bozi, skoda ze ty selmy tak smrdi, ale du do nej na sezonu no :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LIQUIDFREAK: Proč ne? :o
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KALTY: Zas se nemuzem na Evila sesypat vsichni :D :D :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    LIQUIDFREAK: Taky jsem nad ním přemýšlel no.
    Ale uvidíme no
    KALTY
    KALTY --- ---
    KOFBOY: No a tedy penetrating shot s obouma imbue?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: mel sem to taky tak, ale nakonec zvitezil druid. ranged mne nebavi ta roguna mne taky vubec nechytla tak dame sanci drudovi. barba celkem dojebali tak aspon s novou klasou nemusim resit nic. Navic tady mame EVILMIND: kerej toho druida drti furt tak aspon kdyz budem blbi, muzem se zeptat :)
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    KALTY: pro me bylo prijemny hned na core okruhu Stutter step passive(crity davaj 5% movement speed na 4s na 1) a na aggility urcite Dash, ten ma docela dobrej cooldown i na 1 a ten se bude hodit i pri lukostrelbe a pri backtrackingu je k nezaplaceni :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nejaka ticha zmena na druidovi - barva vlasu ted ovlivnuje vic barvu kuze po shapeshiftu :-)
    before-after
    KALTY
    KALTY --- ---
    KOFBOY: Já rogunu jel jen v alfě
    Co na levelení, j když chci dálku? Protože twisting pojedou potom asi všichni.
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    BARTUC: Znova rogunu, akorat ze pro zmenu na dalku :)
    Zkusil jsem vsechny postavy a na levlovani mi prisla celkove nejpohodovejsi od zacatku do konce. Ostatni chary jsem teda nedotah dal nez na T3, ne ze by me nebavily, ale vsechny mi prisly ze startu hrozne pomaly, a do nejakyho levelu byl s nema backtracking mnohem vetsi opruz
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Zahraj si druida, nez ho kuchnou, dalsi kandidat na nerf je shred druid, bulwark druid a werenado druid, muj osobni tip :-)
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    NESS: Aha, diky, tu zmenu u Siphoning Strike jsem v noci prehledl. Zaboli to dost, ale popravde facetankovat na svym levelu solo Butchera mi prislo zabavny ,ale trochu prehnany, tam jsem zmenu cekal...nemuseli do toho ale riznout rovnou tolik :)
    To uz ted pro me asi bude lepsi to vyndat uplne a radsi nekde pridam dalsi dmg
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09: uz minule to byl jako cringe co jsem nezazil dlouho, ted ocekavam spis mistrovstvi v gaslightingu - "jste to tak chteli, a je to vase vina" :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja se porad nemuzu rozhodnout, jestli opet rogunu, nebo druida... rougna me bavila mega moc a nic jinyho jsem nehral
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    To je taky... S něčím přijdou, nenapíšou to do patch notes. Schytaj veřejnej hate a obratem to dementujou s tím, že to je bug a že to tak nemysleli. Tak jsou teda asi úplný matláci no. Tohle přesně dělal Babiš. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Ten campfire bude velká zábava. Představuju si to jak vládní tiskovku, kdy představovali ozdravný balíček za 150 miliard. Asi koupím pop corn.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam